...Вкусен печен гранола с парченца черен шоколад.
Цели зърна, овес с произход от Франция.
Богат на фибри, източник на магнезий и желязо.
Хрупкав и вкусен
Черен шоколад за покритие (какао: мин. 57%).
Веганска рецепта
С кокосова захар
Кратък списък на съставките
Начин на употреба
Изсипете в купа с мляко или поръсете, където желаете (йогурт, компот, десерт).
Съставки: овесени ядки*, парченца черен...
...Под тяхната хрупкава черна шоколадова обвивка, тези малки великденски яйца са пълнени с вкусен и хрупкав пралине от печен царевица.
ТАЗИ СТАТИЯ МОЖЕ ДА БЪДЕ ИЗПРАТЕНА С COLISSIMO ИЛИ CHRONOPOST
Условия за съхранение: На сухо и защитено от светлина място
Оптимален срок на годност: 3 месеца
Нетно тегло (Г): 130
Енергия: 2208kJ / 529kcal
Мазнини: 31g
От които наситени мазнини: 11g
Въглехидрати: 49g
От които захари: 37g
Протеини: 9,5g
Сол: 0,38g...
...В парфюмерията или продуктите за тоалет, той носи нотки на какаово масло и ефекти на горещ шоколад. Аромати Този "гурмански" продукт поддържа и заобля нотките на какао, ванилия, кафе или пралине. С автентична нотка, той може да се използва за ароматизиране или подобряване на вкуса на хлебни изделия, сладоледи, бонбони, млечни продукти или алкохолни напитки като "Бренди". Козметика Този продукт се използва рядко в козметични продукти.
... ENTHUSIAST : 93/100 «Произведен от най-старите лозя на това имение, това е зрело и концентрирано вино. Отлежавало е 18 месеца в бъчва, развило е мощен печен и подправен характер, който все още доминира днес. Но с яркия плод и силната киселинност, то ще се развие в впечатляващо вино.»
J. SUCKLING : 93-94/100 :«Това е великолепно вино с нотки на шоколад и черни плодове. Средно тяло и на плода...
... доминира добре узрял плод.
В устата атаката е с красива плътност, много кръгла, с мощни и фини танини.
Дървесни, ванилови нотки и аромати на черешови ядки се изразяват с красива дължина.
„Шато Лес Дам дьо ла Ренардиер 87/100 Реколта 2008 Червено вино – Бордо Супериор
Цвят гранат, рубинови отенъци.
Носът е разцъфнал с красиви малки конфитюри от червени плодове (ягода, касис, малина), с печен и подправен нюанс.
Устата е нежна, свежа, с обвити танини и прецизни аромати.
Стилът е хрупкав,...
...Неz
екзалира великолепни нотки на печен дъб, еспресо, разтопен шоколад, касис и череши
Устата
гурманска, балансирана, с много финес и свежест
Винификация: ферментация в терморегулирани инокс съдове и нови бъчви от 600L, мацерация от 30 дни
Око: дълбок бляскав цвят
Устата: гурманска, балансирана, с много финес и свежест
Съчетание храна-вино: червено месо
Съвет на енолога: сервирайте на 17-18°C...
... аромати на корички от портокал. Ванилията, която добавя необходимата сладост, допълва тези аромати за особено плодово нос.
Дегустация: Характеризирано с кремообразната си текстура, този първи глава се изразява с удоволствие, разкривайки вкусове на подправки, печеншоколад и сладкиш.