... консерванти, и екстра конфитюри, приготвени с плодове както от конвенционално, така и от биологично земеделие.
Типични калабрийски продукти от стари рецепти. Продажба на едро и дребно в цяла Италия. Така можем да ви предложим както за конвенционалната линия, така и за биологичната линия само най-добрите плодове: конфитюри и мармалади, конфитюр от чушки, конфитюр от червени лук от Тропея I.G.P. Калабрия, екстра конфитюр от череши, екстра конфитюр от ягоди. Освен това Калабрия & Калабрия на Сириани е специализирана в производството и опаковането на мармалади.
Нашата пекарна е основана през 1952 година и все повече се специализира в производството на бисквити с известен вкус. Древна и ценна рецепта, сложен и все още занаятчийски метод на работа, съставки с абсолютно качество, заедно съставят уникалността и оригиналността на нашите продукти. От съчетанието между миналото, представено от умелото преработване на рецепти от други времена, и настоящето...
Ресторантът Да Поли на гарата се гордее с над четиридесетгодишна традиция в гастрономическата сцена на Реджо Емилия и околността. Разположен в стара железопътна станция от началото на 20-ти век, внимателно възстановена, този ресторант предлага, освен ястия от емилианската традиция, характеризиращи се с ръчно приготвени пасти и автентичност на подбраните суровини, и изискана селекция от рецепти с...
... сицилианската сладкария и да задоволи нарастващото търсене на нейните продукти в света. Томазо Рока предлага изискана гама от типични сладкиши, в които най-добрите подбрани съставки срещат традиционни рецепти и техните оригинални преработки. Какво чакате, за да ги опитате?
... сладкарски изделия, вариращи от асортирани сухи бисквити, до еклери за сладкарници и бисквити за закуска. Качеството на продуктите, произтичащо от най-древните рецепти на сицилианската сладкарска традиция и използването на абсолютно автентични съставки, позволи на компанията бързо да се утвърди на италианския пазар, както и на международния, завоювайки пространство и видимост сред най-важните имена в голямото разпространение и получавайки големи похвали от сладкари, ресторантьори и крайни клиенти за вкусността и автентичността на продуктите.
... и Лацио. Всички рецепти са преработени с вдъхновение и фантазия, в съответствие с селската кухня и местната традиция. Суровините, използвани в кухнята, са строго от наше производство, а месото е набавено от местни ферми или директно от лов. Цялата структура е предназначена да приема хора с увреждания.
... сме независима лаборатория, която селектира най-добрите международни суровини и произвежда продукти с висока стойност по отношение на качество и детайл.
Постоянно търсим италианска и международна типичност и изключителност. Извършваме всяка стъпка ръчно, постоянно подобрявайки нашите рецепти и приготвяния. Не използваме оцветители, консерванти и всички наши аромати се получават изключително от...
... смисъл, маркетинг и комуникация, които се развиват лично от Анна Мария. Започвайки от символичните продукти на традицията - нуга в нейните варианти, бадемови сладки, захаросани кори, типични празнични приготвяния - те създават предпоставки за нови рецепти, изследват нови клиентски сегменти и се грижат за изискано опаковане, в което намират място символични предмети на местното занаятчийство. Така...
... качество, с фокус върху качеството на
суровините.
Тук https://www.anticoeremo.it/en , виртуална обиколка на нашата компания и профил на нашата компания.
Ние сме специализирани в персонализирани рецепти, опаковки и етикети с различни формати, дори за минимални количества.
Седалище в Сасано, в сърцето на Националния парк Чиленто, I Sapori del Vallo е занаятчийска компания, която произвежда паста според древни рецепти.
Производство, предавано от майка на дъщеря, в което традицията и качеството са тайните съставки на успеха, продължаващ почти 30 години.
I Sapori del Cilento е основана през 1994 г. от интуицията на собственика Салваторе Каландриело, който, заедно...
... производство е с марка на клиента за Италия, както и за канадския, американския, френския, германския, Обединените арабски емирства, Германия, Румъния, Швейцария и други държави. Производствената линия е много гъвкава и ни позволява да реализираме рецепти, създадени с клиента. Сред нашите особености можем да се похвалим с сертификация за безглутенов продукт, веган, без лактоза и органичен, които...
