...Моноригине 100% Арабика от Хондурас – Светло печене
Историята на Карлос и успехът на микролотовете за производство на арабско кафе в Хондурас
Кафето, отглеждано от Карлос на неговата плантация в Хондурас, има доста богат ароматен и вкусов профил. Благодарение на естествената ферментация в продължение на 48 часа, с това кафе можем да се насладим както на сладките нотки на млечен шоколад и карамел, така и на по-фруктовите тонове на портокал и зелена ябълка. Експлозивна комбинация, която остава винаги балансирана с умерена киселинност.
...Dolzan предлага компактен и гъвкав вариант за пълнене и запечатване на капсули с кафе, чай и други прахообразни продукти.
Заявете своята персонализирана консултация, като пишете на dolzan@dolzan.com...
...Специалитетите Arabica и Fine Robusta са селектирани кафета с изключително високо качество, проследявани детайлно от самото начало, свежи от реколтата и без дефекти. Наличността им е ограничена и зависи от възможността за набавяне на изключително свежи суровини с потенциално изключителни органолептични характеристики след нашето внимателно ръчно печене.
...Вермонте произвежда и изнася кафе и производни в цял свят. Имаме търговски офис в Дубай, само за дистрибутори и вносители в страните от региона на Близкия изток и Северна Африка, Южна Америка, САЩ и Канада. Търсим дистрибутори в Северна Европа, Америка, Китай и Япония.
Произвеждаме най-добрите смеси от кафе, селектирани и ценни, внос от Колумбия, Бразилия, Етиопия, Виетнам, Индонезия и Мексико, с...
... означава да подкрепите отговорни селскостопански практики и да се насладите на напитка, която е резултат от страст и отдаденост. Това кафе предлага набор от сложни вкусове, които варират в зависимост от региона на произход, позволявайки на любителите на кафето да изследват свят от вкусове и аромати. То е перфектният избор за тези, които търсят кафе с високо качество, което уважава околната среда и хората, които го произвеждат.
...Мисела Декафеинирано
Мисела 30% Арабика 70% Робуста.
Кофеин под 0,1%
Кремообразен, цвят на лешник.
Кремообразен, закръглен.
Средно печене.
С кремообразен вид и цвят на лешник, нашето Декафеинирано кафе има процент на кофеин под 0,1%. Създадено за тези, които не искат да се откажат от кремообразния и закръглен вкус на кафето, но не могат (или не искат) да приемат кофеин.
За да се минимизира...
...MO’KA SRL е основана през 1997 година благодарение на страстта и отдадеността на настоящия собственик. Ние работим в сектора на печенето и опаковането накафена зърна, смляно кафе, капсули и подложки. Ние сме експерти в прецизното подбиране на най-ценните сортове кафе, вносими директно от местата на произход, и в умелото печене и смесване. Благодарение на постоянния контрол на всяка фаза от производството, придаваме на нашето кафе онзи несравним вкус и аромат, които са характерни за истинското Италианско Еспресо. Заради това, ние сме различни от всички останали печачи.
... Хондурас: Балансирано и плътно кафе с сладък аромат на лакрица.
Коста Рика: Отлично кафе с крема в цвят на лешник и аромат на ябълки и фурми. Лека киселинност.
Перу: Нежно структурирано кафе с плодови и какаови нотки на финала. Специфичният печене дава много богато и текстурирано кафе, плътно с упорит финал на цветя и шоколад.
...Панцеротини с пълнеж от кайсия са вкусни печива, перфектни за сладка пауза. Тези панцеротини са приготвени с хрупкаво тесто и сладък и сочен пълнеж от зрели кайсии. Те са идеални за закуска, следобедна закуска или като десерт, в компанията на чаша чай или кафе. Панцеротини с пълнеж от кайсия са ръчно изработен продукт, приготвен с висококачествени съставки, за да се гарантира автентичен и неустоим вкус.
...Crema e Gusto Classico е мек, кръгъл и обгръщащ бленд, съставен предимно от ценни арабики от Бразилия и робуста от Югоизточна Азия. Перфектна хармония между плътност и подправъчни нотки, подчертано от средно печене, за перфектно балансиране между сладост и горчивина.
GR.250 X 2 = ЕВРО 4,00
КОНФЕКЦИЯ ОТ 10 БР
1 ПАЛЕТ 600 БР
СРОК НА ГОДНОСТ 10/01/26
МИНИМАЛНА ПОРЪЧКА 20 ПАЛЕТ...
