...LICOR DE GINJA PASSIONALE е ликьор, получен чрез хидроалкохолна инфузия.
на студено от голямо количество пресни череши, според традиционна рецепта.
Както и в миналото, Licor di Ginja Passionale се произвежда по занаятчийски метод.
- На вид, тя е тъмночервена с оранжеви отблясъци
- Носът е изненадан от сладък аромат на череша, нотките са плодови и
постоянни
- Вкусът разкрива сладък и интензивно плодови вкус, почти
нежно
Произведен изключително от плодове, получени от биологично земеделие, без консерванти или оцветители.
...Много ароматен ликьор с характерен нос на черешово сладко. На небцето ще откриете череша с подправъчни нотки. Сервирайте много студен върху лед, в коктейли или смесен с пенливо вино.
ТЕГЛО: 1,3 кг...
... може да се пие на всички етапи от развитието си.
Можем да се похвалим, че имаме най-стария лозов масив с Пино Ноар в Бърда.
Виното се характеризира с леко полупрозрачен рубинен цвят с нюанс на тухлен цвят.
Има забележими вариации на ароматите на узрели череши или дори череши в ликьор, които преминават в леко нотка на портокалова кора.
Вкусът също е разпознаваем с узрели плодове, особено череши.
Накрая, нежна мента. Усещане за нежни, узрели танини.
Изключително балансирано и приятно меко, с пълно тяло и дълъг залез, с приятен вкус на черешови орехи.
... и желае да задоволи най-взискателната публика. Между различните гами ликьори и ликьорни напитки предлагаме традиционни ликьори от региона Трансмонтана, като ликьорот бадеми, ликьоротчереши, ликьорот смокини и др.; екзотични и тропически ликьори, като ликьорот авокадо, ликьорот фейхоа или ликьорот мангостин; смеси от плодове и растения, като ликьорот кокос и джинджифил, ликьорот билки и...
Произвеждаме деликатесни ликьори, като BOMBONOR - бонбон с златни стружки, и ракии и кремове: Аг. Бланка, Ликьор Кафе, Ликьорот билки, Мед, Тостада, Лимон, Крем ликьор, Крем шоколад с череши и Крем от ямайско кафе. От друга страна, в нашата изба произвеждаме висококачествено вино Албариньо.