... на цяло
Преден крак с кости на резени 3-4 см
Език
Висока ребра
Костен мозък пръчка замразен
Костен мозък нарязан 5 см замразен
Гърди безкости
Гърди безкости - PAD
Лапи безкости 80/20
Лапи безкости 70/30
Бавета PAD
Фланк стек PAD
Месни изделия от юници
R1 секции
98/02 секции
95/05 секции
90/10 секции
85/15 секции
85/15 секции на врат замразени
80/20 секции
70/30 секции
Текуче месо 90/10
Месо мазнина
Части от задната част на юниците
Коляно 3-ка нарязано
Горна част с капак 8+
Горна част без капак...
... свински бут без кост, без кожа
Замразено свинско филе с кост, без кожа
Замразено свинско филе без кост, без кожа
Замразена свинска плешка без кост, без кожа
Замразена свинска яка без кост, без кожа
Замразено свинско филе без кост, без кожа
Замразен свински филет
Замразен свински корем, лист с ребра, с кожа
Замразени свински spareribs
Замразена свинска мазнина от гърба
Замразена свинска мазнина за...
... позволено едно парче месо с тегло по-малко от посоченото.
Опаковка: Опаковано отделно в кутии с нето тегло 25 кг всяка, облицовани с полиетиленова торба.
Замразени свински ребра
Спецификация: Без кожа, с кости, с нежно филе и ребра с ширина 4-6 см, мазнината не трябва да надвишава 0.5 см.
Опаковка: В кутии с нето тегло 25 кг всяка.