...Където суровината понякога е по-малко изискана, се компенсира с дълга традиция напечене. Тази смес от робуста кафе е чаша с кремообразен тъмен хеш и сивкави нюанси. В носа се появяват нотки на какао и дърво, докато на вкус кафето има изключителна плътност, цяла крема!
...Ценна смес с нежни ароматни нотки, с кръгъл вкус и хармония от аромати.
Тя се отличава с ароматните си нотки и приятния послевкус, качества, които я направиха една от най-ценените ни смеси.
Специалната средна степен напечене е способна да подчертае в чашата всички качества на най-добрата арабика от Индия и Бразилия, създавайки с всяка приготвяне изключително преживяване.
... Америка се смесват със сладките намеци за малц и мед от Бразилия. Към тях се добавя щипка индийска Робуста с пикантен характер и пиперлив послевкус.
Комбинацията създава кафе с балансиран аромат, който стимулира както носа, така и небцето благодарение на различните нотки, които го съставят. Приятен и лек вкус, благодарение на важните нотки на тропически плодове като манго, ананас и папая.
За тези, които обичат да се наслаждават на кафето точно като в кафенето, ароматно и прясно смляно, перфектно, за да придаде вкусен нюанс на вашите дни.
...Моноригине Танзания AA има добра печене, изразителна плътност и деликатна киселинност с послевкус на суров мед. В чашата се представя с тъмен крем и златисти отблясъци. На небцето оставя приятно сладникав вкус, с нотки на шоколад и приятна основа от ревен, забелязват се и няколко светли зърна.
Може да се наслаждавате по всяко време на деня в пълно спокойствие.
...Избираме само най-добрите кафе зърна от 8 държави, за да произведем суперior кафе, произведено в Италия с традиционни методи. Чрез години опит в печенето произвеждаме смеси, които удовлетворяват всяка палитра.
Разполагаме с най-съвременните съоръжения за печене и опаковане на нашите ценни смеси, спазвайки древната традиция на италианското еспресо. Кафетата, с които работим, произхождат от най-добрите плантации в Южна и Централна Америка, Африка и Азия.
ИСТОРИЯТА ЗАПОЧВА В КРАЯ НА 40-ТЕ ГОДИНИ...
…в сърцето на Рим, срещу Колизеума, се ражда малка кафе печка, която с времето се утвърдява, разпространявай...
...Нашата смес "Maya" е почит към богатството на италианското кафе.
Съставена от селекция от висококачествени зърна кафе Arabica и Robusta, тази смес предлага интензивен и плътен вкус.
Ръчното печене подчертава нотките на шоколад и сушени плодове, предоставяйки обгръщащо и удовлетворяващо кафе изживяване.
• АРОМА 4 • ТЯЛО 5 • ВКУС 4 • ИНТЕНЗИВНОСТ 3...
...Кафена зърна смес Наполи в пакети по 1 кг
Кафето на зърна Наполи е смес от печени кафе зърна с композиция от 85% Робуста и 15% Арабика, с решителен и плътен вкус за всички любители на истинското неаполитанско кафе.
Степента напечене е средно тъмна.
Произведено в Неапол.
...ЕЛИТНИ КАФЕ ЗЪНА 100% АРАБИКА, перфектният продукт за марки, които искат да добавят висококачествена кафе смес към своята линия на частни етикети. Тази премиум кафе смес е направена изключително от най-добрите зърна арабика, внимателно подбрани, за да осигурят перфектен баланс между вкус, аромат и текстура. Нашият италиански процес напечене гарантира, че зърната са изпечени до съвършенство...
...Bosch
Готвене и печене Независимо дали сте топ готвач или точно обратното, нашите фурни, котлони, микровълнови печки и аксесоари улесняват постигането на перфектни резултати на всяко ястие.
Кафе и закуска Сутрините станаха лесни
Кой казва, че кухнята ви не може да се конкурира с любимото ви кафе? Нашите изненадващо прости кафемашини могат да създадат цяло меню от кафе напитки, одобрени от бариста...
...Декофеиниран, вече няма да се налага да се отказвате от вкуса на истинското италианско еспресо. Това кафе е декофеинирано чрез контакт с въглероден диоксид (CO2) преди печене, за да ви гарантира невероятен вкус.
