... гъвкавост могат лесно да бъдат интегрирани в производствени линии.
Velati произвежда два различни модела на устройство за дозиране на сол и устройство за дозиране на подправки, един с резервоар от 115 литра с наклонен винт, зареждан ръчно, и втори модел с резервоар от 300 литра, завършен с миксиращи валове, зареждани чрез устройство за повдигане. В модела с резервоар от 115 литра продуктът се пренася...
... времеви рамки или при прекомерна влажност (например в присъствието на локви).
В случай на подпочвени води с високо съдържание на сол или за спиране на ливни и отпадъчни води, извършете предварителни тестове за разширение или поискайте специфичния водостоп Clayseal 25.20 SW.
1.1 м/м: Използвайте 1 метър Clayseal 25.20 за всеки линеен метър, като внимавате да поставите 5-10 см от продукта до краищата на рулоните, за да гарантирате постоянно водонепроницаемост на системата.
Опаковка: Рулон от 5 метра
Единица мярка: €/м...
... позволява използването на сол или смес от сол и пясък.
Голямата вместимост на серия PRO позволява покриването на дълги участъци от пътя.
Лесно се монтира на камиони и товарни автомобили. Регулируема по височина кула, ръчно.
Вместимост 2000LT/3200LT/4800LT...
... повишаване на температурата през лятото, така и от загуба на топлина през зимата.
Независимо дали трябва да изпращате с камион, по железница, по море или по въздух, продуктите на Eredi Caimi са решението.
Сред многото различни продукти, които защитаваме, са:
Химикали, почистващи препарати
Плодове и зеленчуци, теста за сладкиши, сладкарски изделия
Вино, бира, безалкохолни напитки и плодови сокове, сол
Фармацевтични препарати
Продукти за лична грижа, козметика
Опаковъчни материали
Продукти за почистване
Хранителни съставки...
... тенденция да изсъхва веднага след готвене.
Нашите референции започват от основа, съставена от:
мляко, яйца, брашно, сол, пипер, както и свинска мас, за да се подобри слоестата структура.
От нашите основи на Crefole sfogliate подготвяме различни референции: интегрални Crefole sfogliate, Crepole с тесто от полента, интегрални Crefole sfogliate, Crefole sfogliate от спелта.
От тях произлизат и нашите вкусни закуски: Crefolini и Crepolini.
...Високото съдържание на зряла зелена глина, морска сол и други растителни екстракти прави тази композиция важен продукт за борба с подуванията, крампите и целулита. Тя има силен стягащ ефект и се бори с натрупванията на мазнини. Нанася се няколко пъти на ден, може да се движите и се изплаква лесно, не замърсява.
... квалификация. Работната повърхност се удвоява, когато дисковете се използват по двойки. Препоръчителни приложения: STRIP-IT се използва за механично почистване на всички видове заварки, за бързо отстраняване на шлака и окисляване, за сатенено завършване на малки повърхности, за премахване на бои или други запушващи материали като сол, ръжда, мазнина, масло и защитни восъци. Работни повърхности: Неръждаема стомана, стандартна или легирана стомана, алуминий, титан, цветни метали и сплави, стъклопласт, пластмаса или пластмаса, подсилена със стъклопласт, камък или дърво.
... различни етапи на готвене придава сила и устойчивост на кошницата за хляб, създавайки по този начин контейнер, който не се разваля лесно дори с горещи ястия като супа. Тази нейна характеристика се използва и за загряване на ястия в микровълнови фурни или конвекционни фурни на ресторанти за 60/80 секунди. Това е ḥалāl продукт, без животински мазнини, което дава възможност да бъде използван от мюсюлмани...
... надеждност. Линейните термоспояващи машини AMC се адаптират към всеки тип и форма на контейнер с филми, които могат да се отлепят и не, неутрални или с графичен печат. Термоспояващите машини могат лесно да достигнат производствени нива над 80 тона на час.
... сладки, така и с солени ястия. Неговите съставки са оризово брашно (съдържащо нишесте) и пшенично брашно (съдържащо глутен) - две естествени свързващи вещества, които в комбинация придават сила и устойчивост на хлебната кошница, създавайки по този начин контейнер, който не се поврежда лесно дори с горещи ястия като супа. Въпреки това, се препоръчва да се постави кошницата върху чиния, която да служи...
До неотдавна беше по-лесно да се реши кой сол да се използва в кухнята, тъй като предлагането беше ограничено: можеше да се избира между морска сол (типична за средиземноморския район и получена в солници чрез изпарение) и сол на камък (наричана още халит и получена чрез извличане от остатъчни находища на древни морета), първата е влажна, а втората е суха. Днес обаче можем да открием истинска...