...Тя позволява да:
- Изработите основи за тартове с диаметър от 20 до 250 мм.
- Изработите на различни подложки. Форми EXOPAN, алуминиеви форми, хартиени форми или кръгове (неперфорирани).
- Изработите различни форми: квадратна, кръгла, правоъгълна, удължена и т.н.
- Изберете завършек на ръба: дантела, щипка или равен.
- Спестите време за по-постоянно и качествено производство.
- Оптимизирате комфорта си, като избягвате повтарящи се задачи.
...• Дозатор за приготвяне на мъфини, кексчета и други хранителни продукти с две цветни теста.
• Машина, проектирана за дозиране на две различни теста в една и съща капсула или форма.
• Резервоарът е разделен на две части, за да се постави всяка смес в една от тях.
• Изходът за дозиране разполага с несцентрирани накрайници, за да може да се регулира точката на нанасяне на тестото.
• Възможно е да се променят параметрите на дозиране за всеки продукт независимо чрез сензорния екран.
• Приблизителна продукция от 170-230 тави/час.
... многофункционалност, за да отговори на най-високите изисквания.
Иновативен дизайн: Печката на Под KAPPA LOGIUDICE FORNI е оборудвана с ануларни тръби, като същевременно запазва основните характеристики на хомогенност и качество на печене на парни печки Logiudice. Нейният иновативен дизайн отговаря на нуждите от компактност и гъвкавост на съвременните потребители.
Висока производителност: С 4 етажа и 16 отвора...
...Работна ширина 780mm или 980mm
а. Задача за обръщане
б. Задача с велкро
в. Задача за обръщане + задача с велкро
г. Отстраняване
Видео линк :
https://www.youtube.com/watch?v=x4b1c6CB0EY
Daub Belaugung DB240A4 Видео на живо, записано при пускане в експлоатация.
Машина за белене на гевреци и тестени изделия.
Контакт на www.Daub-Maschinenbau.de
Видео линк :
https://www.youtube.com/watch?v=bSptW1lc74g...
...С РОЛКИ
Цифров термостат
Хладилен агент R134a
Вътрешна и външна част от инокс/задна част от поцинкована стомана
Оборудване: 1 рафт на врата
Заключващи уплътнения на вратите
Пружина за автоматично затваряне на вратата
Закръглени ъгли
Напрежение: 230V/50Hz
Вентилирано охлаждане
Температура: +2°C/+8°C
Обем: 580 литра
Мощност: 365 W
Тегло: 152 кг
Размери: 2020 x 800 x 850 мм
Капацитет: 5 нива на врата, разположени на 70 мм разстояние...
... системи за амортизация, за да се защити препеченият хляб. Контролираме налягането в нашите челюсти и използваме софтуер, разработен вътрешно, за да постигнем перфектно запечатване, запазвайки аромата и характеристиките на прясно изпечения хляб.
Нашата гама от машини включва вертикални опаковъчни машини, многоглави везни и други специализирани устройства за опаковане на хлебни изделия.
... причиняват чести повреди.
Нашата машина за оризови кейкове "SYP" коригира тези грешки и използва хидравлична система, за да произвежда равномерни продукти и значително увеличава издръжливостта си. Освен това, разнообразието от форми е налично в различни размери и форми, за да отговори на нуждите на клиентите. Малки машини могат да бъдат произведени за местни магазини, а по-големи машини също могат да бъдат произведени за фабрики.
За повече информация, моля свържете се с нас!!
Благодаря...
... 6 джоба
Брой активни платформи е 139 броя
834 активни джоба
Премахваеми и миещи джоба от UHMWPE
Верига с ролки 2″ за транспортиране на платформите
Основната рамка е от тръба от неръждаема стомана.
Обща мощност 1,5 kW
Капацитети: 6 000 бр./час
Размер на пресата: 750мм x 1100мм
Дивизионер-Окръгляч: 6 бр.
Фурна: 3 етажа
Функция за отдих: 10 минути
Броене и подреждане: 4 до 20 броя.
Капацитет на пресата: 6 бр.
Контрол: PLC - Тъчскрийн
Диаметър на продуктите: 15 - 30 см
Прецизност: ±2 (см) / (гр): ±2 (см) / (гр)...
... единичен ред, така и в разпределени редове.
Възможност за допълнително оборудване на всяка от машините Сура С, Сура СД, Сура СДУ с единица за рязане на струни, при условие че рамката на всички машини е оборудвана с елементи за свързване.
...Температори, обвиващи машинии техните аксесоари за обвиване и формоване на шоколад, които позволяват производството на бонбони, пралини, наполитани, шоколадови блокчета, трюфели и формоване на кухи решения, идеални за обвиване на пралини, зърнени барове, оризови крекери, сладкиши, бисквити… Охлаждащ тунел за шоколад с линия за обвиване или формоване за бонбони и блокчета, обвиваща машина за дъвчащи бонбони и близалки. Автоматичен обвиващ бак, напълно готов и по поръчка. Линия за формиране на шоколадови стърготини и лещи и фигурки ...
...Това е необходимото оборудванеза производството на маршмелоу и желеобразни продукти.
- Аератор
- Котел за варене на разтворен сироп
- Релаксационни резервоари
- Подготвителни резервоари
- Резервоари за приготвяне на желатин
За подробна информация, моля свържете се с нас.
...Предлагаме висококачествено оборудванеза печене на ядки и семена.
Всичкото оборудване отговаря на международните стандарти за качество и е изработено с най-висококачествени материали.
