...Боровинката е плод на различни видове малки храсти от рода Vaccinium, принадлежащи към семейството на Ericaceae. Боровинките са известни със своя тъмен син или виолетов цвят, сладкия и леко кисел вкус, както и с изключителните си хранителни и здравословни свойства.
... естествен вкус.
Боровинките, използвани в производството, се варят заедно със захарта, докато се получи гъста и хомогенна консистенция, която запазва характерния вкус на плода. Този конфитюр е ценен за своя сладко-кисел вкус, типичен за боровинките, и за своите хранителни свойства, тъй като боровинките са известни със своето високо съдържание на антиоксиданти и витамини.
От 2006 г. Sempre Ghiotti успешно оперира в сектора на кетъринга и ресторантьорството, предлагайки най-добрите рецепти на сицилианската кухня под формата на готови ястия, удобни за ежедневна употреба и вкусни като току-що приготвени. Нашите приготвяния, изработени с висококачествени суровини, дават възможност да сервирате цялата автентичност на Средиземно море с няколко прости стъпки. Благодарение...
... наличие на солеви ефлоресценции е необходимо да се осигури внимателното им премахване чрез нанасяне на пакети от специфичния кисел детергент и солевия конвертор Deterg-A, в разтвор с вода 1:4. За да се предотвратят нови изтичания на соли, използвайте специфични универсални антисалинни обработки в воден разтвор, Sanareg, за влажни повърхности, или на основа на разтворители, FEST SALZ, за кохезивни...
...Екстра Вирджин Зехтин Зелени Плодове 750 мл – Органичен се получава от органично отглеждани маслини, с много силна личност.
Органичен Екстра Вирджин Зехтин
Италиански зехтин – Студено извлечен
„Зелените Плодове“ е отличен италиански екстра вирджин зехтин, получен от органично отглеждани маслини, събрани в частично узряло състояние.
Той има плодова нотка, с пълен, приятно кисел вкус: сред нашите...
...Кората е с красив ярко жълт цвят и е богата на етерични масла, може да бъде по-тънка или по-дебела и варира от много грапава до гладка.
Вкусът на този великолепен плод е кисел, тъй като съдържа лимонена киселина.
Вътре се представя с бяла гъбеста маса, наречена албедо.
Неговата много сочна пулпа е разделена на осем-десет резена и се използва за подправяне на различни ястия, както на основата на риба, така и на месо.
...Листа от артишок, 100% Италиански.
Универсални в кухнята, те се адаптират към много рецепти. Могат да се използват в зехтин или за подправяне на лазаня или паста, но също така и за обогатяване на супи и бульони.
Особено практични, листата от артишок "Citres" имат ниско съдържание на оцет, така че се адаптират перфектно на "Focacce", "Pizze" и други солени печива, без да оставят кисел вкус в...
...Помело Star Ruby е сорт цитрусови плодове с тънка кора и яркочервен цвят. Те имат сладък и леко кисел вкус, а месото им е сочна и захарна. Кората им може да се консумира заедно с месото, за разлика от други цитрусови плодове, при които кората често се изхвърля.
ПОЛЗИ ЗА ЗДРАВЕТО
Помелото Star Ruby е богато на витамин C, важна хранителна съставка за имунната система и здравата кожа. Съдържа също...
...Clementine Caffin, наличен през октомври и ноември, е цитрусов плод, който завладява с облатната си форма и леко груба текстура. Месото е богато на пигментация, предлагащо ярко и вкусно цитрусово изживяване. Тази разновидност на клементината е перфектна за тези, които обичат сладък и кисел вкус, което я прави идеална за консумация в свеж вид или за сок. Яркият и освежаващ вкус със сигурност ще...
...Възелът от лизантус се състои от 10 стъбла, опаковани в една композиция. Минималният брой цветя на стъбло е 3. По желание е възможно да се предоставят стъбла с до 5 цветя. Стандартната дължина е от 70/80 см, в зависимост от заявката. Възможно е да се предоставят 2 типа венчелистчета. Гладко венчелистче или къдраво венчелистче. Наличните цветове са: бяло, розово, старо розово, фуксия, кисел зелен и люляк. Стандартната опаковка предвижда доставка без вода. По желание е възможно да се изпрати продуктът в специални съдове с вода.
