...Esatto е самообслужващ се диспенсер с индиректно обслужване и стъклена врата, която улеснява почистването и поддръжката, както и прави продукта видим за клиента. Напълва се отгоре чрез капак. Благодарение на регулируемия калибратор е възможно зареждането на малки и средни хлебни изделия. Клиентът въвежда желаното количество на съответния дисплей, разположен в предната част на диспенсера – желаното изделие се издава автоматично.
Esatto е наличен и в ръчна версия.
... температури. Колелата XTW могат да бъдат монтирани в специфична серия от скоби за високи/ниски температури, които са специално проучени и произведени, за да отговорят на изключително широката променливост на условията, на които са подложени в света на приложенията при температури и в хлебопекарската/хранителната индустрия. Скобите са напълно сертифицирани и произведени от хранителна и санитарна неръждаема стомана AISI 304 / 316 и са налични в метрични и инчови стандартни размери, а също така са налични и в двойно поцинкована пресована стомана. Те са в съответствие с RoHS - REACh.
...Машина за покритие на сладоледени конуси.
Възможно е да се покрият конусите в следните опции: вътрешно и външно за регулируема височина, само на външната повърхност за регулируема височина, напълно на вътрешната повърхност, напълно вътре и отвън за регулируема височина.
При всички опции за покритие е възможно да се приложи гранула върху конуса.
Максималната производствена способност е около 4500 броя/час
Автономията на товарните складове е около 5 мин
Капацитетът на резервоара е 150 литра шоколад
Размери: см. 610 X 330 x H180
Тегло: 2200 кг...
...Електрическа пекарна с независима температура за всяка камера. FEP е проектирана да отговори на най-взискателните производствени нужди и да осигури най-доброто съотношение между печеща повърхност, мощност и цена. Температурната регулация е различна за всяка от камерите, като контролът на процентната мощност е разпределен между горната и долната част. Електронният контролер за икономия на енергия намалява инсталираната мощност с 50%.