...Кафе капсулите „De Roccis“, съвместими с машини „Nespresso“, са създадени от внимателен подбор на висококачествени кафета от Централна и Южна Америка – 50% Арабика.
...Кафе 100% Арабика, сладко и ароматно, произхождащо от Централна и Южна Америка, за интензивно еспресо с деликатен аромат на пресни плодове и жасминови цветя, което се съчетава с характерни нотки на шоколад.
ПРОИЗХОД ТОРИНО
ГР 250 X 2 = ЕВРО 5,50
ОПАКОВКА ОТ 10 БР
1 ПАЛЕТ 600БР
СРОК НА ГОДНОСТ 08/09/25...
...Мощно и възвишено, както е природата на вулканите, които характеризират територията на Гватемала, такава е и тази кафе от Централна Америка с един произход, отглеждано в планините на 1400-1600 метра над морското равнище, и по този начин класифицирано като SHB (Строго твърдо зърно). Това е елегантно и добре балансирано кафе с пълен и сложен вкус, което се отличава с богат и хармоничен аромат, с плътен и кръгъл вкус, комбиниран с балансирана киселинност, с нотки на цветя и плодове и следвкус на какао и ядки.
...Вермонте произвежда и изнася кафе и производни в цял свят. Имаме търговски офис в Дубай, само за дистрибутори и вносители в страните от региона на Близкия изток и Северна Африка, Южна Америка, САЩ и Канада. Търсим дистрибутори в Северна Европа, Америка, Китай и Япония.
Произвеждаме най-добрите смеси от кафе, селектирани и ценни, внос от Колумбия, Бразилия, Етиопия, Виетнам, Индонезия и Мексико, с...
...Истинското изражение на класическото италианско кафе. Смес от 100% робуста, съставена от най-добрите робусти от Централна Америка и Африка, прави това класическо кафе силно, горчиво и плътно. Кафе с голямо "К", което жертва част от финеса на вкусовете, за да остави повече място за невероятен заряд енергия, благодарение на високото си съдържание на кофеин. Популярно кафе, но не по-малко деликатно...
...Смес от кафе Canephora и Arabica, с плодовия аромат на най-добрите измивани Arabica от Южна и Централна Америка, с нотка от измиван Canephora от Индия, за да обогати вкуса на шоколада. Качество: Интензивният вкус и плътността се постигат с най-добрия неаполитански стил. Киселинност: Отсъства Горчивина: Почти отсъства, с леки нотки на какао Сладост:...
...Смес, направена чрез комбиниране на отличен Робуста кафе с мек аромат и пълен, богат вкус, с дълъг и устойчив послевкус; премиум кафета от Африка и Централна Америка, тъмно печени.
...Капсули за кафе, съвместими с Nespresso®
10 капсули в опаковка
Гурме кафе от занаятчийски производители
Вкус след кафе: канела, цитруси, сушени плодове
Плодов вкус
СМЕС
Произход на кафето: Бразилия, Никарагуа, Колумбия, Етиопия, Индонезия, Индия.
Смес от перфектен баланс между Арабика от Южна Америка и Африка и Робуста от Азия.
Качествата на кафето се избират директно на местата на отглеждане...
...Лекотата на кафе Cor в практичните кафе капсули или единични дози.
Те са най-добрият начин да опитате истинско леко еспресо, без кофеин, у дома, както в кафе; с лек и ароматен вкус... за тези, които искат да избегнат кофеина, без да се отказват от удоволствието от добро еспресо... с по-малко от 0,10% кофеин.
Интензивността на кафето не зависи само от процента на кофеин, но и от печенето; именно поради тази причина арабиката от Южна Америка с малко робуста се пече бързо, за да се подчертае техният аромат.
Разполагаме с най-съвременните съоръжения за печене и опаковане на нашите ценни смеси, спазвайки древната традиция на италианското еспресо. Кафетата, с които работим, произхождат от най-добрите плантации в Южна и Централна Америка, Африка и Азия.
ИСТОРИЯТА ЗАПОЧВА В КРАЯ НА 40-ТЕ ГОДИНИ...
…в сърцето на Рим, срещу Колизеума, се ражда малка кафе печка, която с времето се утвърдява, разпространявайки своите смеси в най-добрите барове в Рим и постепенно по целия свят.
СЛЕД 75 ГОДИНИ, ДОСТИГНАЛИ ДО ЧЕТВЪРТОТО ПОКОЛЕНИЕ
запазваме тайната на страхотното кафе, запазвайки традицията непокътната.
Производство на печен кафе, според древната неаполитанска традиция, избирайки най-добрите зелени кафета от Южна и Централна Америка за качествата Арабика. За другите качества Робуста се обръщаме към африканските и индийските райони. Налични сме за производство с частна марка с минимални партиди.
... Южна Америка, особено леки, сладки, изключително балансирани, с интензивен цветен аромат, с нотки на подправки и какао, които придават на кафето ниска киселинност с дълготраен послевкус. Всички кафета от различен произход се обработват индивидуално с т.нар. "бавно печене" (продължителност 15/20 минути), автоматично променяйки времето за изход на "печенето" в зависимост от специфичните характеристики на всяко качество.
...Торефакцията Кафе дел Додж е динамична и модерна занаятчийска реалност.
От 1997 г. Кафе дел Додж е член на "Специализирана асоциация на кафето в Америка" (www.scaa.org), международна организация, която се занимава с оценяването, развитието и популяризирането на кафето, от плантацията до чашата.
Заводът в Дуе Каре (Падова) разполага с авангардна система за печене в своя сектор, като същевременно...
Кафе Наполи възниква от идеята на трима млади предприемачи от Неапол, които трансформираха своята страст към света на кафето и всичко, което представлява в термини на история, изкуство и традиция на града Партенопео, в занаятчийска печ roasting. В Кафе Наполи избираме, селектираме и закупуваме най-ценните зърна, произхождащи от най-добрите плантации в Централна Америка, Южна Америка, Азия и...
...Ананас и др...)
- Месо (Пиле, Говеждо, Агнешко, Свинско)
- Зърнени храни (Паста и Ориз)
- Морски дарове (Туна, Скарида, Риба, Миди и др...)
- Млечни продукти (Мляко и Сирене)
- Сладки продукти (Шоколад, Бисквити, Мед)
- Минерали (Литий, Желязо, Злато, Алуминий)
- Дървесина (Нашата специалност е паркет, и можем да предоставим всеки вид дърво.)
- Имаме и широка гама от видове кафе, включително известното кафе Gheisa.