...Нашите зехтини под марката OliveOilsLand®, произведени с техника на студено пресоване в нашето съоръжение, където стандартите за безопасност на храните се защитават на най-високо ниво и в неръждаеми резервоари с минимален контакт с въздуха, предлагат приятно усещане на небцето с уникалния си вкус. Сред хората е известен и като Вкусът на Егейското зехтин.
Естествено екстра върджин зехтин с високо...
... здравина и стабилност на машината. Cehuma е проектирала всяка част от термоформовачите от серия CM, за да отговори на хигиенните и почистващи изисквания, наложени от съвременната индустрия за опаковане на храни.
Основни приложения:
Месо и месни продукти (като; колбаси, пушено месо), сирене, готови ястия, пилешко, риба, морски дарове, пица, маслини, фурми, медицински устройства .....
...Олио екстра върджин от зехтин с много високо качество, получено чрез студено пресоване на зелени маслини, събрани и незабавно смлени: Coltofranto.
Съхранява се под азот в неръждаеми резервоари, характеризира се с ниска киселинност и високо полифенолно съдържание: това олио отговаря на изискването с концентрация над 250 mg/Kg хидрокситирозол, тирозол, олеуропеин и техните производни.
С...
... при температура 27ºC, без добавяне на вода или консерванти. Този зехтин след това преминава през естествена декантация в неръждаеми стоманени резервоари, при постоянна температура и херметически затворени, за да се запазят всички негови характеристики.
Видове: Галега, Кордовал и Вердеал.
Опаковка: Стъклени бутилки от 250ML, 500ML, 750ML. PET от 2L и 5L.
Друг вид опаковка може да бъде поискан.
... гарантира по-високо качество на крайния продукт и запазва дървото и самия плод. Извличането, пресоването, се извършва на студено в рамките на 8-12 часа след събирането. Това представлява основен етап за гарантиране на продукт с високо качество. Съхранението се извършва в специални асептични съдове от неръждаема стомана, където протича естествена седиментация; след това зехтинът се съхранява в неръждаеми силози, в очакване на опаковане. Историческата компания Кускуна е единствената, която предлага възможността да осиновите едно или повече маслинови дървета.
... консумират директно без рафиниране, както натуралните зехтини. Натуралните зехтини трябва да се съхраняват в стъклени, неръждаеми хромови или хранителни контейнери, при стайна температура, на места, недостъпни за слънчева светлина. Натуралните зехтини се разделят на две категории в зависимост от киселинността и органолептичните им свойства. А-НАТУРАЛЕН СТУДЕНО ПРЕСОВАН ЗЕЙТИН: Свободната маслена...
...цели, все още незрели маслини, събрани с любов в най-добрите маслинови градини, част от които се управляват директно. Особено внимание се отделя на важните операции по събиране, транспорт и смилане, строго на студено, в компанията в рамките на 24 часа след събирането, получавайки продукт с висока плодовост и много ниска маслена киселинност. Полученото масло, след период на естествено утаяване в неръждаеми стоманени силози в отсъствие на кислород, се опакова малко преди изпращането.