...Водата, яйцата и семолата от твърда пшеница създават перфектната смес за тази форма на паста, характеризираща се с тръбовидната си форма и груба, набраздена повърхност. Тази текстура е проектирана да улавя и задържа сосовете, което я прави идеално съчетание за богати рагута (сос от месо).
Италианска хранителна компания, лидер в производството и разпространението на суха паста с яйца (лазаня, канелони и талиатели) и други специалниформати. Основана през 1960 г., компанията е нараснала през годините, ставайки важна отправна точка за италианския и международния пазар. Внимателен подбор на доставчици и суровини, контрол на процесите и продуктите, както и модерни съоръжения с авангардни производствени инсталации позволяват на клиентите да получават премиум продукти с изключително високо качество.
... 1.000 кг/час с автоматични екструдери, комбинирани с инсталации за статично сушене при ниска температура или непрекъснато сушене.
Множествена линия, една инсталация за производство на къса паста, дълга паста, възли, лазаня и специалниформати (пакери, лумакони, канелони, пастини, квадручци, фарфали, вълнообразна лазаня и фестонати и др.), налична в версии от 150 до 500 кг/час.
Процесните...
... компания. От няколко години Розиело пуснаха линия тарели, вече предпочитани и търсени от всички гурмани. Днес името се укрепва. Обновява се графичният дизайн на логото, в подкрепа на похвалната инициатива за партньорство с Фондация Умберто Веронези, добавя се в гамата от продукти с марка Розиело®, с линията Макарони Розиело® Специалниформати и накрая се включва търсената пълнозърнеста прясна паста в широката гама от хладилни макарони. Корпоративни решения, считани за преобладаване на рафтовете на италианския и чуждестранния пазар.