...Навитата панчета се получава от постната коремна част на свинята, която се масажира внимателно на ръка и се овкусява с нашите характерни калабрийски подправки. Оставя се да зрее повече от 70 дни в среда с контролирана температура и влажност. В средата на зреещия процес, за разлика от опънатата панчета, навитата панчета се завива сама и се завързва на ръка. В края на зреещия процес, тя има кръгла...
Първоначално дейността беше сезонна, в съответствие с Великденските и Коледните празници и с предимно местен пазар. Използваха се пресни и висококачествени меса, като саламът се приготвяше с огромно умение и внимание, използвайки най-добрите подправки, най-добрите черва и го сушейки с максимална грижа, така че вкусът, ароматите и автентичността му да бъдат винаги защитени и гарантирани във времето...
...САЛАМИ ТОСКАНО, Приготвено с избрани свински меса, средно смляно и кубчета сланина, се пълни в колагенова черва и се отлежава.
ПРОШУТТО - свински бут "КАЗАЛИНГО АЛА ТОСКАНА"
ФИНОЧИОНА, Приготвено с избрани свински меса, е типичен тоскански колбас в колагенова черва, ароматизиран със семена от копър.
ПАНЧЕТА от чисто свинско, навита или разпъната, солена и отлежала по тоскански.