...Всяка страна може да има своя традиционна рецепта за "гноки", с различни размери, форми и съставки. Но в Италия, където "гноки" са създадени за първи път, това е проста и вкусна паста, направена с картофи, перфектна за червени сосове и сирене. Първо ястие, богато и сърдечно, традиция за всички сезони. Нашите "гноки" имат мекота и консистенция, които ги правят подходящи за всички вкусове, дори и за най-деликатните. Идеални за вегански приготвяния.
... колебаят от минимум 40 до максимум 55 градуса по Целзий, като по този начин запазваме хранителните стойности и устойчивостта по време на готвене. Произвеждаме прясна и суха паста, биологична и конвенционална, от Farro dicoccum, от твърда пшеница Сенатор Капели, пълнозърнеста, ароматизирана с дехидратирани и натурални продукти. Нашите продукти са налични на италианския пазар от сектора на едро до дребно и на чуждестранния пазар, предимно в Испания, Португалия, Германия, Англия, Канада, Бразилия, Австралия и САЩ.
... компания. От няколко години Розиело пуснаха линия тарели, вече предпочитани и търсени от всички гурмани. Днес името се укрепва. Обновява се графичният дизайн на логото, в подкрепа на похвалната инициатива за партньорство с Фондация Умберто Веронези, добавя се в гамата от продукти с марка Розиело®, с линията Макарони Розиело® Специални формати и накрая се включва търсената пълнозърнестапряснапаста в широката гама от хладилни макарони. Корпоративни решения, считани за преобладаване на рафтовете на италианския и чуждестранния пазар.
Нашата компания произвежда качествени прясна и суха паста, с брашна от твърда пшеница, пълнозърнеста спелта, печена пшеница, пълнозърнесто брашно и елда. В нашия производствен цикъл не използваме яйца, консерванти или добавки от какъвто и да е вид, нашата паста може да се консумира от хора с непоносимост към яйца, от вегетарианци или от тези, които следват здравословен и балансиран начин на живот...