... адаптивност и здравословен растеж го правят идеален избор за тези, които искат да отглеждат плодородна и продуктивна овощна градина.
Плодовете на крушата SANTA MARIA са средно големи до големи, с характерна крушовидна форма. Жълтата му кора е украсена с малки, светлозелени петна и червен румянец в областите, най-много изложени на слънце, което добавя към визуалната му привлекателност. Когато е...
... основа и нарязан така, че да придобие форма "накруша". Соленето се извършва изключително на сухо, опаковането става в естествена пикочен мехур и връзването се извършва на ръка с конец.
Съставки: Свинско бедро, сол, подправки. Консерванти: нитрат на калия.
KG 2,676 НЕТНО ТЕГЛО
ЦЕНА ЗА KG ЕВРО 29,00
ОПАКОВКА 2 БР
МИНИМАЛНА ПОРЪЧКА 50 ОПАКОВКИ ОТ 2 БР
СРОК НА ГОДНОСТ 26/04/2025...
...Това е ягода с форманакруша, принадлежаща към семейството на Лавровите. Дълга е около 20 сантиметра и има голямо централно семе. Месото е бледожълто, а кората е зелена. Авокадото е климатеричен плод, което означава, че продължава да узрява.
ПОЛЕЗНИ ЕФЕКТИ
Авокадото се характеризира с високото си съдържание на минерали, витамини и антиоксиданти. Съдържа също така калий, калций, полезен за...
...За него е необходимо да "жертва" най-ценната част от прасето. Всъщност, Culatello di Zibello DOP, неоспоримият принц на всички колбаси, "се прави" от централните мускули на бедрото. Прясно месо от тежки италиански свине, обработено с внимание и оформено в типичната форманакруша. Сол и черен пипер, 15 дни в хладилна камера за почивка, след което е завързано на ръка в естествена пикочен мехур...
...Цвят: Слама-жълт с леки зеленикави отенъци
Нос: Фина постоянна перла, с сладки нотки на ябълка, круша и нежна нюанс на цитруси.
Вкус: Характеризира се с разнообразни плодови и цветни нюанси, придружени от изразена киселинност, която осигурява приятен и дълготраен финал.
Съхранение и сервиране: Бутилките трябва да се съхраняват в хладна и суха среда, далеч от светлина и източници на топлина. Сервирайте при температура между 6-8°C. Препоръчва се доста голяма чаша с формана тюлпан.
Комбиниране: Идеален като аперитив, отличен е с рибни предястия, печено бяло месо, печен зеленчук и солени закуски.
...“ регистрирана марка: Родени като продукт, който следва печенето на домашен хляб по време на коледните и великденските празници, те представляват радостен и щастлив момент, около който семейството се събира. Приготвени с зехтин и ароматизирани с местни диви есенции като „аранцо“, Squadatielli са бисквити с форманакруша и неповторим вкус. И до днес Бурлато продължава в духа на тази традиция да произвежда Squadatielli, от които е собственик на марката, с същия ентусиазъм, който отличава този продукт от самото начало.