...Знанието на нашите майстори сиренари и грижите, които полагат нашите майстори за узряване, нашите специалитети с цветна кора ще ви донесат най-доброто от нашия тероар през цялата година.
Мляко от крави и пастьоризирана сметана (произход Франция), сол, микробен коагулант, млечни и узрели ферменти, уплътнител: калциев хлорид.
Алергени: Мляко и млечни продукти (включително лактоза и млечен протеин...
...Този продукт, изцяло на основата на био черен чесън от База, е идеален за използване на черен чесън в кухнята. Черният чесън е смлян на паста, на студено, с традиционна механична мелница.
Пастата от 100% черен чесън е идеална като аперитив. Намазана върху масло, за да придружава сирене или фоа гра, тя ще добави нотка оригиналност на моментите на споделяне и приятелство. Достъпна в опаковки от 50 и 100 г.
...Козе сиренеСпециалитети от Поату-Шарант, Керк, Сансер и Турен, Бюисон предлага богат избор от козе сирене.
Козе сирене от Поату-Шарант
Козе сирене от Керк
Козе сирене от Сансер
Козе сирене от Турен
овче сирене
сухо овче сирене
полузрело овче сирене...
...Биологичен акациев мед с деликатни цветни нотки, обогатен с парчета черни трюфели от Прованс.
Съвети за дегустация:
Идеален за комбиниране с сирене или фоа гра.
...Пълен асортимент от печено: традиционно пушено, Орлоф, горски стил, козе сирене и конфитюрирани домати, три сирена, сини сливи-кайсии, тартифлет,
И също така мариновано месо: мексикански ребра, провансалски и др.
... удоволствия (аперитивни специалитети, сосове и подправки, ароматизирани соли).
"O Mà!" ясно заявява своите корсикански произходи с предложение за качество, основано на суровините от територията на острова на красотата, а марката продължава да произвежда по занаятчийски начин.
"O Mà Gourmandises" е творба на цял живот. Подкрепен от майчиното наследство и любовта към вкуса, Жан-Мишел Керци е самоучка...
...синьо сирене и сиреневи специалитети.
CHALON MEGARD предлага значителен асортимент от оборудване и пълни линии: приемни комплекти, пастьоризация, обезмасляване, обработка на масло, обработка на суроватка. CHALON MEGARD произвежда всичкото необходимо оборудване за производството на сирене и разполага с широк спектър от решения за оптимизиране на операциите по пренос. Благодарение на съвременни производствени средства, голяма иновационна способност и задълбочени познания в млечната технология, CHALON MEGARD предлага висококачествени оборудване и технически решения.
...включително сладък чесън и цветя от каперси. В стъкленици или бидони за търговия на дребно. Продукти за магазини, кетъринг, сирене, винари, хранителни пазари, гастрономически изложения, фирмени комитети, малки магазини, ресторанти, закусвални,... Незабавна наличност и доставка в рамките на 48 часа.
Основана през 1960 г., млечната кооперация JEUNE MONTAGNE се намира в Лагиол, Обрак.
Млечната кооперация е специализирана в производството на млечни специалитети от Обрак, приготвени от сурово мляко.
Разположена в сърцето на Обрак, Jeune Montagne произвежда Алигота от Обрак и прясна Тома от Обрак. Тя е също така основният производител на сирене Лагиол A.O.P. от сурово и цяло мляко. Млечната кооперация запазва традиционните умения, наследени от монасите и буронерите на Обрак.
Млечната кооперация JEUNE MONTAGNE е гарант за справедливо и солидарно земеделие.