...защитаваме тези рецепти и ги носим по целия свят с прости стъпки: РЪЧЕН ТРУД УМЕНИЯ ИНОВАЦИИ Обработките се извършват с РЪЧНИ ТЕХНИКИ в непрекъснат цикъл в малки вани, които ни позволяват да обработваме РЪЧНО сировината с цялата необходима деликатност и внимание, спазвайки естествените времеви рамки, ТАКА ВЪЗПРОИЗВЕЖДАМЕ ЖЕСТОВЕТЕ НА ТРАДИЦИЯТА. Използваме само най-доброто от технологията, суровините и...
Произвеждаме и опаковаме, Зехтин, Маслини, Каперси, Сицилиански пестота. Доставчици на едро за типични магазини, деликатеси, винени магазини, пъбове, барове, ресторанти. Свържете се с нас, за да получите специални цени. GIURBA сицилиански консерви, основана през 1995 г. в Ромета, от семейни аграрни гастрономически традиции и рецепти, предавани през поколенията. Разположен на Тиренското крайбрежие...
Delizie del Gusto предлага на масата селекция от типични продукти от своя регион и от Италия като цяло, чрез преоткриване на автентични вкусове с внимание към автентичността и устойчивостта на околната среда.
С нашите мармалади, конфитюри и компоти се обръщаме към хората, които превръщат италианските сладки рецепти в своя страст или професия.
У дома или в ресторанти, Delizie del Gusto помага да...
... Неаполитана произлизат само от чисти съставки, в строго спазване на най-автентичните неаполитански рецепти. За доставки на едро и хранителни услуги: можете да донесете в своя cash & carry, ресторант, пицария или супермаркет истинската неаполитанска пица, пануцо, салтимбока по неаполитански, пълнен калцоне, пържени и много други референции: вашите клиенти ще ги обикнат от първата хапка!
...Мока Кения, основана от кавалер Марко Чинело, от 1953 г. в Дезио (МИ), с над 65 години опит, ръчно пече висококачествени кафе с единичен произход и смеси, с мек вкус, резултат от традиционното нежно печене на бавен огън, с естествено охлаждане на въздуха за подобряване на качеството в чашата, за да бъде всяко кафе емоция от вкусове, аромати и ухания: истинско удоволствие. Работим по "рецепти" по...
... придружаване на нашите вкусни ястия. Всъщност, ние се стремим да съчетаем вкуса на различните видове бира с особени и типични ястия, които да предоставят максимално удоволствие за небцето. Благодарение на опита на нашите готвачи, предлагаме вкусни ястия, приготвени с грижа и внимание, като лично избираме само съставки и суровини от високо ниво. Нашата кухня предлага класически рецепти, винаги съчетавайки...
Нашата паста, изработена с бронзови матрици, следва занаятчийски процес на производство. Подходяща за регионални рецепти и автентични ястия, Pasta Ricca ще ви даде онзи домашен вкус. Нашият девиз е: качество без компромиси! Нашият целеви пазар е този на типичните и висококачествени продукти, който в Италия и в чужбина непрекъснато нараства. Свържете се с нас, за да научите всички предимства на нашата занаятчийска паста!
Висококачествен производител на домашно приготвени замразени пици, брускети, закуски, фокача и фламкухен, и също така персонализираме нашите продукти за вашата дейност. Работим особено с доставчици от сектора Ho.Re.Ca. и търговци на дребно, доставяйки нашите истински италиански рецепти по целия свят.
...Полуавтоматични и автоматични опаковъчни машини, Нидитрици, Фарфалатори, Машини за Орекиети и Трофи и др. ... Освен това сме в състояние да отворим магазини и пълни лаборатории за прясна паста; както и да отидем на място за инсталация и обучение с рецепти за по-малко опитни (с голямо разнообразие от пълнежи, от класическите с месо, до рикота, зелени подправки, сьомга и др.), произтичащи от над двадесет години опит като производители на паста и равиоли.