...Grani Caffè Cortese смес от печени кафе зърна, пакет 1 кг
Еспресо Бар
Компактна крема с цвят на лешник, сладък и леко кисел вкус.
Леки цветни и цитрусови аромати.
Внимателният подбор на сортовете Арабика и Робуста в тази смес и правилният процент я правят перфектна за използване в професионални еспресо машини.
Отпуснете се и ще се насладите на истинското италианско еспресо.
ЛИНИЯ: БАР - ЕСПРЕСО БАР...
...Кивито съдържа разнообразие от основни хранителни вещества и фибри, и е наистина изключителен източник на биологично активни съединения с висока хранителна стойност.
ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА Хранителен и универсален, сушеното киви придава вкусен сладко-кисел вкус на сладки творения. Достъпно както в био, така и в конвенционален вариант, нашият прах от киви лесно се смесва с други вкусове. Смесете...
... свойства. Плодът е по-малък от другите сортове ябълки и има приятен кисел и ароматен вкус. Ябълката анурка се отглежда в Кампания от поне две хиляди години. Някои картини, открити при разкопките в Ерколано, са доказателство за тясната й връзка с римската цивилизация и Кампания Феликс в частност. С производство от малко над 60 000 тона годишно в средно, ябълката анурка представлява 80% от производството на ябълки в Кампания и приблизително 5% от националното производство.
...създавайки мек вкус, който е едновременно гладък и силен. Плодовият и кисел аромат на тази кафе смес със сигурност ще зарадва вашите сетива, докато правилната степен на плътност и кадифена крема осигуряват наистина удовлетворяваща чаша кафе. Като продукт, произведен в Италия, можете да се доверите, че само най-висококачествени съставки и процеси се използват при създаването на ЕЛИТНИ КАФЕ ЗЪНА 100% АРАБИКА. Със своите 100% зърна арабика, тази смес е перфектен избор за кафе ценители, търсещи изключителна чаша кафе.
...Качиота Фиор ди Бонта е пресен сирене с добавени млечнокисели бактерии, подложено на кратък период на сушене.
Въпреки че е сирене с полутвърда кора, вътре е кремообразно с сладък/леко кисел вкус и изключително вкусно. Произвеждаме го и в варианти с чили и маслини.
Това е отличен продукт, който може да се наслаждавате самостоятелно или в комбинация с хляб или крутони, или в съчетание със салати или предястия.
...Историята на Ламбрското вино носи в себе си очарованието на ранните свидетелства на поетите и писателите от класическата епоха (Вергилий, Катон), които в своите произведения разказват за "Лабруска витис", т.е. диво грозде, което произвежда плодове с кисел вкус. Ламбрското вино, червено вино, което може да бъде газирано или пенливо, с яркочервен цвят, се сервира на 12-14 °C, за да се усетят...
...La Bermè Service Srl произвежда и търгува с ябълков и бергамотов сок "Bermè", уникален в света, тъй като е под патент, без добавени захари и без консерванти. Обикновено бергамотовият сок не може да се пие, тъй като е много кисел, препоръчва се да се разрежда с вода, което го прави годен за пиене, но не успява да премахне киселинността. Ябълката е единственият плод, който успява да инхибира...
Хотел-ресторант Монте Бове, разположен в сърцето на Сибилинските планини, предлага уютни и характерни стаи, оборудвани с всички удобства. В ресторанта можете да опитате типичните маркежки специалитети като печено месо, талиатели с трюфели, традиционна брускета, свински филета в сладко-кисел сос, печена пъстърва и много други характерни ястия.
...антипожарен, импрегниране, свободно пара, декатизиране и каландриране. Имаме и голям тумблер.
Също така извършваме лабораторни тестове (неакредитирани) за устойчивост (строга вода, кисел и алкален пот), pH и триене на сухо и на влажно.