Седдио е синоним на изключителност и иновации в кафето от 60-те години на миналия век. Всеки зърно разказва история за страст и отдаденост, преведена чрез нашия занаятчийски процес на печене. Резултатът е кафе, което съчетава традиция и иновации в всяка глътка. Благодарение на срещата между италианския опит и бразилското богатство, произвеждаме уникални смеси и иновативни решения, винаги с...
...Компетентността, вниманието и непрекъснатото търсене на качество са в основата на процесите на печене и на услугите, предлагани на клиентите. Caffè Paranà продължава историята на изследвания и опит, изцяло италианска в печенето на кафе, където желанието да останем "занаятчии на кафето" е останало непроменено с времето. Поддържането на процесите на печене, както и рецептите, предавани от три поколения, са...
... модерни среди. Основополагающа е печенето в дървена фурна в продължение на 85 часа и последващото бавно охлаждане, което трае 6 дни. Този вид печене придава на тухлите нюанси от жълто до розово, а бавното охлаждане гарантира, че изделията остават напълно цели.
...Дългогодишният опит на майстор печача Maestro Clemente и страстта му към търсенето на истинския вкус и аромат на кафето, го доведоха до допълнително подчертаване на тези елементи с балансирано и съществено печене. Така се родиха Кафетата Purissimi като Jamaica Blue Mountain 100%, Portorico 100% Speciality Coffee, Arabica 100% Speciality Coffee, Café do Brasil 100% и Arabica Decaffeinato ad acqua. Посетете нашия сайт www.jamaicacoffee.com...
Brasil Moka произлиза от традицията и дългогодишния опит. От 1966 г. внимателно селектира най-добрите кафета от цял свят, за да предложи ненадминат вкус и аромат на своите ценни смеси. През четиридесет години никога не е изоставяла традиционната италианска система на печене и благодарение на съвременните технологии успя да съчетае качеството на ръчно изработен продукт с новите изисквания на...
...Torrefazione Gourmet произвежда кафе за барове и ресторанти и е получила най-престижното признание, което може да бъде присъдено на кафе, "Cup of Excellence".
Нивото на контрол и селекция, на което кафето подлежи, за да получи признанието "Cup of Excellence", няма равни в цялата индустрия на кафето.
Нашите кафета са проследими през цялата верига от производител до печене и са селектирани заради тяхното изключително качество.
За допълнителна и задълбочена информация посетете нашия сайт.
...Torrefazione Gourmet произвежда кафе за барове и ресторанти и е получила най-престижното признание, което може да бъде присъдено на кафе, "Cup of Excellence".
Нивото на контрол и селекция, на което кафето подлежи, за да получи признанието "Cup of Excellence", няма равни в цялата индустрия на кафето.
Нашите кафета са проследими през цялата верига от производител до печене и са селектирани заради тяхното изключително качество.
За допълнителна и задълбочена информация посетете нашия сайт.
La Tubini Forni, основана през 1970 г. от Tubini Remo, се намира в Villafranca di Verona и започва като семейна компания, посветена на обработката на хранителни фурни за печене на сладкарски изделия, хляб, гризини и по принцип за всички печивa. През годините е проектирала и реализирала собствен продукт, който я прави една от най-признатите компании в сектора: става въпрос за тунелен фурна, която се отличава с изключително високо качество и надеждност.
... осигурят висока топлинна мощност и супер устойчивост във времето, гарантирайки перфектно печене. Освен това са налични и в газова версия (метан/пропан-бутан) с изключително ефективни горелки. Идеални за вашата градина, перфектни за пицарии.
CELL/WHATSAPP:3333968648...
Замразените пици на Casa Mariella са проектирани да придадат уникален вкус на вашия обяд или вечеря. Готови за печене и идеални за бързо хранене, без да се компрометира качеството.
Посвещаваме живота си на кафето.
Знаем ДНК-то на нашите зърна и знаем как да се грижим за тях,
за да извлечем най-доброто от тях.
Уважаваме суровината на всички етапи.
