През 1929 година Вито Зичитела, почитател на изкуството на кафето, създава малка пекарна в Марсала, Сицилия. Компанията винаги е следвала политика, насочена към високо качество на своите продукти. Zicaffè внася най-добрите зелени кафе зърна директно от производствените страни. Техниките на печене, смесване и смилане са резултат от над 80 години опит. Целият производствен цикъл се управлява чрез...
... Южна Америка, особено леки, сладки, изключително балансирани, с интензивен цветен аромат, с нотки на подправки и какао, които придават на кафето ниска киселинност с дълготраен послевкус. Всички кафета от различен произход се обработват индивидуално с т.нар. "бавно печене" (продължителност 15/20 минути), автоматично променяйки времето за изход на "печенето" в зависимост от специфичните характеристики на всяко качество.
...растения от соммако, етерично масло и ароматна вода от соммако. Непрекъснато иновираме и развиваме НОВИ ПРОДУКТИ: хранителни добавки, линия за печене (бисквити, крекери, грисини и торти) със соммако, бонбони със соммако, микс от подправки за подправяне, микс от подправки за коктейли. Развиваме линия от КОНЦЕНТРИ ЗА КОЖИ И ТКАНИ с листата на соммако. В козметиката ще приложим свойствата на...
Feio srl е италианска компания за печене и разпространение на кафе. Основана през 1986 г. от Салваторе Ферайоли, тя присъства на пазара с 2 марки: Karoma и Kenya Caffè.
Изборът на най-добрите суровини, опитът и техническото ноу-хау правят нашите продукти различни, с качество, което се изразява в аромата, вкуса и кремообразността на нашето еспресо, предлагано в капсули, подложки, зърна и смляно, за да задоволи нуждите на каналите Ho.re.ca, барове, вендинг и търговия на дребно.
Нашата компания е основана през 1962 г. от занаятчийската страст на братята Фантино. Вече две поколения произвеждаме смеси от кафе с високо качество за секторите Ho.Re.Ca, търговия на дребно, OCS и вендинг. Процесът на занаятчийско печене, съчетан с модерни технологии, внимателен подбор на суровините и строги анализи на крайния продукт, правят нашето производство истински шедьовър на италианското...
...Торефакцията Кафе дел Додж е динамична и модерна занаятчийска реалност.
От 1997 г. Кафе дел Додж е член на "Специализирана асоциация на кафето в Америка" (www.scaa.org), международна организация, която се занимава с оценяването, развитието и популяризирането на кафето, от плантацията до чашата.
Заводът в Дуе Каре (Падова) разполага с авангардна система за печене в своя сектор, като същевременно...
...-новия софтуер. Нашият проектантски офис може да разработи вашия проект и в 3D динамичен формат на много добри цени.
- Консултантски услуги за хлебопекарство: LP CONSULTANT предлага персонализирана услуга на клиентите относно продукта и процеса. Процесът на печене няма тайни за нас! Можем да ви предоставим ноу-хау и да ви окажем пълна помощ за стартиране. Можем също така да определим индустриално...
... за печене, за тостиране и за трансформация на продукта означава да разкажем за група хора, които заедно работят, за да създадат успешни и престижни смеси. Сложна работа, която изисква технически умения и постоянни изследвания. И следвайки тази насока, Гопион е създал своята култура на кафето.
... микровълновата. Алуминиевите контейнери са 100% рециклируеми и са подходящи за печене, съхранение, замразяване, опаковане и транспортиране на храна. Сектори на употреба: гастрономия, за вкъщи, общности, ресторантьорство, Ho.Re.Ca, хранителна и сладкарска индустрия.
...От повече от 20 години PuroKaffè, чрез деликатен процес на печене "в ротационен барабан", съчетан с опит и страст към кафето, основава своята компания на културата на вкуса и качеството.
Перфектна комбинация за кафе, което да се наслаждавате глътка след глътка.
Защото кафето е живот. Топла прегръдка, перфектна във всеки момент от деня.
Получено от кафе от първо качество и изпечено, както...
La Cuppone F.lli srl, основана през 1963 г., е специализирана в производството на фурни и оборудване за приготвяне и печене на пица. Постоянното търсене и експериментиране с нови устройства ни доведе до изобретяването и патентоването на машините и фурните, които революционизираха начина на приготвяне на пица.
SERMAC е водеща компания, която от 1997 година произвежда цялостни машини за производството на плочки в традиционен двукратен печене, бързо еднократно печене, тройно печене, специално пресовани и екструдирани изделия, както и цялостни линии за рязане. Предложените от SERMAC решения са одобрени за прилагането на най-напредналите технологии и подходящия избор на машини, но също така и за непрекъснатото търсене на решения, отговарящи на изискванията на клиентите от различни държави.
... печене на кафе (a tostatura lenta), който подчертава вкуса и аромата на нашите кафе смеси, Caffè Mauro предлага на пазара широка гама от висококачествени продукти, чиито характеристики са добре подчертано представени в опаковка, която е ясна и "прозрачна", информираща потребителите за това, което пият. Нашата марка оперира на всички канали за разпространение: РЕТЕЙЛ - ХОРЕКА - ВЕНДИНГ/ОС, също така произвежда продукти с частни етикети, като същевременно гарантира същите производствени процеси, използвани за производството на техните смеси.
