... сложно. То е втората най-скъпа подправка в света след шафрана. Ванилията в Ласки е много по-ароматна от маслото, екстракта или ванилията на прах. <strong> Употребата на </strong> ванилия е сладка и изключително ароматна, сладка подправка с приятен аромат. Идеална е за подправяне на торти и други сладкиши, също така се използва за производството на шоколад или сладолед. Ванилията също се комбинира с солени ястия. По-специално като компонент на сосове за риба и месо. Добре се съчетава с канела и карамфил.
...Armani Sì Intense Eau de Parfum
Сензирален женски аромат, който съчетава свеж нектар от черна касис с цветно сърце от роза. Укрепен от контраста на сладка ванилия и димящ черен чай.
...Ванилинът е органично химично съединение с висока ароматичност (глюкозид на ванилин), отговорно за уникалния и вкусен аромат и вкус на ванилия, който се среща естествено в шушулката на ванилията.
Това е органично химично съединение, състоящо се от бензенов цикъл, заменен с три функционални групи: алдехид, хидроксил и метоксил. Това е един от компонентите на ваниловия аромат. Синтетично извлечен...
...), консервант: калиев сорбат, регулатор на киселинността: лимонена киселина, аромат: етила ванилин, сол, оцветител: каротини. Може да съдържа сусам. В допълнение към какаовото масло, шоколадът съдържа растителни мазнини. Какаови твърди вещества в шоколада: 40.5%.