...100% ЧИСТА ФЪСТЪЧЕНА ПАСТА, БЕЗ ДОБАВКИ ИЛИ СТАБИЛИЗАТОРИ, СЕ ПРИГОТВЯ ОТ РАЗЛИЧНИ СТЕПЕНИ НАПЕЧЕНЕ. ФЪСТЪЧЕНАТА ПАСТА Е ПОЛУФАБРИКАТ, ОТ ПЕЧЕНЕ, КОЕТО И ДАВА ИНТЕНЗИВЕН ВКУС И ОСТАВА ДЪЛГО ХОМЕГЕННА И КРЕМОВА. ТЯ Е ЖЕЛАНА КАТО ОСНОВНА СЪСТАВКА ОТ ПРОИЗВОДИТЕЛИТЕ НА ВАФЛИ, НАМАЗКИ, ШОКОЛАД, ФЪСТЪЧЕНИ НАПИТКИ, А СЪЩО И ОТ ИНДУСТРИЯТА ЗА СЛЕДДЕСЕТА И ПЕКАРСКАТА ИНДУСТРИЯ. ТОЗИ ПРОДУКТ СЕ ИЗПОЛЗВА ЗА ПРИГОТВЯНЕ НА СЛАДКИ И СЛАДОЛЕД И ПРИДАВА СПЕЦИАЛЕН ВКУС НАКАФЕ И ШОКОЛАД.
...Кафе с плътен вкус; неговата особеност и плътност са резултат от смес, съставена от Робуста, произхождаща от най-добрите плантации в Индия и Африка, и Арабика от Южна и Централна Америка.
Дългото печене подчертава характеристиките на всяко произход и развива интензивен букет.
Седдио е синоним на изключителност и иновации в кафето от 60-те години на миналия век. Всеки зърно разказва история за страст и отдаденост, преведена чрез нашия занаятчийски процес напечене. Резултатът е кафе, което съчетава традиция и иновации в всяка глътка. Благодарение на срещата между италианския опит и бразилското богатство, произвеждаме уникални смеси и иновативни решения, винаги с...
...Компетентността, вниманието и непрекъснатото търсене на качество са в основата на процесите напечене и на услугите, предлагани на клиентите. Caffè Paranà продължава историята на изследвания и опит, изцяло италианска в печенето накафе, където желанието да останем "занаятчии на кафето" е останало непроменено с времето. Поддържането на процесите напечене, както и рецептите, предавани от три поколения, са...
... пазара. Освен производството и продажбата накафе, Brasil Moka инсталира кафе машини за барове, машини за капсули и чинии за офиси и семейства. За повече информация изпратете имейл на info@brasilmoka.it или на Facebook страницата "BRASIL MOKA".
...Дългогодишният опит на майстор печача Maestro Clemente и страстта му към търсенето на истинския вкус и аромат на кафето, го доведоха до допълнително подчертаване на тези елементи с балансирано и съществено печене. Така се родиха Кафетата Purissimi като Jamaica Blue Mountain 100%, Portorico 100% Speciality Coffee, Arabica 100% Speciality Coffee, Café do Brasil 100% и Arabica Decaffeinato ad acqua. Посетете нашия сайт www.jamaicacoffee.com...
...Torrefazione Gourmet произвежда кафе за барове и ресторанти и е получила най-престижното признание, което може да бъде присъдено накафе, "Cup of Excellence".
Нивото на контрол и селекция, на което кафето подлежи, за да получи признанието "Cup of Excellence", няма равни в цялата индустрия на кафето.
Нашите кафета са проследими през цялата верига от производител до печене и са селектирани заради тяхното изключително качество.
За допълнителна и задълбочена информация посетете нашия сайт.
...Torrefazione Gourmet произвежда кафе за барове и ресторанти и е получила най-престижното признание, което може да бъде присъдено накафе, "Cup of Excellence".
Нивото на контрол и селекция, на което кафето подлежи, за да получи признанието "Cup of Excellence", няма равни в цялата индустрия на кафето.
Нашите кафета са проследими през цялата верига от производител до печене и са селектирани заради тяхното изключително качество.
За допълнителна и задълбочена информация посетете нашия сайт.
Посвещаваме живота си на кафето.
Знаем ДНК-то на нашите зърна и знаем как да се грижим за тях,
за да извлечем най-доброто от тях.
Уважаваме суровината на всички етапи.
Изучавали сме кривите напечене и времето за дегазация на всяко отделно произход,
с цел да подобрим органолептичните му свойства.
Извършваме дегустация на всяко отделно произход и разработваме уникални смеси за нашите любители накафе.