Франция, Laissac
... в света! Сушено месо от свински врат, Коппата, произведена в нашата работилница, предлага колбаси без нитрити и без консерванти, 100% натурални. За останалото, природата върши своята работа в нашите сушилни, нежно сушейки тези красиви цели парчета месо, осолени и подправени на ръка. Тази занаятчийска коппа ще излезе от сушилните след 3 до 4 месеца, за да бъде фино нарязана и да заеме мястото си в стъкления буркан, преди да бъде вакуумирана, осигурявайки ѝ по този начин съхранение за 3 месеца. Произход: Лайсак, Аверон Тегло: 300g DLC: 90 дни...
Белгия, Waterloo
...Производител на фоа гра, терини и артезански колбаси от 1984 г. Професионалисти или частни лица: предлагаме ви цял набор от домашно приготвени продукти, за да прекарате приятно време с вашите гости. В Quality & Tradition можете да се снабдите с множество основни продукти като фоа гра, терини, дивеч, магрети, както и с много допълнителни продукти.
Испания, Zamora
Производител на артезански колбаси - Колбаси Еле от Замора Производител на артезански колбаси от Кастилия и Леон. Чоризо, шунка, бекон, салчичон и още колбаси с артезански печат, които гарантират тяхното качество. Напълно ексклузивни колбаси заради местния си характер, считани за едни от най-добрите в света.

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play