Нашият опит и експертиза ни позволяват да оценяваме, анализираме и след това да отговаряме на всяка нужда на нашите клиенти.
Също така предлагаме надеждно следпродажбено обслужване.
... висококачествени лешникови гранули, които добавят приятно хрупкане и ядков вкус на вашите продукти. Нашият екип от професионалисти е посветен на осигуряването на това, че всяка партида гранули отговаря на най-високите стандарти за качество и последователност. Тази услуга е идеална за тези в хранителната индустрия, които искат да включат премиум лешникови гранули в своите рецепти.
... карамел ще ви е необходима минимална производствена мощност.
- машината може да бъде интегрирана в съществуващата производствена линия за карамел.
- формовите части са изработени от хранителен месинг на високопрецизно оборудване, благодарение на което бонбоните, произведени на нашата машина, имат идеална форма. Можете да поръчате всякаква форма за карамел - и ние ще я направим за вас!
- машината е...
...IntelleGlaze е интегрален програмируем модул и може да работи и като самостоятелна съвременна линия за глазура и декорация. В максималната си конфигурация, той е способен да глазира потока от продукти, разделен на две половини по дължина в два цвята; в същото време извършва декорация в два други цвята. Оборудването за глазиране IntelleGlaze включва абсолютно всичко, което е необходимо за стабилна, висококачествена и надеждна глазура и декорация на сладкарски и други продукти за всички възможни видове глазура, действия на оператора и климатични условия.
... стъкло и осветление в котела, за да се следи продуктът. Другите единици на линията за приготвяне на карамел включват резервоар за приемане на продукта с миксер и изолация, ротационен хидравличен топлообменник, разбивач за фондан, вакуумна помпа и резервоар за съхранение. Разбивачът за фондан е необходим за производството на фондан.
...Предлагаме широк избор от форми, за да отговорим на всичките ви желания за сладкиши. От силиконови, метални до 3D, намерете всички форми, които искате: основни или по-оригинални, за специални поводи и в желания от вас формат: индивидуални или цели. Направете впечатление по време на десерта или следобедната закуска!
...Фурната B46 за колички 40x60 см не поставя никакви ограничения на вашето творчество и идеи, дори когато пространството е ограничено. B46 е ротационна фурна за хлебарство исладкарство, изключително компактна, която се инсталира много бързо и лесно благодарение на своята модулна структура, може да премине през всички врати без затруднения и може да бъде монтирана в много ниски помещения.
В...
... консумацията.
PASTRY GEL произвежда сладолед с течна структура за непрекъснато производство на сладоледени изделия в форми и основи с различна форма и размер.
С дълга тръба и различни екструдери, които улесняват пълненето на всяко творение, Pastry Gel е идеалната машина за производство на сладолед на клечка, сладоледени торти и всяка индивидуална порция, която изисква перфектно пълнене. Не е необходимо друго оборудванеза безкрайни производства, които могат да бъдат прехвърлени в шоковия замразител, преди да бъдат изложени в витрина.
...Фирми, сладкари, организатори на сватби или събития: ние изработваме по поръчка тортите за вашите клиенти!
Идеални за добавяне на личен и забележим акцент на всички торти и при всякакъв повод: корпоративно събитие, сватба, кръщене...
Свържете се с нас!
...Професионалната еутектична плоча позволява създаването на шоколадови декорации като решетки, гнезда, стърготини и усукани ленти. Плочата еутектична Cool Décor е изработена от неръждаема стомана и съдържа еутектичен флуид, можете да я поставите в фризера при -21°C за около 24 часа преди употреба. Плочата с хладилен акумулатор е подходяща за плъзгачи на фризерни шкафове.
Перфектна за сладкари...
...Четиристенен конвекционен фурна засладкарство Casselin
Изцяло от неръждаема стомана
Врата с двоен стъклопакет
Вътрешно осветление
2 вентилаторни мотора
Температурен диапазон: от 0°C до 300°C
Таймер: 0 - 120 минути
4 включени плочи с размери 600 x 400 мм
Разстояние между решетките: 80 мм
2 цели плочи, 2 перфорирани плочи
Водна връзка 3/4”
Мощност: 6 400 W / 400 V
Размери: Ш 835 x Д 800 x В 570 мм
Тегло: 65 кг
Реф: CFCV3...
...Fibermaé е нашата гама от форми, изработени от мрежа от стъклени влакна с отворена структура и силиконово покритие с антиприлипаща функция. Мрежата от стъклени влакна, с отворена структура, улеснява циркулацията на горещия въздух и осигурява равномерно печене. Fibermaé е идеален за печене на хлебчета, бургери, кифли, хот-дог или дори чабата... Получавате красива, хрупкава и златиста коричка!
Формат: Индивидуален
Размер: 400x600mm...
...Тази италианска машина разполага с няколко функции: бързо замразяване, LED осветление, както и автоматични режими, които осигуряват пълен контрол.
Характеристики
Капацитет 3 X 10 литра
Производство на 130 чаши (230 мл) на час
1 400 вата
Време за замразяване на приготвянето: 45 мин.
Размери
Височина: 80 см
Дълбочина: 48 см
Ширина: 62 см...
...• Производство от едно парче.
• За солени или сладки приготвяния, подходящо за студена или гореща употреба.
• Алуминизирано желязо.
• Полирано желязо.
• Неръждаема стомана.
• Перфектно хомогенизирано и оптимизирано готвене.