Изучавали сме кривите на печене и времето за дегазация на всяко отделно произход,
с цел да подобрим органолептичните му свойства.
Извършваме дегустация на всяко отделно произход и разработваме уникални смеси за нашите любители на кафе.
... моден усет. Нашите фурни са проектирани за интензивна употреба и предлагат отлични резултати при печене както на пресни, така и на замразени полуготови продукти. Ние сме малка компания по избор, защото искаме да останем гъвкави към идеите на клиентите и да споделяме лична връзка с нашите дистрибутори и пекарите и готвачите, които използват нашите фурни. Опитайте разликата!
... пресоване на зехтин. За да произведем нашето Кафе Колибри, полагаме максимални усилия в производството на добро кафе, от отглеждането до печенето. Нашето кафе 100% арабика се произвежда в Хондурас, следвайки строги агрономически практики и след това се обработва ръчно в Италия от ръцете на опитни майстори на печене. Стриктно избягваме използването на вредни пестициди за фауната и флората и се грижим за околната среда, залесявайки зоните на отглеждане. Нашите методи на обработка придават на нашето кафе особен и характерен аромат, дарен му от невероятното биоразнообразие на зоните на отглеждане.
... известните смеси за печене, за меса и панировки. Огромното разнообразие от продукти успява да задоволи всички, от най-традиционния клиент до вегана, от голямата индустрия до малкия предприемач. Днес нашата компания е лидер в вноса и износа на подправки, от които разполага с голямо разнообразие по вид и нарязване. Имаме система за качество, отговаряща на стандартите ISO 9001:2015, BRC и HACCP. Освен това сме сертифицирани с ECCELLENZE ITALIANE 2018 и 2019.
Cerealveneta работи в сектора на агро-хранителната индустрия повече от двадесет и пет години, произвеждайки брашна и полуфабрикати от интегрални, биологични и безглутенови съставки, получени чрез преработка на зърнени култури, бобови растения, специални семена, по-малки семена, трици и зародиши. Cerealveneta прилага специална термична обработка за стабилизация и печене на суровините, последвана...
... сушене на чувствителни продукти (млечни производни, термопластични полимери…). Специална версия е налична за възстановяване на разтворители.
Turbo-Концентратор за достигане на концентрационния лимит на продукта. Работи под вакуум за чувствителни продукти (суроватка, пермеат…).
Turbo-Реактор за предварително желатинизирано брашно, печене, запичане, в специален процес на обезгорчаване/обезвкусване...
Essse Caffè е компания за печене на кафе, лидер в сектора HoReCa, която произвежда кафе смеси за приготвяне на най-доброто еспресо. Мисията на компанията се основава на две основни точки: първата е да донесе качество на всяка стъпка от цикъла на кафето, от зеленото кафе до чашата еспресо; втората е обслужването и голямото усилие за всички наши клиенти и дистрибутори. Производствената система спазва контрол на качеството в чисто уважение към околната среда и с особено внимание към безопасността и благосъстоянието на своите служители.
... от територията на Сицилия. Всички наши продукти се грижат с любов на всички етапи от производствения процес: от избора на съставките, винаги добри и автентични, до различните етапи на изработка, до опаковането. Не е случайно, че нашите са сред малкото хлебни изделия, опаковани в контейнери, които ги защитават от възможни счупвания или "разпадане" с прозрачна фолио, което ви позволява да проверите тяхната цялост и степен на печене. Всичко това с цел да донесем в домовете ви, според вашите предпочитания, един добър и красив продукт... като току-що изпечен!
Произвеждаме ръчно кафе с високо качество, предлагайки го на зърна за барове, смляно за Мока, в капсули и пакетчета за домашна или бизнес употреба. Импортираме директно от местата на произход селектирано и сертифицирано кафе. Бавната печене позволява запазването на органолептичните свойства, подчертавайки предимствата на истинското италианско еспресо, като същевременно запазва кремообразността и...
