...Bubble Tea с вкус на таро е популярна и уникална вариация на традиционната тайванска напитка.
Таро е кореноплоден зеленчук, богат на нишесте, с естествено сладък и орехов вкус, широко използван в азиатската кухня.
В Bubble Tea ароматът на таро често се нарича "млячен чай с таро" или "чай с таро боба".
След приготвяне, Bubble Tea с аромат на таро предлага уникално и приятно вкусово изживяване...
...Нашият чай Temple Night се съчетава перфектно с нашия декарбоксилиран CBD.
Оставя уникален вкус на плодове в устата, докато осигурява благоприятния ефект на конопа.
Съставки:
Бери от бъз
Праскова
Малина
Бъз
Годжи бери
Листенца от роза
Цветя на синчец
Приготвяне:
Гореща вода 100°
Запарвайте 10 до 12 минути
15 до 20 г / Л
Добре е да знаете, че CBD е липофилен канабиноид, т.е. разтваря се в...
...Идеалният аксесоар за приготвянена вашия чай или запарки!
Благодарение на този дифузер, предложен от POP CBD, приготвянето на ароматизирани топли напитки с коноп е улеснено; просто трябва да поставите желаното количество запарка в дифузера и да го потопите в чаша с вряща вода. Този инфузер е придружен от капак, който ограничава загубата на аромати по време на употреба.
Марка: Pop CBD
Тип продукт: Запарка / Чай...
...разположени в подножието на Хималаите, този митичен черен чай с цветни и леко подправени нотки радва най-фините небца.
Съвети за приготвяне
Горещо За една чаша, изсипете еквивалента на една чаена лъжичка в филтър, оставете да запарва 3 до 4 минути в вода с температура 85°C до 90°C
FR. Съставки: Черен чай Дарджилинг (94%)
Ingredients: Darjeeling black tea (94%)
CO. съставки: Черен чай дарджилинг (94%)...
... филтър, идеален за вашите CBD инфузии HexaFuze.
Просто напълнете половината от щипката с вашата CBD инфузия и я потопете в чаша гореща вода.
Съвет: За перфектно приготвяне, не забравяйте да спазвате температурата и времето за инфузия, посочени на кутията на вашата инфузия HexaFuze!
... хранителни вещества на растението.
Опаковка :
Метална кутия : 5 грама цветя от CBD.
Предложение за приготвяне :
Препоръчваме да натрошите 0.5 грама цветя от CBD и да използвате чайна топка, за да ги запарите.
Сварете вода. Изсипете горещата вода върху вашия CBD и добавете една чаена лъжичка мазнина (олио или пълномаслено мляко), за да улесните
усвояването на CBD от организма.
Изчакайте поне 15 минути, преди да извадите вашия инфузер.
...Представяне: Чаят от коноп DETOX предлага детоксикиращо и антиоксидантно действие, съчетавайки ползите от зеления чай с конопа.
Състав: Зелени чай от Китай Сенча, коноп, мента, лимонена трева, натурален аромат, лимонови кори, невен, манго.
Всички съставки са от биологично земеделие.
Съвет за приготвяне: За да се насладите напълно на ползите от тази запарка, ви съветваме да добавите мазнина (например пълномаслено мляко) в приготвянето.
... максимално усвояване на CBD.
Възможност за добавяне на лъжица инфузия 100% коноп.
Ползи
Противовъзпалително, много релаксиращо, подпомага храносмилането.
Приготвяне
Гореща инфузия: 1 до 2 чаени лъжички за 25cl вода, t° 100°, запарва се 57 мин.
Студена инфузия: 2 до 3 супени лъжици за 1l вода, запарва се 50 мин. на стайна температура и се поставя в хладилника.
Опаковка (в г): 80 г, 250 г...
...Мароканската мента е мента с вкус, особено подходящ за приготвянена ментов чай. Тя обогатява вкуса на безвкусните билкови чайове, но може да се консумира и сама, гореща или студена, заради освежаващия си вкус. Тя обогатява много ястия, от предястия (салати, сурови зеленчуци, табуле...) до десерти (плодови салати, сладкиши, конфитюри).
Френско растение, произведено в биологично земеделие, произхождащо от пермакултура, ръчно събрано и сушено на решетки по традиционния метод на сушене.
Латинско име: Spicata nanah
Форма: сушени листа...
...Чаят за бъбреци е съюзник в борбата с проблемите, свързани с пикочната киселина и пристъпите на подагра. Чрез елиминиране на пикочната киселина, чаят за бъбреци съчетава полезното с приятното; препоръчва се да се използва в курс от един пакет. Лесен за приготвяне и консумация. Състав 100 % натурален, Ортосифон, Солидого вигура.
...Това е цветето, което се използва за приготвянена бисап или хибискус, 'звездната' напитка на Западна Африка. За да приготвите бисап, цветето на хибискуса се запарва (предпочитано през нощта в студена вода), а след това се пие свежият и много сладък отвар.