Италия, Novoli
... нарязан лук; след това се добавят сол, пипер, добре отцедените охлюви и няколко листа дафинов лист. Готви се на силен огън и когато маслото започне отново да изплува, се налива чаша розово вино, което се оставя да се изпари. Подправя се със сол и се сервира горещо. ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ПРОДУКТА И УСЛОВИЯ ЗА ПРОДАЖБА 100% натурални охлюви, вече почистени и изчистени, готови за консумация Период на продажба: налични през цялата година Опаковани в кашони от 1 кг до 5 кг Минимална поръчка: 500 кг...
Италия, Giuliano
...Фарина "O", Фарина "00", захар, сол, животинска мазнина, бета-каротен. ФАРЧИТУРА: Рикота от краве мляко, захар, семолина, захаросан портокал, портокалова пюре, аромат на канела, ванилия. ПРИГОТВЯНЕ: Намажете с жълтък. Печете на 220° в предварително загрята фурна. ГОТВЕНЕ: Около 18/20 минути. Съхранение при -18°. Продукт за размразяване.
Съответстващи продукти
RICCIA NAPOLETANA
RICCIA NAPOLETANA
Други Продукти
Tartelletta ld mix
Tartelletta ld mix
... тенденция да изсъхва веднага след готвене. Нашите референции започват от основа, съставена от: мляко, яйца, брашно, сол, пипер, както и свинска мас, за да се подобри слоестата структура. От нашите основи на Crefole sfogliate подготвяме различни референции: интегрални Crefole sfogliate, Crepole с тесто от полента, интегрални Crefole sfogliate, Crefole sfogliate от спелта. От тях произлизат и нашите вкусни закуски: Crefolini и Crepolini.
Италия, Forlì
... добавки, за да не се наруши деликатният им вкус и органолептичните им свойства. Понеже са сух боб, процесът на готвене ще бъде по-дълъг: накиснете за няколко часа, изплакнете старателно, за да премахнете примесите, и гответе, докато бобчетата не станат достатъчно меки. Червените бобчета могат да се приготвят по много начини: студени в гарнитури и салати с добавяне на сол и малко зехтин. Нехният сладък, но интензивен вкус ги прави идеална съставка за минестрони и кремове от боб.
Италия, Scarlino
...Сол в капки е първият течен сол с ниско съдържание на натрий, извлечен от морска вода. Благодарение на иновативна производствена система, която му позволява да премахне излишния натрий и да запази всички полезни характеристики на естествените микроелементи, присъстващи в морската вода. Сол в капки запазва същия вкус като традиционната сол. НАЧИН НА УПОТРЕБА Сол в капки се използва като пълна замяна на обикновената сол. Тя е подправка както за готвене, така и за директно овкусяване на храните. Дозировки: 2,5 мл сол в капки съответства на 1 г обикновена сол.
Италия, Trento
... автентичността на всяка съставка и я сервира на масата. *бульон, приготвен според инструкциите: Разтворете 1 кубче месен бульон Bauer в 500ml вода и оставете да заври за няколко минути, като разбърквате от време на време. Кубчето може също да се добавя към храните (супи, минестрони, сосове, рагу, меса, риби, ризото, яйца и др.) по време на готвене, в желаното количество.
Италия, Segrate
... различни етапи на готвене придава сила и устойчивост на кошницата за хляб, създавайки по този начин контейнер, който не се разваля лесно дори с горещи ястия като супа. Тази нейна характеристика се използва и за загряване на ястия в микровълнови фурни или конвекционни фурни на ресторанти за 60/80 секунди. Това е ḥалāl продукт, без животински мазнини, което дава възможност да бъде използван от мюсюлмани...
Италия, Offanengo
... вода както на гражданско, така и на индустриално ниво. Продуктите, които продаваме и наемаме, включват: микрофилтрационни системи, системи за обратна осмоза, омекотители, дефериратори, деарсенфикатори, водни колони и фригогасители, както и аксесоари като сол за омекотители, кранове, UV лампи, CO2 бутилки. Възможно е да предложим пълна помощ на 360 градуса за инсталацията и пълната поддръжка на всяка система за обработка на вода.
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play