...Nutella е иконичен продукт на Ferrero, известен със своята кремообразна паста на основата на лешници и какао. Въведена за първи път през 1964 г., Nutella стана символ на сладост и вкус в световен мащаб, ценена както за закуска, така и за закуски и десерти. Нейната рецепта включва уникална комбинация от печени лешници, какао и подбрани съставки, поддържайки баланс между кремообразност и интензивен...
... тиква, известна със своя сладък вкус и кремообразна текстура, е главният герой на тази вкусна крема.
Зехтинът екстра върджин, получен от маслиновите дървета на фирмата, е друга основна съставка, която придава на продукта уникален вкус. Щипка златиста лук, малко сол и прясно изцеден лимонов сок допълват рецептата, създавайки перфектен баланс на вкусовете.
Всеки буркан Кремa от Тиква е почит към нашата земя: Чиленто.
..."Le Arance Tarocco Gallo" са един от най-ценените сортове червени портокали, известни със своя сладък вкус и характерна червена пигментация на пулпата. Тези портокали се отличават с тънката и устойчива кора, в оранжево с червени нюанси, което ги прави лесни за белене. Пулпата е без семена и предлага сладък и приятен вкус, благодарение на специфичния баланс между захари и киселини. "Le Tarocco...
... перфектен баланс между нежност и интензивност. Произведено изключително от козе мляко, идващо от Оглиастра, регион, известен с козевъдството, това сирене е почит към качеството и изключителността на Сардиния.
С цилиндрична форма, гладка и плътна кора в цвят от светло до тъмно кафяво и неядлива кора, Мудосу е специално сирене, перфектно за тези, които търсят уникален вкус, богат на елегантност и изтънченост.
...Тайната на доброто кафе се крие в умелото смесване на различни качества на кафето с различно тяло, киселинност и сладост, за плодови финални вкусове.
ПЕЧЕНЕ
Бавното и занаятчийско печене позволява перфектна карамелизация на захарите, присъстващи в зърното, придавайки на кафето сладък и приятен послевкус. След печенето, охлаждането се извършва отделно за всяко отделно произход.
Този метод гарантира, че кафето запазва отличителни нюанси на аромати и вкусове, които след това се балансират, за да се получи перфектна хармония в чашата.