... разпределител, който трябва да заредите веднъж с качествено зарядно устройство за крем. След като добавите всичко, трябва да разклатите контейнера около десет пъти енергично.
3 яйца
– 1 супена лъжица лимоновсок
– 1 чаена лъжичка дижонска горчица
– 1/4 чаена лъжичка сол
– 1/2 чаша разтопено масло...
... естествена храна. При запарване водата придобива красив син цвят, а с добавянето на няколкокапкилимоновсок, цветът рязко се променя и достига до великолепен розов (магически, казвате? Не, естествено).
Синята малва е много качествен продукт. Затова е един от най-важните износни продукти на иранските лечебни билки.
Употреба:
Синята малва се използва основно за запарване. Тя също така позволява оцветяване на определени ястия, кремове, но и на сиропи.
В пакет: 1кг
В кашон: 5кг...
... съставки. Въпреки това, е възможно да се обработят допълнително, за да се получат необичайни ястия, както сладки, така и солени. Например, като се смелят и смесват плодовете с малко вода и няколкокапкилимоновсок, се получава отличен заместител на крема сирене. Кашуто може да бъде също така смляно на трохи и добавено в приготвянето на ориенталски ризото заедно с щедри смеси от запържени зеленчуци, подправки и аромати. Налични са в опаковка от 1 кг, за да имате необходимото количество за парти или аперитив с приятели.
... месо.
А за сладкоядците... преосмислете класиките си, като интегрирате този сироп в най-красивите си десерти: ориз с мляко, кремове, панакота... всичко е позволено!
А за любопитните гурмани... използвайте го, за да подсладите вашето бяло сирене!
Състав: Инфузия от сено (вода, сено), захар, лимоновсок на основата на концентрат.