...Вкусен печен гранола с парченца черен шоколад.
Цели зърна, овес с произход от Франция.
Богат на фибри, източник на магнезий и желязо.
Хрупкав и вкусен
Черен шоколад за покритие (какао: мин. 57%).
Веганска рецепта
С кокосова захар
Кратък списък на съставките
Начин на употреба
Изсипете в купа с мляко или поръсете, където желаете (йогурт, компот, десерт).
Съставки: овесени ядки*, парченца черен...
...Под тяхната хрупкава черна шоколадова обвивка, тези малки великденски яйца са пълнени с вкусен и хрупкав пралине от печен царевица.
ТАЗИ СТАТИЯ МОЖЕ ДА БЪДЕ ИЗПРАТЕНА С COLISSIMO ИЛИ CHRONOPOST
Условия за съхранение: На сухо и защитено от светлина място
Оптимален срок на годност: 3 месеца
Нетно тегло (Г): 130
Енергия: 2208kJ / 529kcal
Мазнини: 31g
От които наситени мазнини: 11g
Въглехидрати: 49g
От които захари: 37g
Протеини: 9,5g
Сол: 0,38g...
...Кашуто има широко приложение не само в веганската или вегетарианската кухня. Можем да го консумираме както в солен, печен вид, така и в шоколад. То се отличава с деликатен, леко сладникав вкус. Затова без проблем можем да го използваме както при приготвянето на сладки десерти (например, като съставка за основата на вегански торти, вкусни зърнени бисквити или популярния неркован), така и в солени...
... ENTHUSIAST : 93/100 «Произведен от най-старите лозя на това имение, това е зрело и концентрирано вино. Отлежавало е 18 месеца в бъчва, развило е мощен печен и подправен характер, който все още доминира днес. Но с яркия плод и силната киселинност, то ще се развие в впечатляващо вино.»
J. SUCKLING : 93-94/100 :«Това е великолепно вино с нотки на шоколад и черни плодове. Средно тяло и на плода...
...В парфюмерията или продуктите за тоалет, той носи нотки на какаово масло и ефекти на горещ шоколад. Аромати Този "гурмански" продукт поддържа и заобля нотките на какао, ванилия, кафе или пралине. С автентична нотка, той може да се използва за ароматизиране или подобряване на вкуса на хлебни изделия, сладоледи, бонбони, млечни продукти или алкохолни напитки като "Бренди". Козметика Този продукт се използва рядко в козметични продукти.
...Лешникът е една от най-старите полски деликатеси. Традиционно обичан от млади и стари. Уникалният им вкус е подчертан със сладък шоколад. На опаковката има илюстрация на Крановата врата в Гданск.
Град: Гданск
Комплект: Градове...
...-популярните ядки в нашата страна, е печен нахут с най-краткото определение. Процесът се извършва в специална фурна и след това се нагрява, за да приеме формата на окончателния продукт Леблеби.
Има много различни видове нахут, но много от тях са различни ядки, произтичащи от печен. В допълнение, който е широко консумиран в Близкия изток и Азия, неговите разновидности като захар, шоколад и сос се предлагат за продажба.
Горди сме, че сме най-големият производител на орехи в карамел в Полша и можем да се похвалим с 30-годишен опит, който ни направи надежден и доверен партньор в индустрията. Нашата репутация като производител се основава на широк спектър от производствени възможности и висока производствена способност. Нашият най-висок приоритет е да осигурим безопасността и качеството на нашите продукти, а за да г...
...7 кг в пластмасова кофа / 14 кг в кутия. Торта, бисквитка, сладкиш, бисквити, кроасани, мъфини, кестени, вафли, използвани като пълнеж в шоколад и за увеличаване на вкуса в разбита сметана. Може да се използва за декоративни цели. Предложение за услуга. 2 години съхранение на хладно и сухо място.
... доминира добре узрял плод.
В устата атаката е с красива плътност, много кръгла, с мощни и фини танини.
Дървесни, ванилови нотки и аромати на черешови ядки се изразяват с красива дължина.
„Шато Лес Дам дьо ла Ренардиер 87/100 Реколта 2008 Червено вино – Бордо Супериор
Цвят гранат, рубинови отенъци.
Носът е разцъфнал с красиви малки конфитюри от червени плодове (ягода, касис, малина), с печен и подправен нюанс.
Устата е нежна, свежа, с обвити танини и прецизни аромати.
Стилът е хрупкав,...
...Неz
екзалира великолепни нотки на печен дъб, еспресо, разтопен шоколад, касис и череши
Устата
гурманска, балансирана, с много финес и свежест
Винификация: ферментация в терморегулирани инокс съдове и нови бъчви от 600L, мацерация от 30 дни
Око: дълбок бляскав цвят
Устата: гурманска, балансирана, с много финес и свежест
Съчетание храна-вино: червено месо
Съвет на енолога: сервирайте на 17-18°C...
... на сърцето, регулира холестерола и осигурява енергия.
Фъстъкът може да се консумира в суров, печен или преработен вид. Освен това, той се използва широко в много храни, като шоколад, сладкиши и фъстъчено масло. На световния пазар на фъстъци, освен Турция, важни позиции заемат и Италия и САЩ. Най-подходящите условия за производство на фъстъци са влажни и умерени климатични условия. Уникалният...
... аромати на корички от портокал. Ванилията, която добавя необходимата сладост, допълва тези аромати за особено плодово нос.
Дегустация: Характеризирано с кремообразната си текстура, този първи глава се изразява с удоволствие, разкривайки вкусове на подправки, печеншоколад и сладкиш.
...Тортинка, пълнена с шоколад с различни варианти: вътре Шоколад; Рикота; Фисташка; Фисташка и Рикота.
Специалитет от висшата сладкария. Продуктът, суров или печен, се консумира много горещ. Неповторими аромати. Тортинката се охлажда до температура от -18° C и се съхранява в специализирани камери. Този процес позволява да се получи продукт с високо качество.
Опаковки от 12 Тартинки в кутия от 5 опаковки. За палетизиране, свържете се с търговския офис на номер +39 3477240044.
...-вкусните шамфъстъци с нашите 73 служители. Можем да изнасяме нашите продукти, получени чрез индустриалното производство на шамфъстък и шамфъстъци, до всяка точка на света. Ние сме много амбициозна компания в този сектор с нашите най-свежи и най-вкусни продукти! Можете да видите нашите сортове шамфъстък, използвани в много сектори като шоколад, сладолед, турски локуум, салам, торта и десерт на...
... 2003 г. нашата компания, която комбинира печен нахут с шоколад, се трансформира в драже и се предлага на потребителите с различни варианти. Гордеем се, че сме първият производител на този продукт. Чрез укрепване на съществуващата си структура през 2006 г. разширява продуктовата си гама на площ от 3000 м2 в Cumhuriyet Mah. Devlet Karayolu Uz. No: 27/1 20430 Серинисар/Денизли. Продължава дейността си...
Фирма Фришман-Марципан ООД успешно оформя най-красивите марципанови фигури от 1976 година.
Марципанът се произвежда в много варианти, например: шоколадови бонбони, хляб и картофи, печен марципан, комбинации с нуга и глазура или, разбира се, обширна колекция от марципанови фигури.
Фирма Фришман-Марципан ООД предлага също шоколад, бонбони и трюфели, безалкохолни трюфели и бонбони, марципанови бонбони, нуга и ликьори.