Вярваме в качеството на продуктите, произведени в Испания, затова искаме да ги споделим с останалия свят.
Астурийците са горди с козето си сирене, валенсийците с паелата си, риоханците с виното си, но цяла Испания се радва, когато нашите продукти и рецепти преминават границите ни. Като испанци, ние сме горди с нашата гастрономия и разнообразието от продукти, произведени на нашата земя.
Гурме Корпо...
...Зелената маслинова паста на Франсоа Ромео вече няма какво да доказва. Незаменим продукт, маслиновата паста е проста и ефективна. Често бъркана с тапенадата, разликата всъщност съществува: маслиновата паста е пулпата от натрошени маслини без добавяне на каперси или аншоа, както е при тапенадата.
Нетно тегло: 0.180KG
Капацитет: 0,180 KG...
...Патé от зелени и черни маслини с домати.
съставки :
Зелени и черни маслини 54%, доматена пулпа 27%, зехтин и двойно концентриран домат 8%, каперси, лук, босилек, аншоа крем, сол.
Използване :
Тази тапенада може да се използва спаста, пица или като гарнитура за зеленчуци, да се добави в сос или да се сервира с зеленчуци, риба или бели меса.
Смесена с винегрет, това е оригинален и иновативен начин за гарниране на салата.
Стъклен буркан 180гр...
...Ароматът на дивия копър, обогатен с вкуса на сардини, стафиди и аромата на шафран в подправка от най-класическата сицилианска кухня за приготвяне на уникални паста ястия.
СЪСТАВКИ:
Див копър свеж мин. 80%, пресни сардини, филета от аншоа, стафиди, борова ядка, зехтин, слънчогледово масло, пресен лук, сол, черен пипер, шафран.
Може да съдържа парчета от черупка на борова ядка.
Опаковки от: 190 г; 290 г; 950 г; 2.850 г...
...Този червен песто (третият в нашето песто с цветовете на италианския флаг, след зеленото и белия) има вкус на смесица от любимия ви пикантен сос аrrabbiata и соления дип от аншоа и чесън, bagna cauda. С други думи, вкусно е.
...не съдържа аллин. Това му позволява да бъде напълно смилаем и да не оставя онзи понякога неприятен мирис. С една дума, чесън, който е безопасен за целувки.
За приготвянето на този сос сме използвали цялото растение на аглиона - от цветето до луковицата. Получи се свеж, сладък и деликатен вкус. Поради тази причина ви препоръчваме да го загреете за няколко минути и след това да го изсипете върху пастата.
Перфектен за подправяне на всякакъв вид паста, особено традиционните Пици, с добавка на гъби и наденица или каперси и аншоа, или пък с узрял гуанчале.
...Босилекът се използва като ароматна подправка, за да придаде повече вкус и свежест на ястията ви, а идеите за неговото използване са безкрайни.
Използвания на босилек в кухнята:
Неговият лимонов аромат е вкусен, когато се комбинира спаста.
Той се съчетава добре с риби като червенокоп, аншоа и миди.
Подправя червените и белите меса като пилешко, говеждо и др.
Босилекът ароматизира ястията на...
...хрупкави пълнени чушки (с рибено крема)
в екстра върджин зехтин, хрупкави чушки
в зехтин саншоа, каперси и маслини, подредени сушени домати в зехтин, горчиво-сладки лукчета, гриловани малки лукчета
в зехтин, малки лукчета с балсамов оцет от Модена I.G.P., хрупкави артишоци от Сардиния в зехтин, гриловани патладжани
в зехтин, чушки с трюфел, микс от предястия в зехтин, крем сирене
разтопено с трюфел, маслинова пастас
трюфел, трюфел крем,...
...Маслини Мансаниля от търговски клас Екстра с пикантен аншоа крем
Кралицата сред маслиновите храни, Мансаниля, е основата на този гурме специалитет. Само най-изисканите костилкови плодове от най-висок клас се пълнят с фино подправена паста от аншоа, което води до този несравним вкус. Препоръка за консумация: Наслаждавайте се леко охладени! За любителите на морския вкус.
EAN: 4260394013543
Тегло нето: 1.400 г
Тегло на отцеждане: 600 г
Опаковка: 6
Брой кашони на палет: 15
Брой редове на палет: 4
Брой артикули на палет: 360...
... пазара със своите изключителни способности за иновации.
Компанията Карлино ООД произвежда филета от аншоа в масло, филета от сардини в масло, паста от аншоа, солени аншоа, солени сардини, мариновани филета от аншоа и колатура. Използваната риба е известна със своя отличен вкус, свежест и яркост, обработвана с хлад, за да се запазят хранителните, качествените и органолептичните стойности в съответствие с строгите контролни мерки на нашата система за качество.
Търговия с типични продукти от Чиленто - Италия - Биологични - Безглутенови колбаси, сирена, екстра върджин зехтин, био продукти, безглутенови продукти в зехтин, консерви, паста от древни зърна, лешници от Джифони, сладкиши, ликьори, занаятчийска бира, панетоне, фраголино, риба тон в екстра върджин зехтин, филета от аншоа, качорикота, качокавало, пекорино, наденица, сопресата, панчета, капоколо...
Amuzalva S.L. се стреми да надмине себе си чрез непрекъснати изследвания, което доведе до създаването на продукт с високо качество и най-широкото разнообразие от пълнени маслини на пазара днес. В нашата селекция са включени маслини, пълнени с рокфор, чесън, бадеми, люти чушки, лимон, фини подправки и традиционни аншоа или паста от чушки. С продажби в повече от 30 държави, можем да кажем, че...