... нахут, с добавка на печена тиква и моркови, тахини, лимонов сок, пресен чесън и ароматни подправки, е здравословна закуска и вкусно допълнение към ястията. Страхотно е като добавка към хляб, сандвичи или тостове. Има лека консистенция, лесно се разнася и има приятен вкус. Съдържа протеини, фибри, витамини иминерали. & Nbsp; <strong> състав: </strong> сварен нахут 43%, тиква 14%, печен морков 14%, вода, сусамова паста, лимонов сок, пресен чесън, морска сол, смляна черен пипер, къри, пипер.
...Продукт за бързо приготвяне с гореща вода. Съдържа само растителни източници на протеини, въглехидрати и мазнини. Формулата е обогатена с витамини иминерали. Вкус Къри à la Мадрас. Примерна формула.
...UHT млякото съдържа много минералии витамин C. Загряването на млякото с UHT система не намалява съдържанието или биологичната стойност на млечния протеин, а дори улеснява усвояването му от човешкия организъм, тъй като храносмилателните ензими по-лесно достигат до денатурираните протеини.
UHT млякото се произвежда чрез загряване на млякото до около 140°C за 2-5 секунди, за да се стерилизира...
... протеини, което ги прави идеални за активни животни, които изискват повече енергия. Екстрактите от червена боровинка и боровинка подпомагат здравето на пикочната система, което е особено важно за котките.
Добавките за животни са също така средства, които подпомагат имунитета, подобряват качеството на козината, подкрепят здравите стави и помагат за намаляване на стреса и напрежението. Въвеждането...
...Бирената мая е副продукт от пивоварните, които използват микроорганизма и гъбичната мая Saccharomyces cerevisiae. Бирената мая се получава чрез отстраняване на маята след процеса на варене и последваща инактивация. Бирената мая се използва като ароматизираща съставка в хранителната индустрия и като фураж за свине, преживни животни, птици и риба. Бирената мая е основно източник на протеини, витамини иминерали.
...Млечните продукти заемат важно място в много кулинарни рецепти. Те са ценен източник на протеини, минерали, витамини A, D, B2, B12 и, когато се консумират в подходящи количества, те подпомагат общата жизненост на организма. Продуктите, получени от мляко с високо качество, имат проста съставка с живи бактериални култури. Те регулират процесите на храносмилане, оказвайки положително влияние върху здравословното състояние.