... лек карамелен аромат, идеално дори за най-взискателните ценители на кафето. Пълен и силен вкус с постоянен завършек.
Виетнам: Пълноценно робуста, еклектично и отличително.
Колумбия: Всички колумбийски кафета са от сорта арабика с богат ароматен аромат, леко плодови и с чудесен завършек от лешник и цветя. Това кафе е резултат от перфектната комбинация от селектирани арабика и робустакафета. Кремообразно, гладко и копринено, уникално и изненадващо с сладък вкус и плодови нотки.
...Смесицата от централноамерикански арабика и индийски робуста кафе зърна създава бленд, изпълнен с плодови, медени и ванилови нотки, комбинирани с елегантната и плътна закръгленост, която оставя изразен привкус на подправки и ядки, напомнящ на аромата на какао и богатата смес от мед и малц.
...Квалифицирана смес за сертифицирано италианско еспресо.
Сложна смес от кафе зърна от най-добрите сортове Арабика и Робуста, за гладко и ароматно, но в същото време плътно еспресо с шоколадов послевкус, кадифена пяна и плодови, цветни нотки.
...Мисела Сублиме
Мисела 70% Арабика 30% Робуста.
Крема кафяво светло.
Сладко, меко, хармонично.
Средно печене.
Със средно печене, мисела Сублиме е тази, която гарантира най-доброто балансирано съотношение между сложни аромати, вкусове на сушени плодове и баланс между сладост и киселинност. Може да бъде добро компромисно решение между киселинност и сладост за тези, които за първи път опитват специални кафета.
Капсули Кафе Кортезе съвместими A Модо Мио
МИСЕЛА: СУБЛИМЕ...
...Смес, направена чрез комбиниране на отличен Робуста кафе с мек аромат и пълен, богат вкус, с дълъг и устойчив послевкус; премиум кафета от Африка и Централна Америка, тъмно печени.
Производство на печен кафе, според древната неаполитанска традиция, избирайки най-добрите зелени кафета от Южна и Централна Америка за качествата Арабика. За другите качества Робуста се обръщаме към африканските и индийските райони. Налични сме за производство с частна марка с минимални партиди.
... Южна Америка, особено леки, сладки, изключително балансирани, с интензивен цветен аромат, с нотки на подправки и какао, които придават на кафето ниска киселинност с дълготраен послевкус. Всички кафета от различен произход се обработват индивидуално с т.нар. "бавно печене" (продължителност 15/20 минути), автоматично променяйки времето за изход на "печенето" в зависимост от специфичните характеристики на всяко качество.