... нарязан лук; след това се добавят сол, пипер, добре отцедените охлюви и няколко листа дафинов лист. Готви се на силен огън и когато маслото започне отново да изплува, се налива чаша розово вино, което се оставя да се изпари. Подправя се със сол и се сервира горещо.
ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ПРОДУКТА И УСЛОВИЯ ЗА ПРОДАЖБА
100% натурални охлюви, вече почистени и изчистени, готови за консумация
Период на продажба: налични през цялата година
Опаковани в кашони от 1 кг до 5 кг
Минимална поръчка: 500 кг...
...Фарина "O", Фарина "00", захар, сол, животинска мазнина, бета-каротен.
ФАРЧИТУРА:
Рикота от краве мляко, захар, семолина, захаросан портокал, портокалова пюре, аромат на канела, ванилия.
ПРИГОТВЯНЕ:
Намажете с жълтък.
Печете на 220° в предварително загрята фурна.
ГОТВЕНЕ:
Около 18/20 минути.
Съхранение при -18°.
Продукт за размразяване.
... тенденция да изсъхва веднага след готвене.
Нашите референции започват от основа, съставена от:
мляко, яйца, брашно, сол, пипер, както и свинска мас, за да се подобри слоестата структура.
От нашите основи на Crefole sfogliate подготвяме различни референции: интегрални Crefole sfogliate, Crepole с тесто от полента, интегрални Crefole sfogliate, Crefole sfogliate от спелта.
От тях произлизат и нашите вкусни закуски: Crefolini и Crepolini.
... добавки, за да не се наруши деликатният им вкус и органолептичните им свойства. Понеже са сух боб, процесът на готвене ще бъде по-дълъг: накиснете за няколко часа, изплакнете старателно, за да премахнете примесите, и гответе, докато бобчетата не станат достатъчно меки. Червените бобчета могат да се приготвят по много начини: студени в гарнитури и салати с добавяне на сол и малко зехтин. Нехният сладък, но интензивен вкус ги прави идеална съставка за минестрони и кремове от боб.
...Сол в капки е първият течен сол с ниско съдържание на натрий, извлечен от морска вода. Благодарение на иновативна производствена система, която му позволява да премахне излишния натрий и да запази всички полезни характеристики на естествените микроелементи, присъстващи в морската вода. Сол в капки запазва същия вкус като традиционната сол.
НАЧИН НА УПОТРЕБА
Сол в капки се използва като пълна замяна на обикновената сол. Тя е подправка както заготвене, така и за директно овкусяване на храните. Дозировки: 2,5 мл сол в капки съответства на 1 г обикновена сол.
... автентичността на всяка съставка и я сервира на масата.
*бульон, приготвен според инструкциите: Разтворете 1 кубче месен бульон Bauer в 500ml вода и оставете да заври за няколко минути, като разбърквате от време на време. Кубчето може също да се добавя към храните (супи, минестрони, сосове, рагу, меса, риби, ризото, яйца и др.) по време на готвене, в желаното количество.
... различни етапи на готвене придава сила и устойчивост на кошницата за хляб, създавайки по този начин контейнер, който не се разваля лесно дори с горещи ястия като супа. Тази нейна характеристика се използва и за загряване на ястия в микровълнови фурни или конвекционни фурни на ресторанти за 60/80 секунди. Това е ḥалāl продукт, без животински мазнини, което дава възможност да бъде използван от мюсюлмани...
... вода както на гражданско, така и на индустриално ниво. Продуктите, които продаваме и наемаме, включват: микрофилтрационни системи, системи за обратна осмоза, омекотители, дефериратори, деарсенфикатори, водни колони и фригогасители, както и аксесоари като солза омекотители, кранове, UV лампи, CO2 бутилки. Възможно е да предложим пълна помощ на 360 градуса за инсталацията и пълната поддръжка на всяка система за обработка на вода.