Германия, Heidelberg
...Канелата на прах HT е подправка, обработена при висока температура, с богат, сладък и леко пикантен вкус. Идеална за печене, напитки и солени ястия, тя придава топъл и ароматен дълбочина, подобрявайки както сладките, така и солените рецепти с нейния отличителен вкус.
България, Plovdiv
... от три пъти. Няма разлика в качеството от традиционния продукт. Готовите продукти имат добре изразен блясък, цвят, здравина, хиалиново покритие и увеличават обема си при варене. Подобрителят увеличава водопоглъщането и подобрява свойствата на тестото по време на обработка. Продуктите, произведени с този подобрител, се готвят без да залепват и имат приятен аромат и вкус. Готовите паста продукти се варят за по-кратко време и не се разпадат. Продължителността на технологичния процес е съкратена и енергийното потребление е намалено. Времето за сушене в производствения завод е намалено.
Германия, Hamburg
...Подобрител на Вкус...
Германия, Bad Bentheim
...Инките са използвали тази култура, за да се чувстват по-силни. Също така се твърди, че Мака предотвратява стареенето, увеличава имунитета и подобрява либидото. По този начин Мака е подобна на Фенугрек. Вкусът на Мака Мака има вкус на смес от ядки и карамел. В суровата Мака, ядковият вкус е доминиращ, докато в сушената Мака преобладава по-земен вкус. Органичният прах от Мака е добър за използване като подобрител на вкуса, включително в сокове, с какао и ядково мляко. Свойства на Мака Активните вещества в праха от Мака включват аминокиселини, които играят решаваща роля в ...
Нидерландия, Capelle Aan Den Ijssel
... монохидрат има много от същите приложения като безводната лимонена киселина в хранителната и напитковата индустрия: – Подобрител на вкуса: Тя добавя остър и кисел вкус на храните и напитките, подобрявайки техния вкус.
Франция, Aix En Provence
...Леки и хрупкави, тези сухари са плод на търговска тайна. Готвени с отворена форма, тестото може да се надигне свободно, което позволява на зърната да освободят целия характерен вкус на тостовете ROGER Melba. Пшенично брашно T65*, обелени сусамови семена* (15%), брашно от спелта* (10%), растителна маргарина* (нехидрогенирано палмово масло*, слънчогледово масло*, слънчогледов лецитин, сол, лимонов сок*), тръстикова захар*, подобрител* (пшенично брашно*, глутен*, агент за обработка на брашно E300, ензими), сол, хлебна мая. *: произхожда от биологично земеделие Опаковка: около 22 в кутия...
Германия, Wasserburg Am Inn
... вещество за микроорганизми (използва се за ферментационни процеси) - Подобрител на вкус и аромат - Може да се използва като (евтин) запълнител - Приложимо за мокри и сухи смеси - Ниска и добре контролирана микробиология - Ниска и добре контролирана остатъчна и замърсителна стойност...
Франция, Les Pavillons-Sous-Bois
...Зрял Чедър с изразителен вкус, който да обогати топли или студени ястия.
Франция, L'union
...Този тип съставки съчетава множество предимства както в маркетингово, така и в техническо отношение. Наистина, освен че е естествен подобрител, течният квас комбинира редица предимства: • Мекота и запазване на продукта • Типичен вкус • Алуминация и цвят на трохите • Хрупкавост и цвят на коричката ... Предлагаме няколко референции на естествен течен квас.
... хляба, смлян Подправка за хляб, която обогатява всеки хляб. Особено в днешно време много хора отново откриха печенето на хляб. Печенето на хляб не е трудно и с малко специално нещо, нашият подобрител на хляба, можете да получите и типичния оригинален вкус. Тази подправка за хляб е универсална и с нея можете да обогатите простото тесто за бял хляб или да придадете допълнителен вкус на силен и тъмен пълнозърнест хляб. Също така, подправката е истинско обогатяване и за специални брашна като, кестеново, нахутено, лещено, елдово, теф, соево брашно и др.
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play