Bello Fresco произлиза от страстта към неаполитанската кулинарна традиция и качеството на нашите пресни продукти е сърцето на нашата компания. Започнахме дейността си през 90-те години, като пренесохме традиционни млечни продукти от юг на север на Италия, като все повече разширявахме клиентската си база. Към млечните продукти, които и до днес са нашата силна страна, с времето добавихме селскостопа...
..."Il Caciocavallo Affumicato" е сирене с богат, плътен и приятен вкус, по-рустикално в сравнение с традиционния "caciocavallo". Формите на това вкусно "caciocavallo" се приготвят, като се подлагат на истинско бързо и леко опушване с слама от мека пшеница, строго на студено. Вкусът е обогатен с аромати и ухания на дим, придавайки на това сирене фино подправен и неповторим аромат.
...Ръчно приготвен фаготино от моцарела с кремообразна плънка от ръчно накъсана моцарела и сметана, естествено опушена. Опушената буррата е перфектната еволюция на буррата от Пулия.
Сладостта на страчателата се слива с аромата и деликатния, приятен мирис на естественото опушване, което се извършва във фурна с дървени стърготини, създавайки микс с ненадминат вкус и неповторим аромат.
Тази специалност е перфектна за пълнене на пици или гурме салати, но може да се комбинира и с прясна риба или с опушен вкус, или с конфитюри и сладка с интензивен вкус.
... разнообразие от фиорентински стекове, томахавки, филета и хамбургери. Използваме испанска ръчно изработена фурна, наречена Josper, която с дъбови въглища осигурява перфектно готвене и леко опушване, което прави нашето месо вкусно. През летния сезон се яде на открито сред зеленината на нашия просторен дехор и имаме много голям паркинг, резервиран за клиенти. Заповядайте да ни посетите, със сигурност ще останете доволни.
Компанията произвежда на базата на свои собствени национални и международни патенти, като се грижи те винаги да отговарят на най-строгите хигиенни и безопасностни норми. Производство и търговия с...