...Биологичен хак стейк с ниско налягане, по месарски, изработен от биологично говеждомесо. 100% мускул, без кости, почистен, без нерви и ръчно обезмаслен, съдържание на мазнини ≤15%.
Тегло: 10x100g...
...Окото и опитната ръка на месарите от Grand Caractère разкриват ароматите и потвърдяват нежността на това американско месо с световна слава. Интензивното му мрамориране го прави много лесно за приготвяне. На скара, в тиган или печено, в зависимост от парчетата. Ще се насладите да го приготвяте на огън за автентично изживяване, което ще подчертае всички негови вкусове.
Месоот света и традиция на...
...Шинката с кост е приготвена от долната част на предния или задния крак. Тъй като този разрез идва отмускул, който се използва постоянно за движение, той съдържа голямо количество съединителна тъкан. Тази тъкан се разпада, когато се приготвя с бавни влажни методи на готвене, като запичане и задушаване, придавайки богат, плътен вкус и вкусна желатинова текстура.