Arte Bianca Doc е древна пекарна от Даун, където всеки ден произвеждаме типични местни продукти от региона. Нашият флагман са сладките и тарелите, а по-специално варените тарели. Вареният тарел е водещият продукт на Arte Bianca Doc. Неговата особена автентичност се дължи на комбинацията между варене и печене, които заедно придават сладка хрупкавост отвън и вкусна ронливост отвътре. Произведен с...
Ние сме водещият европейски производител на колела и ролки за индустриални колички и обработка на материали, специализирани в високи температури, печки за печене, хлебарска индустрия, хранителна индустрия, месна индустрия, хигиенна среда и машини за миене на подове. DITHERM - Колела и ролки, устойчиви на топлина (за които сме най-големият производител в Европа в тази област от 1959 г.); D-NAMIC...
Компанията произвежда полуфабрикати за печене за сладкарство: пан ди Спаня (Plaque Génoise), пан ди Спаня руле или роле (Plaque Bavaroise), бине и други. Тези продукти продаваме както на сладкарската индустрия (сладкарство и сладолед), така и на дистрибутори, които снабдяват отделните търговски обекти (тоест лаборатории за сладкарство и сладолед). Ако трябва да определим в обобщение основната...
... TIG и MIG на стомана, алуминий и желязо; освен това, благодарение на външни сътрудничества, предлага широка гама от покрития, като огледални полировки, сатиниране, бъркалки, електрополиране, гранулиране;
- Огъване и заваряване на ламарини,
- Разработка и производство на готови продукти за хлебарския сектор, по-специално тави за печене на хляб и пица с приложения на незалепващи и силиконови...
... специалната си печене, която придава на продукта решителен и богат вкус, е в състояние да предложи на крайния потребител вкуса на древната традиция на италианското еспресо, което днес е един от символите на произведено в Италия.
... на качеството. Целта е да се търсят специализирани канали и взискателни клиенти, на които да се предложи продукт с високо качество. Dolmen Caffè извлича своите смеси от различни моноизточници, арабика и робуста, всички стриктно подбрани. Удивителната внимателност към детайлите, майсторството в дозировките, познанията за методологии и техники на печене, правят Dolmen Caffè продукт, който успява да...
Компания за печене на кафе, активна в Италия и по целия свят. Caffè Vergnano е един от най-големите износители на кафе в Италия и в света, независимо дали става въпрос за мока, еспресо или компостируеми капсули, асортиментът е проектиран да задоволи най-разнообразните вкусове и да ви придружава по всяко време на деня с уникалния аромат на италианското кафе. Caffè Vergnano предлага на своите...
...Управлението на екологичния отпечатък е приоритетна дейност, която извършваме стриктно, например, с приведението в съответствие на всички инсталации и редовното измерване на отпадъците. Имаме 7 смеси, които произлизат от кафе, селектирано от реколти с високо качество, характеризиращи се с изключителен състав и специфично печене, което подчертава естествените свойства на използваните сортове, и дори имаме възможност да създадем смеси по поръчка.
... контролират от нас преди и след печене, с сензорни тестове и подлежат на анализи за безопасност, извършвани от официално акредитирани лаборатории UL. За гаранция на потребителите, работим в проследимост на веригата според регламентите за хигиена CE 178/2002 и CE 852/2004. Складът, производството и опаковането са разрешени и контролирани от Официалната здравна институция. Разполагаме с капсули, капсули...
...посветен на автонегозите за търговци BCS Autonegozi. Ние се занимаваме с изграждане и оборудване на автонегози за следните сектори: рибарство, колбаси и сирена, печене на месо, сандвичи, пържене, плодове и зеленчуци, месарство, сладкарство. Продаваме нови и употребявани автонегози.
През 1929 година Вито Зичитела, почитател на изкуството на кафето, създава малка пекарна в Марсала, Сицилия. Компанията винаги е следвала политика, насочена към високо качество на своите продукти. Zicaffè внася най-добрите зелени кафе зърна директно от производствените страни. Техниките на печене, смесване и смилане са резултат от над 80 години опит. Целият производствен цикъл се управлява чрез...