...Органичната подготовка отелдафибри е свободен прах с равномерна, лесно разпадаща се консистенция (малки бучки са допустими). Кафяв цвят. Вкус и мирис, характерни за елдата, без чужди миризми и аромати.
Приложение: органичната подготовка отелдафибри може да се използва като заместител на сгъстяващи вещества за производството на кетчуп, доматени сосове.
... натурален продукт, получен отелда. Съдържа много фибри и витамини от група B. Благодарение на своите свойства, крупите оказват значително влияние върху нашата имунна и нервна система.
Нашето предложение включва също: 1. Бели бобове от Испания 2. Половинки от обелени грах 3. Малки бели бобове 4. Червени лещи. 5. Червени бобове 6. Зелени лещи.
Имплементирахме системата за хранителна безопасност IFS FOOD,
стоките са опаковани в голям чувал от 1000 кг или в чувал от 25 кг.
... брашно да се използва за безглутенови печива, палачинки и блинове. В кашата ще намерим много протеини, които се усвояват подобно на протеините от бобовите растения, както и фибри. Кашата е богата на магнезий, има го повече отколкото в горчивия шоколад. Кашата съдържа екзогенни аминокиселини: лизин, който подобрява усвояването на калций и укрепва имунитета, и триптофан, необходим за производството на серотонин. Елдата съдържа голямо количество калий, витамини от група B - B1, B2, B6, PP, витамин E, както и желязо, цинк, силиций и калций.
...Получената от обелени натурални семена на обикновената елда бяла елда се отличава с деликатен вкус и богатство от хранителни вещества. Зърното не е подлагано на термична обработка. С консумацията на продукта допълваме диетата си с ценни полезни вещества, включително антиоксиданти, магнезий, калций, желязо и силиций. Бялата елда, която е източник на фибри, е подходяща като засищаща добавка към обяда, особено за основни ястия като заместител на ориза, картофите или пастата.