Търгуваме с качествени типични продукти от Пулия. Предлагаме на нашите клиенти асортимент от продукти с единствена търговска марка: Тарали, Бисквити и сладки и солени закуски, Орекиети, Каватали и други традиционни формати на ръчно приготвена паста от семолина, Екстра върджин зехтин, произведен в местни мелници с метод на студено пресоване, както едно време. Произвеждаме с здравословни рецепти...
... на гранули, отлични за персонализиране на креативни кулинарни рецепти, превръщайки всяко ястие в истинска деликатес, повишавайки качеството му. Всяка история има своите корени и желанието за нови предизвикателства ни подтиква да инвестираме, за да "иновираме традицията" на Сицилия, предлагайки продукти от най-висок клас с богати и автентични вкусове, запазвайки неизменени вкусовете и ароматите на...
... ръчно изработени.
Чрез използването на стриктни проверки и строги качествени стандарти, можем да гарантираме максимална хранителна безопасност. Натурални производства и без глутен.
Обработки на трети лица и частни марки на цялата национална и международна територия.
Пълна помощ от А до Я: проучване и създаване на персонализирани рецепти както за малки количества, така и за по-големи обеми; избор...
Внасяме и изнасяме замразена риба, предлагаме професионални качествени приготвяния за ресторантьорството. Търсим нови сериозни партньори, за да разширим нашите продукти в чужбина: морски салати, различни рибни пържоли, приготвяния за ризото и морски дарове с изпитани рецепти, подходящи за ресторантьорството, насочени към намаляване на времето за приготвяне и намаляване на складовите разходи. Качество, удобство и практичност в едно.
...Агрипантел
"Ние сме териториална реалност, която се е фокусирала върху гастрономическите особености на региона. Създадохме 200 рецепти с суровини, част от които произхождат от солидарни инициативи за реинтеграция на уязвими хора от региона. В момента част от производството на преработените домати е с къса верига и произлиза от полетата, обработвани от социалната кооперация Роса Сера." Така...
... средиземноморски сортове и зеленчукови консерви с деликатен вкус, обработвани с процеси и рецепти, които не променят растението, запазвайки естествената му текстура и вкус.
Ароматите се развиват на ротационен принцип на над 30 хектара, предназначени за тях. Сушени по естествен начин, се произвеждат повече линии за консумация, като чисти аромати и обработени аромати.
Консервите в зехтин, произведени от...
В заведение с малка вътрешна зала за около 40 места и лятна тераса за около 25, се развива проектът Osteria Da Bonny, където в проста и почти домашна обстановка се е опитало да се възпроизведе стилът и атмосферата на старите остерии, но преработени в съвременен ключ. Менюто е съставено от рецепти на емилианската традиция, но с модерни интерпретации, за да ги направи по-актуални, като особено...
... да усъвършенстват и подобрят техниките си чрез балансиране на рецептите и задълбочено изучаване на суровините както от химическа, така и от физическа гледна точка, така че в края на курса да могат да разработят собствените си рецепти според стандартите на съвременното сладоледарство. Продължителност на курса: 40 часа (5 дни по 8 часа всеки); Цена: 690,00 евро с ДДС.
... решения за пазара на готови ястия. EasyVeg е новата линия от ръчно приготвени растителни готови ястия, в която сме преработили типичните италиански рецепти в растителен вариант. От нашата любов и страст към добрата кухня, както и от дълбокото осъзнаване, EasyVeg редува различни растителни протеини, които са подходящи за гъвкавата диета на нашия основател. Забелязахме недостиг на предлагане на пазара и искаме да го решим, създавайки линия от все по-иновативни готови ястия, персонализирани за тези, които искат да изберат да ядат изискан продукт, който насърчава здравето и балансираната диета.
... нашите форми, но и тези, които просто обичат да готвят, все повече оценяват качеството на нашите силиконови форми за сладки и солени рецепти. Печенето на форми Happyflex се произвеждат в различни форми, от традиционните: полусфери, саварин, канел, многопорционни форми за баба, мъфини до по-екстравагантни форми (форми на животни, сърца и много други). Нашите продукти: форми за торти, многопорции...