... трети лица и сега също боядисване с прах на трети лица с пещ с дължина 6 метра и температури на печене до 270°C. За всякакви въпроси или запитвания, моля свържете се с нас, нашият технически/търговски офис е на ваше разположение от понеделник до петък от 08:00 до 18:00 и в събота сутрин от 08:00 до 12:00.
... Ломбардия. Вниманието и уважението към околната среда в производствените процеси, опазването на ресурсите и хората, отговорността и чувствителността в социалните и човешките отношения са ценностите, които винаги отличават нашия начин на правене на бизнес. През годините към историческото чиамболоне се добави голямо разнообразие от продукти: от тартове до печива и десерти с лъжица, от бисквити до смес за торти, готово тесто за печене на вкусни сладкиши за няколко минути.
... термоформовъчни машини; печатът на чашки и чаши се извършва с 2 машини за офсетен печат на конусовидни повърхности, една с пет цвята и друга с три цвята; 1 тампографска машина с 4 цвята, 1 с три цвята, 1 с два цвята и 2 с един цвят за печат на плоски повърхности като кутии, контейнери за сладолед и тави в OPS; 5 преса за горещ печат на пластмасови контейнери и релефен печат в злато. Особено внимание се отделя на производството на картонени контейнери за печене, устойчиви до 200°.
... предприемач, който иска нещо уникално, солидно, трайно, добре построено и подходящо за постигане на перфектно печене на един толкова важен продукт на национално и международно ниво - пицата. Произвежда вертикален горелка на пелети, която може да бъде инсталирана на нови фурни или на съществуващи фурни за пица. Fornipizzeria.com Via Marsala 36 - 21054 Fagnano Olona (VA) Тел 0331-611568...
... приела иновативен метод на печене, който позволява запазването на всички хранителни стойности на кафените зърна, като същевременно се уважава и запазва околната среда. Крайната резултат е здравословен и висококачествен продукт. Ценният аромат на нашето кафе, който не е лесно да се намери навсякъде, е резултат от постоянни усилия, които предоставиха на нашата компания възможности да открие различни...
Вече повече от двадесет години и чрез опита и компетенцията на четири поколения, Kiccocaffè предава дълбоката и искрена любов към кафето, знанието и тайните на неговата обработка, произвеждайки винаги най-добрите смеси. Kiccocaffè се занимава с ръчна обжарка на кафе с бавни стандарти на печене, селекционирайки суровини от първокласно качество, за да състави ценни смеси за обществените заведения...
... различните смеси. Тестовете включват нивото на влажност, цвета и размера на зърната от партидите, които ще бъдат изпратени за печене. Следва "контрол на печенето", който се състои в анализ на ароматите. След това се провежда истинска дегустация, за да се установят тялото, консистенцията на крема, персистенцията на ароматите и послевкуса. Накрая подлагаме опакования продукт на проверки за оптимално съхранение.
Компанията е сертифицирана по ISO 2001:2008.
...Alba & Teknoservice S.r.l., с 30 години опит в индустрията за сладкарство и хлебопроизводство, произвежда автоматични и полуавтоматични линии за оборудване за кроасани, както и оборудване за сладки рулца, бутер тесто – пълнени и обикновени, линии за оформяне, многоглави системи за ламиниране, линии за приготвяне на тестени блокчета, системи за печене и устройства за навиване на пълнени и...
Родена през 1934 г. в Парма. Още от самото начало, Таглиавини прилага внимателната занаятчийска грижа за детайлите, която след няколко години се превръща в истинска философия на компанията, основана на солидни производствени принципи и безупречно качество на използваните материали. Нашата гама от продукти се състои от над 160 модела, от индустриални фурни до традиционни фурни за печене на плочи...
Ние сме занаятчийска лаборатория, разположена в Ломбардия, в община Севезо, на около 22 км северно от Милано, в долината Брианца, напълно посветена на производството на предварително приготвена основа за Пинса във всички нейни формати. Под производството се разбира в детайли: дозиране на съставките, замесване, втасване, разточване, печене и опаковане на продукта. От нашето седалище осигуряваме...
Компанията CSC ATTREZZATURE има четиридесет години опит в сектора на хлебопроизводството и сладкарството. В CSC Attrezzature ще намерите най-добрите професионални фурни, налични на пазара, подходящи за всякакъв вид печене. Всички модели са проектирани и изработени, за да предлагат високи производствени характеристики и максимална издръжливост, благодарение на използването на селектирани материали, устойчиви на високи температури. Продаваме най-доброто италианско оборудване, произведено на нашата италианска територия.
...аксесоарите и подаръчните артикули.
Общото качество е гарантирано от тридесетгодишен опит в сектора, от авангардни производствени линии и от серия контролни проверки на етапите на производство, насочени към предотвратяване на всякакви възможни недостатъци в покритието.
Електролитната галваника Сетими разполага и с отделение за печене на покрития на детайли, чийто нюанс може да бъде персонализиран в зависимост от най-разнообразните нужди.
Пиадината Acquafarina е произведена в Италия, по-точно в Романя, с производствена база в Ричоне. Производството достига до 300 000 пиадини на ден. През годините качеството на продуктите непрекъснато се подобрява благодарение на вниманието към целия производствен процес на истинската пиадина и използването на все по-нови оборудвания за замесване и печене на пиадината. Освен задължителните законови...