...Зелената маслинова паста на Франсоа Ромео вече няма какво да доказва. Незаменим продукт, маслиновата паста е проста и ефективна. Често бъркана с тапенадата, разликата всъщност съществува: маслиновата паста е пулпата от натрошени маслини без добавяне на каперси или аншоа, както е при тапенадата.
Нетно тегло: 0.180KG
Капацитет: 0,180 KG...
...Патé от зелени и черни маслини с домати.
съставки :
Зелени и черни маслини 54%, доматена пулпа 27%, зехтин и двойно концентриран домат 8%, каперси, лук, босилек, аншоа крем, сол.
Използване :
Тази тапенада може да се използва спаста, пица или като гарнитура за зеленчуци, да се добави в сос или да се сервира с зеленчуци, риба или бели меса.
Смесена с винегрет, това е оригинален и иновативен начин за гарниране на салата.
Стъклен буркан 180гр...
...Босилекът се използва като ароматна подправка, за да придаде повече вкус и свежест на ястията ви, а идеите за неговото използване са безкрайни.
Използвания на босилек в кухнята:
Неговият лимонов аромат е вкусен, когато се комбинира спаста.
Той се съчетава добре с риби като червенокоп, аншоа и миди.
Подправя червените и белите меса като пилешко, говеждо и др.
Босилекът ароматизира ястията на...