...Агнолоти пиемонтеzi са автентична специалитет на Пиемонт, датираща от регионална рецепта от XIX век. Тези равиоли са пълнени с три вида прясно и постно месо (говеждо, свинско и бяло месо) и сезонни зеленчуци (задушено зеле, цвекло или спанак в зависимост от сезона). Основните съставки включват варен шунка, печено говеждо, варено пиле, спанак, печено свинско, задушено зеле и мортадела. Тази комбинация от вкусове предлага уникално и традиционно кулинарно изживяване, перфектно за тези, които искат да опитат истинската кухня на Пиемонт.
...Това е шедьовър на природата и човека.
Ражда се от добротата на тази земя, от уважението към една чиста традиция, от занаятчийската мъдрост, която прави всяка шунка шедьовър на италианския вкус.
Само италиански свински бутове, прясно месо, никога замразявано, обработвано, грижливо подготвяно и отлежавано с грижа, която е изключително наследство на тази земя, на нейната традиция, на нейния въздух и климат.
Средно тегло: кг. 9.5-11
Бройки за врат: 2...
...ПРОШУТТО КОТТО ПЕРТЮС – ЗА ВСИЧКИ – БЕЗ ЗАХАР
Пршутто котто MEC високо качество без захари
Суровина:
Избрано прясносвинско бедро M.E.C.
Съставки:
Прясносвинско бедро без кокал от 9,50/10 кг, преработено и обезмаслено от излишното, без полифосфати, захари, млечни производни, глутен и глутамат: сол, растителни влакна, аромати и подправки, антиоксидант E 316, консерванти E 250.
Забележка...
Global Trading Italia S.r.l., разположена на via ss.115 Modica, в провинция Рагуза, е специализирана в посредничество на месо.
Global Trading Italia S.r.l., намираща се в Модика, провинция Рагуза, се занимава с посредничество на месо в Италия и Европа, по-специално с търговия на месо, износ на прясно месо, обработка на месо, включително говеждо месо, свинско месо, телешко месо, свинско месо, едро...
...La Polli Azzolina се занимава с отглеждане и клане на птици, производство и разфасоване на месо. Призната с печата CEE IT 1047/M. Основана през 2003 г., днес е присъстваща предимно на африканския пазар. Търговия на дребно и едро с прясно и замразено месо, пиле, кокошка, телешко, свинско. За допълнителна информация, моля, пишете ни на нашия имейл адрес.
Агрисалумерия Луизет е земеделско предприятие с къса верига, специализирано в отглеждането на свине и съответната им преработка в меса и безглутенови деликатеси, типични за Пиемонт. В Ферере (АТ), в Монферато Астиджано, отглеждаме свинете на открито, от които получаваме прясносвинско месо като ребра, капоколло, котлети и типичните пиемонтски деликатеси като салам на розата, салам с трюфел, салам...
От 1932 година Гвидо Марцети започва дейността си по смилане на зърнени храни с каменна мелница и отглеждане на свине. Сурови и варени шунки, мортадела и колбаси от чисто свинско месо и йодирана сол. Варена шунка национално високо качество с прясно национално свинско месо, без глутен, без лактоза.
Заклане, разфасоване, обработка и опаковане на говеждо, свинско, овче и конско месо
Развитие и производство на препарати от говеждо, свинско, овче месо и продукти на основата на говеждо и свинско месо
Търговия с птиче и дивечово месо...
кебаб на едро и дистрибуция, парчета от 5 кг, 7, 10, 15, 20, 25, 30, до 60 кг пилешко месо, пилешко и пуешко, телешко и пуешко, и гръцки гирос от свинско, арабски хляб, гръцка пита, тортили, пуция панпица, сосове за кебаб, салфетки за сандвичи. оборудване за готвене и рязане на кебаб. обзавеждане на кебабпойнт. наем с опция за изкупуване на оборудване за кебаб. планирани и персонализирани...