...интензивност и ароматна сложност. Потенциалът за натрупване на захари на този сорт е висок за средна киселинност (понякога недостатъчна за добра зрялост) и цвят, който често е слабо интензивен, но способен да се запази във времето. Пино ноар N се използва също и за получаване на качествени основи за пенливи вина.
Културни и агрономически способности
Пино ноар N се оказва особено подходящ за умерени зони. Той се изразява и дава най-добри резултати на тероари с глинесто-варовикови почви. Под климат...
...СОРТОВЕ: 100 % ПИНО НОАР
ВИНИФИКАЦИЯ: Розе, получено чрез мацерация.
ДОЗИРОВКА: 9 г/л
ДЕГУСТАЦИЯ: Под елегантно оцветената и прозрачна си рокля, това шампанско разкрива деликатни и сложни аромати на червени плодове. Неговият вкус, богат на нотки на малини и вишни, се проявява при аперитива.
Разтопените танини и винозността на това розе, получено чрез мацерация, го правят също така подходящо шампанско за хранене.
... под крилото на групата Куантро през 1980-те години.
Съдържание: 75cl
Тип: Тип
Дозировка: Брут (10g/L)
Сортове: 40% Пино ноар, 35% Шардоне, 25% Пино мюние
AOC: Шампанско
Годност: Да се пие веднага и да се съхранява до 2030 г.
Температура на сервиране: 8-10°C...
...Неговата безкрайно омекотяваща формула съдържа антиоксиданта Vinanza® Oxifend, извлечен от гроздето на пино ноар, отглеждано устойчиво в най-признатите лозарства на Марлборо. Богатото на хранителни вещества авокадо и цветето на невен ефективно и нежно почистват лицето, като същевременно освежават и омекотяват кожата. Подходящ за повечето типове кожа, особено за чувствителна.
...суспензия (паста), разтворима във вода. Възможните нюанси варират от сиво до черно,
в зависимост от случая, като същевременно предлагат отлична стабилност при pH, светлина и топлина.
Забележка: въпреки че най-често се предлага под формата на прах, Roha предлага и вариант под формата на паста, ако желаете да избегнете прахообразните вещества.
паста, ако желаете да избегнете прахообразните вещества.
Приложения:
Твърди бонбони, желета, сладоледи, бисквити, хляб.
Условия за стабилност:
Стабилен на светлина, топлина и температура.
... плодови нотки, придаващи кръглост на бленда.
- Пино Мюние: Аромати на червени плодове и изразена структура. Той придава на бленда тяло и мощ.
Беритбата е изцяло ръчна от векове, за да се гарантира качествена и занаятчийска реколта.
Злоупотребата с алкохол е опасна за здравето, алкохолните напитки трябва да се консумират с умереност. Продажбата на алкохолни напитки на непълнолетни под 18 години е забранена.
DOMAINE JOMAIN е имение с 8 хектара лозе в ПУЛИНИ-МОНТРАШЕ, от които 2,60 хектара произвеждат основно велики бели вина с световна репутация, произхождащи от сорта шардоне в апелации село, 1er cru и grand cru. Силата на DOMAINE JOMAIN е и в сорта му: Пино ноар (малка гроздова с черни зърна и бял сок, благороден сорт за велики червени вина). Традиционното отлежаване и бутилирането се извършват с внимание, без прекомерна манипулация на вината под строгия контрол на акредитиран лабораторен енолог. Обикновено бутилирането се извършва в началото на септември.