Фирма Бasso Fedele e figli srl е компания, която работи от 1904 г. в производството и опаковането на хранителни масла. Това е компания в постоянно разширяване, с важен годишен оборот. Основните търговски операции се отнасят до чуждестранния пазар, който покрива около 85% от оборота. Фирмата изнася продуктите си в 60 държави по целия свят, от Съединените щати до Канада, от Австралия до Япония, от...
Фирмата се нарича Olivarte и се намира в Роккадаспиде. Тя е ангажирана да получи продукт с високи качествени и хранителни характеристики. Най-голямо внимание се отделя на контрола на процеса на веригата. Дейността е многогодишна и е насочена към производството, търговията и промоцията както на зехтин екстра върджин DOP (защитено наименование за произход) "Колине Салернитане", европейско признание,...
Нашата компания е основана в Черасо (СА), в Чиленто, и тук семейството Ианичели Де Лука продължава древната традиция на отглеждане на маслини за производството на масло с изключително качество. На етикетите на зехтина "Сопрафино ди Черасо" и "Финисимо ди Черасо" оживяват древните марки на семейството Ианичели, което още през 1800 година се е гордяло с престижната дейност на износ, позволяваща му д...
Производство на масло от лешници от сорта "Тонда Джентиле" от Ланге, изцяло произведено в Италия. Нова занаятчийска компания в етап на стартиране, подпомагана от бюрото за нови предприятия в провинция Асти. Количеството, цената и опаковката ще бъдат договорени с купувачите, за да се даде възможност на новосъздадената компания да определи правилната точка на безубитък. Продукт с ненадминато италиан...
Процесът на производство се контролира стриктно, от доставката на суровината до изхода на маслото, използвайки всички мерки от хигиенна и санитарна гледна точка, като премахване на листата и измиване, използване на неръждаема стомана на всички повърхности в контакт, въвеждане на плочи от неръждаема стомана AISI 304 в процеса на извличане под налягане, използване на нови филтриращи мембрани за всяк...
Франтоио Романо е основан около средата на 1800-те години в Понте, община, разположена в хълмистата зона на Беневенто. Алберто Романо принадлежи на четвърто поколение и се утвърдил в маслиновия сектор, благодарение на страстта и ангажимента, които от повече от век се предават от баща на син. Франтоио Романо, усъвършенствайки изкуството на производството на зехтин "100% Високо Качество" Сертифицира...
Casa Olearia Italiana се занимава основно с производството, рафинирането и опаковането на хранителни масла: екстра върджин зехтин, зехтин, семенни масла. Опаковането се извършва...
Масерия Катена е земеделско стопанство, основано през 1600 година, което се простира на площ от 100 хектара. Благодарение на управлението на семейството Карета, днес произвежда екстра върджин зехтин и консервирани продукти, ценени в местната общност, както и вино, зърнени култури, плодове, зеленчуци и зеленчуци.