...Фарини от гъби
Нашият процес напроизводствона гъбена фарина Aromas и Boletos се състои в смилане на гъбите на прах след дехидратация, без добавяне на каквито и да било нишесте или други съставки.
Предложения: нашата гъбена фарина може да бъде добавена при приготвянето на всяко ястие, като супи, сосове, хляб, паста, сирене, бисквити, десерти и други.
Налични:
Майтаке;
Рейши;
Шийтаке;
Болетус едулис;
Кантарелус;
Агарикус блазеи.
Нутриентен състав на 100 г.
Мазнини - 1,3 %
Въглехидрати - 78%
Фибри - 14%
Протеини - 15%...
... произвеждала портокали и зелено вино. Портокалите намират в този район, и особено в тази ферма, условия, които ги правят известни навсякъде с тяхното качество. Преди около 2 години собствениците започнаха проект за отглеждане нагъби Шийтаке в оранжерии с площ от 2000 м2. Тази зона вдъхновява писатели и поети от Еса де Куейрош до Алвеш Редол, който през средата на 40-те години на 20-ти век описва...
Изследване на потенциала на гъбата Pochonia chlamydosporia (P.c.), щам PcMR, като агент за биологична борба срещу нематода на кореновите галички (НГР) (Meloidogyne sp.). Този нематод причинява сериозно заболяване на корените на растенията, които паразитира, и може да доведе до пълно унищожаване на тях. Основни дейности: създаване, развитие и търговия с технологии за микрофилтрация; масово производствонагъби в течна култура и получаване и търговия с продукти, използвайки разработената технология; допълнителни биотехнологични процеси, приложени за разработване на гъбични продукти.
FUNGITREND е млада и иновативна компания, която залага на производството нагъби по биологичен начин, в напълно контролирана среда. Основната й цел е пълното удовлетворение на клиента и предлага разнообразно производствонагъби. Представя се като екологично чиста компания, като запазването на околната среда е нейна загриженост. В този процес всеки момент от нашето ежедневие преминава през адаптации, за да се впише в поток на уважение към околната среда.