...Канелата на прах HT е подправка, обработена при висока температура, с богат, сладък и леко пикантен вкус. Идеална за печене, напитки и солени ястия, тя придава топъл и ароматен дълбочина, подобрявайки както сладките, така и солените рецепти с нейния отличителен вкус.
... от три пъти. Няма разлика в качеството от традиционния продукт.
Готовите продукти имат добре изразен блясък, цвят, здравина, хиалиново покритие и увеличават обема си при варене. Подобрителят увеличава водопоглъщането и подобрява свойствата на тестото по време на обработка. Продуктите, произведени с този подобрител, се готвят без да залепват и имат приятен аромат и вкус. Готовите паста продукти се варят за по-кратко време и не се разпадат. Продължителността на технологичния процес е съкратена и енергийното потребление е намалено. Времето за сушене в производствения завод е намалено.
...Инките са използвали тази култура, за да се чувстват по-силни. Също така се твърди, че Мака предотвратява стареенето, увеличава имунитета и подобрява либидото. По този начин Мака е подобна на Фенугрек.
Вкусът на Мака
Мака има вкусна смес от ядки и карамел. В суровата Мака, ядковият вкус е доминиращ, докато в сушената Мака преобладава по-земен вкус. Органичният прах от Мака е добър за използване като подобрителна вкуса, включително в сокове, с какао и ядково мляко.
Свойства на Мака
Активните вещества в праха от Мака включват аминокиселини, които играят решаваща роля в ...
... монохидрат има много от същите приложения като безводната лимонена киселина в хранителната и напитковата индустрия:
– Подобрителна вкуса: Тя добавя остър и кисел вкусна храните и напитките, подобрявайки техния вкус.
...Леки и хрупкави, тези сухари са плод на търговска тайна. Готвени с отворена форма, тестото може да се надигне свободно, което позволява на зърната да освободят целия характерен вкусна тостовете ROGER Melba.
Пшенично брашно T65*, обелени сусамови семена* (15%), брашно от спелта* (10%), растителна маргарина* (нехидрогенирано палмово масло*, слънчогледово масло*, слънчогледов лецитин, сол, лимонов сок*), тръстикова захар*, подобрител* (пшенично брашно*, глутен*, агент за обработка на брашно E300, ензими), сол, хлебна мая.
*: произхожда от биологично земеделие
Опаковка: около 22 в кутия...
... вещество за микроорганизми (използва се за ферментационни процеси)
- Подобрителнавкус и аромат
- Може да се използва като (евтин) запълнител
- Приложимо за мокри и сухи смеси
- Ниска и добре контролирана микробиология
- Ниска и добре контролирана остатъчна и замърсителна стойност...
...Този тип съставки съчетава множество предимства както в маркетингово, така и в техническо отношение.
Наистина, освен че е естествен подобрител, течният квас комбинира редица предимства:
• Мекота и запазване на продукта
• Типичен вкус
• Алуминация и цвят на трохите
• Хрупкавост и цвят на коричката
...
Предлагаме няколко референции на естествен течен квас.
... хляба, смлян
Подправка за хляб, която обогатява всеки хляб.
Особено в днешно време много хора отново откриха печенето на хляб.
Печенето на хляб не е трудно и с малко специално нещо, нашият подобрителна хляба, можете да получите и типичния оригинален вкус.
Тази подправка за хляб е универсална и с нея можете да обогатите простото тесто за бял хляб или да придадете допълнителен вкусна силен и тъмен пълнозърнест хляб.
Също така, подправката е истинско обогатяване и за специални брашна като, кестеново, нахутено, лещено, елдово, теф, соево брашно и др.