Испания, Murcia
Вярваме в качеството на продуктите, произведени в Испания, затова искаме да ги споделим с останалия свят. Астурийците са горди с козето си сирене, валенсийците с паелата си, риоханците с виното си, но цяла Испания се радва, когато нашите продукти и рецепти преминават границите ни. Като испанци, ние сме горди с нашата гастрономия и разнообразието от продукти, произведени на нашата земя. Гурме Корпо...
Франция, Mandelieu
...Зелената маслинова паста на Франсоа Ромео вече няма какво да доказва. Незаменим продукт, маслиновата паста е проста и ефективна. Често бъркана с тапенадата, разликата всъщност съществува: маслиновата паста е пулпата от натрошени маслини без добавяне на каперси или аншоа, както е при тапенадата. Нетно тегло: 0.180KG Капацитет: 0,180 KG...
Франция, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Патé от зелени и черни маслини с домати. съставки : Зелени и черни маслини 54%, доматена пулпа 27%, зехтин и двойно концентриран домат 8%, каперси, лук, босилек, аншоа крем, сол. Използване : Тази тапенада може да се използва с паста, пица или като гарнитура за зеленчуци, да се добави в сос или да се сервира с зеленчуци, риба или бели меса. Смесена с винегрет, това е оригинален и иновативен начин за гарниране на салата. Стъклен буркан 180гр...
Италия, San Pietro Clarenza
...Ароматът на дивия копър, обогатен с вкуса на сардини, стафиди и аромата на шафран в подправка от най-класическата сицилианска кухня за приготвяне на уникални паста ястия. СЪСТАВКИ: Див копър свеж мин. 80%, пресни сардини, филета от аншоа, стафиди, борова ядка, зехтин, слънчогледово масло, пресен лук, сол, черен пипер, шафран. Може да съдържа парчета от черупка на борова ядка. Опаковки от: 190 г; 290 г; 950 г; 2.850 г...
...Този червен песто (третият в нашето песто с цветовете на италианския флаг, след зеленото и белия) има вкус на смесица от любимия ви пикантен сос аrrabbiata и соления дип от аншоа и чесън, bagna cauda. С други думи, вкусно е.
Италия, Marciano Della Chiana
...не съдържа аллин. Това му позволява да бъде напълно смилаем и да не оставя онзи понякога неприятен мирис. С една дума, чесън, който е безопасен за целувки. За приготвянето на този сос сме използвали цялото растение на аглиона - от цветето до луковицата. Получи се свеж, сладък и деликатен вкус. Поради тази причина ви препоръчваме да го загреете за няколко минути и след това да го изсипете върху пастата. Перфектен за подправяне на всякакъв вид паста, особено традиционните Пици, с добавка на гъби и наденица или каперси и аншоа, или пък с узрял гуанчале.
Франция, Levallois Perret
...Босилекът се използва като ароматна подправка, за да придаде повече вкус и свежест на ястията ви, а идеите за неговото използване са безкрайни. Използвания на босилек в кухнята: Неговият лимонов аромат е вкусен, когато се комбинира с паста. Той се съчетава добре с риби като червенокоп, аншоа и миди. Подправя червените и белите меса като пилешко, говеждо и др. Босилекът ароматизира ястията на...
Италия, Sassello
...хрупкави пълнени чушки (с рибено крема) в екстра върджин зехтин, хрупкави чушки в зехтин с аншоа, каперси и маслини, подредени сушени домати в зехтин, горчиво-сладки лукчета, гриловани малки лукчета в зехтин, малки лукчета с балсамов оцет от Модена I.G.P., хрупкави артишоци от Сардиния в зехтин, гриловани патладжани в зехтин, чушки с трюфел, микс от предястия в зехтин, крем сирене разтопено с трюфел, маслинова паста с трюфел, трюфел крем,...
Германия, Dortmund
...Маслини Мансаниля от търговски клас Екстра с пикантен аншоа крем Кралицата сред маслиновите храни, Мансаниля, е основата на този гурме специалитет. Само най-изисканите костилкови плодове от най-висок клас се пълнят с фино подправена паста от аншоа, което води до този несравним вкус. Препоръка за консумация: Наслаждавайте се леко охладени! За любителите на морския вкус. EAN: 4260394013543 Тегло нето: 1.400 г Тегло на отцеждане: 600 г Опаковка: 6 Брой кашони на палет: 15 Брой редове на палет: 4 Брой артикули на палет: 360...
Италия, Sciacca
... пазара със своите изключителни способности за иновации. Компанията Карлино ООД произвежда филета от аншоа в масло, филета от сардини в масло, паста от аншоа, солени аншоа, солени сардини, мариновани филета от аншоа и колатура. Използваната риба е известна със своя отличен вкус, свежест и яркост, обработвана с хлад, за да се запазят хранителните, качествените и органолептичните стойности в съответствие с строгите контролни мерки на нашата система за качество.
Италия, Scario
Търговия с типични продукти от Чиленто - Италия - Биологични - Безглутенови колбаси, сирена, екстра върджин зехтин, био продукти, безглутенови продукти в зехтин, консерви, паста от древни зърна, лешници от Джифони, сладкиши, ликьори, занаятчийска бира, панетоне, фраголино, риба тон в екстра върджин зехтин, филета от аншоа, качорикота, качокавало, пекорино, наденица, сопресата, панчета, капоколо...
Испания, Almendralejo
Amuzalva S.L. се стреми да надмине себе си чрез непрекъснати изследвания, което доведе до създаването на продукт с високо качество и най-широкото разнообразие от пълнени маслини на пазара днес. В нашата селекция са включени маслини, пълнени с рокфор, чесън, бадеми, люти чушки, лимон, фини подправки и традиционни аншоа или паста от чушки. С продажби в повече от 30 държави, можем да кажем, че...
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play