...W: 120 - 130. Патентно брашно, получено от подбрани италиански и европейски пшеници. Идеално за бързи теста. Идеално за производство на ронливо и вкусно тесто за сладкиши. Препоръчва се за всички приготвяния на основа тесто за сладкиши: тарти, курабийки, сладкиши и бисквити, вафли.
...MOROLA tazzotto, освен че е симпатична идея за подарък, е наистина вкусна. Става въпрос за чаша бисквитка, направена от тесто за сладки, с много приятен вкус. Устойчивостта ѝ с горещо еспресо е около два часа и може да се използва и като основа за приготвянена десерти с крем и различни видове топинги. Добра е и за чаша сладолед. Произведена е ръчно, освен в подаръчна опаковка в метална кутия за...
...Машината е проектирана за производство на влакна от разтегнато тесто, използвани за приготвянена страчатела, плънка за буррата.
Машината е изработена изцяло от НЕРЪДЕЕЩА СТАЛ AISI 304 с някои части от специални ПОЛИМЕРИ, подходящи за контакт с храни.
Машината е ПАТЕНТОВАНА и се отличава от други подобни на пазара по:
- грубо влакно с висока адхезия на сметана;
- ограничен брой съставни части...
...Основите за пици се получават от обработката натесто с прости и малко съставки: смляна семолина от твърда пшеница, картофено нишесте, соев лецитин, зехтин екстра върджин, сол, бирена мая, вода. Съдържа глутен, соя.
Пицата е лесна за приготвяне и подправяне с ограничен брой подправки, само ограничени от въображението.
Формата е кръгла, ръчно изработена и с високо качество, за да отговаря на...
...Alba & Teknoservice S.r.l., с 30 години опит в индустрията за сладкарство и хлебопроизводство, произвежда автоматични и полуавтоматични линии за оборудване за кроасани, както и оборудване за сладки рулца, бутер тесто – пълнени и обикновени, линии за оформяне, многоглави системи за ламиниране, линии за приготвянена тестени блокчета, системи за печене и устройства за навиване на пълнени и...