...Зърната арабика са известни като най-добрите кафезърна, които имат превъзходен вкус и текстура в сравнение с други кафезърна, като робуста.
Кафето арабика, отглеждано по конвенционален или органичен метод в Чиапас, Мексико, се намира в планината Сиера Мадре и получава перфектната комбинация от валежи и слънчева светлина, за да създаде това строго високо отглеждано зърно.
Разнообразие от печени и насипни опаковки. Попитайте за повече информация.
печено кафе: насипни чанти
Арабика, отглеждана в планините: Различни стилове на печене...
...Смес от висококачествени кафе арабика и робуста, печени ръчно и след това смесени.
Златен медал на Международното кафе дегустиране 2018 от IIAC (Международен институт на дегустаторите на кафе) в категорията "Италианско еспресо".
Златен медал на Средиземноморските награди за вкус 2022 - Отличен вкус...
...100% вкусна, здравословна и отговорна напитка, приготвена от печенизърна от цикория, ечемик, спелта и елда. Вкус на препечен хляб, карамелизирани зърнени храни и печени лешници.
150g за минимум 20 напитки.
...Бразилия Санта Хедвиргес е идеална за любителите на еспресо, които търсят първоначален контакт със специализирано кафе. Благодарение на много ниската си киселинност, е перфектно за тези, които предпочитат да усетят повече сладост в кафето си, и е силно препоръчително за приготвяне на вашето утринно капучино. Ще имате допълнително предимство!
С това кафе можете да се насладите на шоколадовите...
...Кафето е напитка, получена от печени семена на кафееното дърво, тропически храст, принадлежащ на рода Coffea. Двете най-често отглеждани видове са Coffea arabica (арабско кафе) и Coffea canephora (робуста кафе). Напитката е ценена по целия свят за своя богат вкус и стимулиращия си ефект, основно благодарение на кофеина.
...Нашето кафе е приготвено от смеси от зърна с различни сортове и произход, обработени по измит метод: плодовете след събирането се обелват, демуксилизират, измиват и след това се сушат. Те се обелват с машини, след което се поставят в басейни с вода, за да се премахне муцилажа чрез обработка.
Тези измитите кафета имат органолептични характеристики с високо качество.
...Избираме само най-добрите кафезърна от 8 държави, за да произведем суперior кафе, произведено в Италия с традиционни методи. Чрез години опит в печенето произвеждаме смеси, които удовлетворяват всяка палитра.
...Истинското изражение на италианското кафе Ристрето, смес от арабики
Сантош Бразилия, съпроводени от ценни арабики от Перу, излъчват
незабравим аромат на бадеми и черен шоколад; малките проценти
Робуста от Виетнам и изключителната робуста от Уганда, които съставят
тази смес, създават плътна крема, а пълното тяло придава
постоянен послевкус, правейки това кафе уникално и незабравимо изживяване за всички небца. Уникалната употреба на зърна от 18 повишава изключителното качество на продукта за тези, които наистина искат да се насладят на истинския италиански Ристрето.
... ястия, нашето био кафеено масло може да се използва навсякъде. Обогатете шоколадовите бонбони, сладоледа, тортите или други сладки и печива и отведете клиентите си на кулинарно пътешествие в екзотичната родина на кафето.
Нашето био кафеено масло е тъмнокафяво до светлокафяво с характерен аромат и вкус на кафе.
Нашето био кафеено масло се получава от печените и смлени семена на кафето (Coffea arabica) чрез механично студено пресоване. След това маслото се филтрира. Маслото от кафеени зърна от непечени зърна действа...
...Смес с силен, богат вкус. Традиционното печене осигурява дълбокия вкус и интензивния аромат на кафе Lalibela Coffee Lunch. Кафето ще бъде идеално за ценители на класическата силна и ободряваща напитка.
Нетно тегло: 200
Брутно тегло: 212
Максимална температура: 27
Изисквания за съхранение: Съхранявайте при температура, която не надвишава 27 °C и относителна влажност максимум 75%
Степен на печене: Средна
Интензивност на вкуса: Средна...
...Завършек: нотки на черен пипер и лешници
Силен вкус
СМЕС
COSIMO, СИЛЕН ВКУС
Смес от зърна с интензивен вкус и кръгло тяло, за тези, които търсят силно и интензивно кафе.
Изработено чрез селекция на най-висококачествени произходи, смесени и печени, за да се подчертаят най-добрите характеристики на всеки отделен произход.
Благодарение на състава си от фини африкански, индийски и индонезийски...
... необходимото ниво на влажност.
След това, зелените зърнакафе се поставят за период до 3 месеца в дъбови бъчви, които са съдържали уиски поне 8 години.
Контрол на качеството се извършва на всеки 30 дни, взема се проба от всяка бъчва, анализира се и се подготвя за профилиране, като се квалифицира от експерти.
Продават се изключително на зърна, за да можете да се насладите на смесването на ароматите на кафето.
...MONERO ESPRESSO ЗЪРНЕН КАФЕ LA MİRRA 1000 ГР 3 БРОЯ СПЕЦИАЛНА ЦЕНА
%90 Арабика И %10 Робуста Зърната Се Смесват И Тази Смес Се Печe Специални Техники. Кремата, Приятният Аромат И Ароматичният
Зелените КафеЗърна, Отглеждани В Регион Колумбия Меделин, И Зелените КафеЗърна, Отглеждани В Регион Бразилия Сантос, Са Смесени И Печени От Мастери На Monero Със Специални Техники.
Съхранява Се В Специални...
...Това е кожен аромат за мъже.
Връхни нотки са бергамот и мирта;
Средни нотки са лешник, шоколад и печеникафезърна;
Базовата нотка се състои от кожа и кедър.
...Кафе партньор за компании, столови, кетъринг, хотелиерство и големи потребители - За големите потребители, deKoffieGroothandel е истинско решение. Можете да закупите кафе на едро, дори на палет, което е идеално за големи потребители, които винаги искат да имат достатъчно запаси. Тази опция не само е удобна, но предлага и значителни икономии. Колкото повече купувате, толкова повече спестявате...
...Микс от престиж, предназначен за професионална употреба, предлага приятно закръглени вкусове, в него се усеща деликатността и в същото време ароматността на плътен кафе с интензивен вкус. Присъствието на малък процент висококачествена Робуста гарантира постоянна крема и увеличаване на тялото, без да компрометира приятността.
Предназначен за барове и кафенета, които желаят да предложат ароматно и в същото време решително кафе.
...субтилен нюанс на киселинност, типичен за колумбийското кафе. След това ще бъдете очаровани от фината му структура и дългия му послевкус без никаква горчивина.
Виторио е и името на първия представител на 6-то поколение.
...Какаовите парченца са малки парчета от натуралния печени какаови зърна. Много питателни и здравословни. Суперхрана с целия аромат на какао. Хрупкави и с вкусна и интензивна нотка на чист, леко горчив шоколад. Те са богати на протеини и здравословни мазнини.
Парченцата са какаовите зърна, които са печени, обелени и счупени на по-малки парчета. По същия начин, като са в оригиналната си форма, не...
...Зелено кафе е просто зрънцето на кафееното дърво, достигнало зрялост. Плодът на кафееното дърво е яркочервен и обвива две зелени зърна. Тези, които консумираме, са черни, защото са били печени, и именно в това се състои разликата между "зелено кафе" и "черно кафе" от хранителна гледна точка. Печенето включва излагане на зърната на топлина, чрез директен огън. Зърната се изгарят, за да се...