Италия, Orbassano
PASTA GIRARDI е занаятчийска компания, организирана в Пиемонт, специализирана от 1997 г. в ежедневното производство на прясна паста, равиоли, лазаня и готови гурме ястия с високо качество за професионалисти в хранителния сектор (HORECA) и за търговия на дребно, както независима, така и организирана. Всеки наш продукт е резултат от постоянна грижа за изследването и селекцията на суровините, а накра...
Италия, Bolzano
...Халал трамезино, пълнено с брезола, рукола и настъргано сирене.
Италия, Martina Franca
..."Il Caprino al Finocchietto Selvatico" е нишов сирене, произведено от козе мляко и ароматизирано с див копър. Това сирене се характеризира с ароматен вкус и мека текстура, което го прави перфектно за аперитиви и предястия. "Il Caprino" е продукт с високо качество, произведен в ограничени количества и награден със сребърен медал на конкурса "Alma Caseus". Неговото занаятчийско производство и уникален вкус го правят продукт на изключителност в италианската млечна традиция.
...Бурата, сирене с влакнеста структура, се произвежда в Пулия, по-специално в град Андрия. Тази ръчно изработена торбичка с влакнеста структура, съдържаща сърце от Страчатела, днес е една от най-добрите специалитети на Пулия. Съставки: Мляко, сметана, сол, трюфел (3%) – или горгонзола, сирище, без консерванти. Типове и Формати СРОК НА СЪХРАНЕНИЕ: 15 ДНИ Код: BURRATP.
Италия, San Pietro Clarenza
...Този ароматен и вкусен песто е идеален за приготвяне на отлични ястия с паста. Намазан на препечен хляб или крекери, той е чудесен за приготвяне на предястия и вкусни закуски. Добавя аромат и вкус и на салатите. СЪСТАВКИ: Пресен босилек минимум 70%, зехтин, олио от слънчогледови семена, Пармиджано Реджано (МЛЯКО, сол, СИРЕНЕ), борова ядка, орехи, сол. Опаковки: 190 г; 290 г; 950 г; 2.850 г...
Италия, Acquaviva Picena
...Сухите сосове се приготвят без използване на котлон. Лесната и бърза подготовка ги прави уникални по отношение на разходи и качество. Подходящи са за всички кулинарни приложения, като подправки, сосове, плънки, топинги и теста с други съставки. Приготвяне: Смесете 100 г от сухата смес, добавете 200/300 г вода, в зависимост от желаната консистенция, и 10 г прясно овче сирене. Стабилни в печка, при охлаждане и замразяване.
Италия, Reggio Emilia
...Перфектната хранителна кутия за всеки, който обича италианската кухня! Хранителната кутия Милано предлага широк избор от продукти с артезанско качество, започвайки с паста от семолина отDurum пшеница, която да комбинирате с сладкия и вкусен сос от черешови домати, за типичен италиански обяд. За перфектна предястие с приятели, хранителната кутия предлага и известното сирене Пармиджано Реджано...
Италия, Parma
La Greci Parma е историческа компания от "Food Valley", известна в областта на свежата и замразена гастрономия, насочена към търговията на дребно и професионалистите в ресторантьорството. Тя търгува с пармезан, зрял в Генералните складове на Greci, собственост на самата компания. Освен това се занимава с продажба на меса, произхождащи от ферми в провинция Парма и заклани под ветеринарен контрол.
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play