... намаляване на разходите, като същевременно се запазва същото високо качество.
Млякото на прах с добавени мазнини се използва основно в индустриите за хлебопроизводство, шоколад и сладолед, както и в производството на йогурт и извара. То също така се използва в производството на замразени храни, инстантни супи и също така като избелващ агент за чай и кафе.
... еритритол като подсладител. Маслото от шеа (известно също като масло от шеа или масло карите) е свързано с грижа за тялото, но извлечено от ядките на африканското дърво маслосъдържател, маслото от шеа отдавна е ценено от хората по целия свят, които го използват дори за производството на здравословен шоколад. Маслото от шеа придава на кремовете подобна кремообразна, копринена консистенция като палмовото масло, но е по-добро поради защитата на естествената среда и заплашените видове. Маслото от шеа се използва като алтернатива на маслото от вегани и в противовес на маслото от краве мляко.
...Подгответе се за незабравимо вкусово изживяване с млечен шоколад, който не само е вкусен, но и красиво опакован. Кутията е украсена с илюстрация на самолет RWD 8, а вътре има стикер със същата графика. Шоколадът е комбинация от традиционна рецепта и модерен дизайн, така че ще ви зарадва както с вкуса, така и с външния си вид. Подарете си нещо специално и се насладете на изживяването.
Комплект: Коко...
Фабриката за шоколад Chocomoco е основана през 1995 година и се специализира в производството на шоколадови блокчета. Тя произвежда също така пълнени бонбони, кувертюри и кремове. Най-голямото предимство на фабриката е производството на шоколадови маси от нулата. Chocomoco преработва какаова маса, какаово масло, захар и мляко в изискани продукти, които експортира в 25 държави по целия свят...