... благоприятен ефект върху здравето на тези, които я консумират. Името ТикаМасала е споменато и намерено за първи път в моголската империя в Южна Азия. След това името изчезва за векове. То става много популярна подправка в Европа през средата на XX век. Много индийски мигранти пристигат в Обединеното кралство през този период, отварят ресторанти и започват да сервират пиле ТикаМасала, което означава пиле, приготвено с много подправки. Няколко години по-късно
Опаковка: 250g, 500g и насипно.
...Масала е индийското име, което означава "подправка" или "смес от подправки" (в Западния свят казваме къри - кърито всъщност е просто смес от подправки, а не подправка само по себе си).
ТикаМасала е втората най-популярна смес след Гарам Масала. Използва се в индийската кухня, особено в известното Пиле ТикаМасала, тази кремообразна и дяволски вкусна рецепта (но внимавайте, много е богата!)...
DELASIA е един от основните играчи на пазара на екзотични готови ястия. Съвременен партньор в услуга на търговците на дребно, компанията е активна в много европейски държави. Всички рецепти са проектирани, приготвени и опаковани с внимание и прецизност. Има десетина рецепти: Нудли с къри или тайски с пиле ТикаМасала или Говеждо Киото. DELASIA ви предлага цялото богатство от различни вкусове в допълнение на пълноценно ястие.
Вкусове и автентичност, сякаш сте там...
Без оцветители
Без консерванти
Без изкуствени аромати
Без ГМО...