Франция, Charbonnières-Les-Bains
...Bubble Tea с вкус на таро е популярна и уникална вариация на традиционната тайванска напитка. Таро е кореноплоден зеленчук, богат на нишесте, с естествено сладък и орехов вкус, широко използван в азиатската кухня. В Bubble Tea ароматът на таро често се нарича "млячен чай с таро" или "чай с таро боба". След приготвяне, Bubble Tea с аромат на таро предлага уникално и приятно вкусово изживяване...
Франция, Guenange
...Нашият чай Temple Night се съчетава перфектно с нашия декарбоксилиран CBD. Оставя уникален вкус на плодове в устата, докато осигурява благоприятния ефект на конопа. Съставки: Бери от бъз Праскова Малина Бъз Годжи бери Листенца от роза Цветя на синчец Приготвяне: Гореща вода 100° Запарвайте 10 до 12 минути 15 до 20 г / Л Добре е да знаете, че CBD е липофилен канабиноид, т.е. разтваря се в...
Франция, L'union
...Идеалният аксесоар за приготвяне на вашия чай или запарки! Благодарение на този дифузер, предложен от POP CBD, приготвянето на ароматизирани топли напитки с коноп е улеснено; просто трябва да поставите желаното количество запарка в дифузера и да го потопите в чаша с вряща вода. Този инфузер е придружен от капак, който ограничава загубата на аромати по време на употреба. Марка: Pop CBD Тип продукт: Запарка / Чай...
Малта, Triq L-Oratorju In-Naxxar
... съвременната кухня, по-конкретно на молекулярната гастрономия. Молекулярната гастрономия е формално научна дисциплина, която смесва физически и химически процеси на готвене. Ние предпочитаме да я наричаме "Изкуството да постигаш магически резултати с основни съставки в традиционната кухня". Да, малко по-вдъхновяващо. Истината е, че, за съжаление за нас, не всеки може да манипулира тази дисциплина. Само специализирани хора или ресторанти прилагат техниките на молекулярната гастрономия.
Франция, Biguglia
...разположени в подножието на Хималаите, този митичен черен чай с цветни и леко подправени нотки радва най-фините небца. Съвети за приготвяне Горещо За една чаша, изсипете еквивалента на една чаена лъжичка в филтър, оставете да запарва 3 до 4 минути в вода с температура 85°C до 90°C FR. Съставки: Черен чай Дарджилинг (94%) Ingredients: Darjeeling black tea (94%) CO. съставки: Черен чай дарджилинг (94%)...
Франция, Fenouillet
... филтър, идеален за вашите CBD инфузии HexaFuze. Просто напълнете половината от щипката с вашата CBD инфузия и я потопете в чаша гореща вода. Съвет: За перфектно приготвяне, не забравяйте да спазвате температурата и времето за инфузия, посочени на кутията на вашата инфузия HexaFuze!
Франция, Mazerolles
... хранителни вещества на растението. Опаковка : Метална кутия : 5 грама цветя от CBD. Предложение за приготвяне : Препоръчваме да натрошите 0.5 грама цветя от CBD и да използвате чайна топка, за да ги запарите. Сварете вода. Изсипете горещата вода върху вашия CBD и добавете една чаена лъжичка мазнина (олио или пълномаслено мляко), за да улесните усвояването на CBD от организма. Изчакайте поне 15 минути, преди да извадите вашия инфузер.
Франция, Lyon
...Представяне: Чаят от коноп DETOX предлага детоксикиращо и антиоксидантно действие, съчетавайки ползите от зеления чай с конопа. Състав: Зелени чай от Китай Сенча, коноп, мента, лимонена трева, натурален аромат, лимонови кори, невен, манго. Всички съставки са от биологично земеделие. Съвет за приготвяне: За да се насладите напълно на ползите от тази запарка, ви съветваме да добавите мазнина (например пълномаслено мляко) в приготвянето.
