...Агнолотини дел плін са малки равиоли, които се запечатват на ръка, пълнени с фондю и трюфел. Те представляват истински шедьовър на традиционната италианска кухня. Всеки агнолотини предлага уникално и изискано вкусово изживяване: деликатното яйчено тесто се разтапя в устата, разкривайки кремообразна и ароматна плънка, с фондюто, което предлага богата и обгръщаща нотка, а трюфелът повишава цялото ястие с неговия опияняващ аромат и неповторим вкус.
...Продукт за ресторантьорството, пицарии, кетъринг.
Характеристики: Фино нарязан черен трюфел Aestivum, съхраняван в EVO масло и щипка сол.
Препоръчителни дози: 10/15 гр на човек.
Полезни съвети: Продукт готов за употреба.
Употреба: Подправка за основниястия (таgliatelle, tortellini, tortelloni, crepes, ориз, пълненипасти и др.), за пълнежи на пасти и солени ястия, карпачо от месо и риба...