...Ароматът на дивия копър, обогатен с вкуса на сардини, стафиди и аромата на шафран в подправка от най-класическата сицилианска кухня за приготвяне на уникални паста ястия.
СЪСТАВКИ:
Див копър свеж мин. 80%, пресни сардини, филета от аншоа, стафиди, борова ядка, зехтин, слънчогледово масло, пресен лук, сол, черен пипер, шафран.
Може да съдържа парчета от черупка на борова ядка.
Опаковки от: 190 г; 290 г; 950 г; 2.850 г...
...не съдържа аллин. Това му позволява да бъде напълно смилаем и да не оставя онзи понякога неприятен мирис. С една дума, чесън, който е безопасен за целувки.
За приготвянето на този сос сме използвали цялото растение на аглиона - от цветето до луковицата. Получи се свеж, сладък и деликатен вкус. Поради тази причина ви препоръчваме да го загреете за няколко минути и след това да го изсипете върху пастата.
Перфектен за подправяне на всякакъв вид паста, особено традиционните Пици, с добавка на гъби и наденица или каперси и аншоа, или пък с узрял гуанчале.
...хрупкави пълнени чушки (с рибено крема)
в екстра върджин зехтин, хрупкави чушки
в зехтин саншоа, каперси и маслини, подредени сушени домати в зехтин, горчиво-сладки лукчета, гриловани малки лукчета
в зехтин, малки лукчета с балсамов оцет от Модена I.G.P., хрупкави артишоци от Сардиния в зехтин, гриловани патладжани
в зехтин, чушки с трюфел, микс от предястия в зехтин, крем сирене
разтопено с трюфел, маслинова пастас
трюфел, трюфел крем,...
... пазара със своите изключителни способности за иновации.
Компанията Карлино ООД произвежда филета от аншоа в масло, филета от сардини в масло, паста от аншоа, солени аншоа, солени сардини, мариновани филета от аншоа и колатура. Използваната риба е известна със своя отличен вкус, свежест и яркост, обработвана с хлад, за да се запазят хранителните, качествените и органолептичните стойности в съответствие с строгите контролни мерки на нашата система за качество.
Търговия с типични продукти от Чиленто - Италия - Биологични - Безглутенови колбаси, сирена, екстра върджин зехтин, био продукти, безглутенови продукти в зехтин, консерви, паста от древни зърна, лешници от Джифони, сладкиши, ликьори, занаятчийска бира, панетоне, фраголино, риба тон в екстра върджин зехтин, филета от аншоа, качорикота, качокавало, пекорино, наденица, сопресата, панчета, капоколо...