Франция, Saint-Esteve
... максимално усвояване на CBD. Възможност за добавяне на лъжица инфузия 100% коноп. Ползи Противовъзпалително, много релаксиращо, подпомага храносмилането. Приготвяне Гореща инфузия: 1 до 2 чаени лъжички за 25cl вода, t° 100°, запарва се 57 мин. Студена инфузия: 2 до 3 супени лъжици за 1l вода, запарва се 50 мин. на стайна температура и се поставя в хладилника. Опаковка (в г): 80 г, 250 г...
Франция, Saint Germain En Laye
...Мароканската мента е мента с вкус, особено подходящ за приготвяне на ментов чай. Тя обогатява вкуса на безвкусните билкови чайове, но може да се консумира и сама, гореща или студена, заради освежаващия си вкус. Тя обогатява много ястия, от предястия (салати, сурови зеленчуци, табуле...) до десерти (плодови салати, сладкиши, конфитюри). Френско растение, произведено в биологично земеделие, произхождащо от пермакултура, ръчно събрано и сушено на решетки по традиционния метод на сушене. Латинско име: Spicata nanah Форма: сушени листа...
Франция, Rivarennes
...Чаят за бъбреци е съюзник в борбата с проблемите, свързани с пикочната киселина и пристъпите на подагра. Чрез елиминиране на пикочната киселина, чаят за бъбреци съчетава полезното с приятното; препоръчва се да се използва в курс от един пакет. Лесен за приготвяне и консумация. Състав 100 % натурален, Ортосифон, Солидого вигура.
Нидерландия, Amsterdam
... зад бара и в съвременната гурме кухня. Но вие ли сте нови в използването на сифони за разбита сметана? В този блог ще обясним основните неща за вас. Сифонът за разбита сметана е метален контейнер за течности. Течностите се подлагат на налягане с помощта на азотен оксид (N2O). Имате различни начини, по които течността може да се използва, можете да правите пяни, бързи инфузии, маринати, разбита...
Франция, Port-Vendres
...Това е цветето, което се използва за приготвяне на бисап или хибискус, 'звездната' напитка на Западна Африка. За да приготвите бисап, цветето на хибискуса се запарва (предпочитано през нощта в студена вода), а след това се пие свежият и много сладък отвар.
Испания, Benidorm
... ИТАЛИАНСКА КАФЕТОРИЯ, КОЯТО ПРЕМИНАВА ПРЕЗ ИДЕЯТА ЗА КЛАСИЧЕСКИ БАРОВЕ И ЗАВЕДЕНИЯ. КОНЦЕПЦИЯ ЗА ТРАДИЦИОННА ИТАЛИАНСКА КАФЕТОРИЯ. КУРСОВЕ ЗА БАРИСТИ - ЕФЕКТИВЕН ИНСТРУМЕНТ ЗА УЧЕНЕ НА ДОБРИТЕ НАЧИНИ ЗА ПРИГОТВЯНЕ НА КАФЕ. СЕМИНАРИ, В КОИТО ДА НАУЧИТЕ РЕЦЕПТИТЕ ЗА ПЕРФЕКТНО ЕСПРЕСО, РЕЗУЛТИРАЙКИ В КОМПЕТЕНТЕН И КВАЛИФИЦИРАН ПЕРСОНАЛ. ДИЗАЙН, ИЗПЪЛНЕНИЕ, РЕМОНТ И РЕФОРМИ НА КАФЕТОРИИ И БАРОВЕ. КОНЦЕПЦИЯ...
Португалия, São Pedro De Oliveira
...която гарантира спазването на регламента относно начина на биологично производство. Безопасност на храните: процесите на приготвяне на продуктите на Hands on Earth подлежат на стандартите на системата HACCP (Анализ на опасностите и критични контролни точки), извършвани от независима външна организация.
Те Тоник е компания производител на специални инфузии за Джин Тоник. Ние произвеждаме и търгуваме с пирамидални инфузии за съчетаване на джинове, с натурални смеси от чайове, цветя, сушени плодове,... за постигане на перфектно съчетание с джина, което води до фантастичен краен резултат - Премиум Джин Тоник, лесен за приготвяне, елегантен и иновативен. В различни формати (изложбени кутии с 72...
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play