Италия, Orbassano
...Агнолотини дел плін са малки равиоли, които се запечатват на ръка, пълнени с фондю и трюфел. Те представляват истински шедьовър на традиционната италианска кухня. Всеки агнолотини предлага уникално и изискано вкусово изживяване: деликатното яйчено тесто се разтапя в устата, разкривайки кремообразна и ароматна плънка, с фондюто, което предлага богата и обгръщаща нотка, а трюфелът повишава цялото ястие с неговия опияняващ аромат и неповторим вкус.
Италия, Orsogna
...Продукт за ресторантьорството, пицарии, кетъринг. Характеристики: Фино нарязан черен трюфел Aestivum, съхраняван в EVO масло и щипка сол. Препоръчителни дози: 10/15 гр на човек. Полезни съвети: Продукт готов за употреба. Употреба: Подправка за основни ястия (таgliatelle, tortellini, tortelloni, crepes, ориз, пълнени пасти и др.), за пълнежи на пасти и солени ястия, карпачо от месо и риба...

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play