...Кафе капсулите „De Roccis“, съвместими с машини „Nespresso“, са създадени от внимателен подбор на висококачествени кафета от Централна и Южна Америка – 50% Арабика.
...Най-доброто съчетание от зърна кафе Арабика, деликатно подбрани в Южна Америка, съчетани с азиатски Робусти. Създайте идеалния Ристрето. Специални нотки на отличителен шоколадов и пикантен вкус добавят фин и деликатен, но устойчив послевкус. Вкусът на долче вита.
Представяне
Кратко еспресо, типично за Италия.
Най-доброто съчетание от зърна кафе Арабика (60%) подбрани в Южна Америка и азиатски...
...Кафе 100% Арабика, сладко и ароматно, произхождащо от Централна и Южна Америка, за интензивно еспресо с деликатен аромат на пресни плодове и жасминови цветя, което се съчетава с характерни нотки на шоколад.
ПРОИЗХОД ТОРИНО
ГР 250 X 2 = ЕВРО 5,50
ОПАКОВКА ОТ 10 БР
1 ПАЛЕТ 600БР
СРОК НА ГОДНОСТ 08/09/25...
...Произхождащ от планинските райони на Централна Америка, от Гватемала, нашето кафе ГВАТЕМАЛА е 100% Арабика, кафеените дървета растат на височина над 1 100 метра. То се събира при условия, благоприятни за появата на деликатна и слабо горчива арабика.
Това е балансирано и нежно кафе. Нашето кафе ГВАТЕМАЛА, с вкусни пикантни и пиперливи аромати, предлага наистина изключителен вкус. Една деликатна напитка с комплексни аромати, която трябва да откриете.
...Какаото е вещество, получено от изсушените и напълно ферментирали семена на какаовото дърво, тропическо дърво, произхождащо от Централна и Южна Америка, научно известно като Theobroma cacao. Какаото е основната суровина за производството на шоколад, какаово прах и какаово масло.
...Днес Catuaba, наред с Lapacho, е един от най-популярните видове чай в Бразилия. Червеният пигмент на кората на Catuaba също е неразривна част от много освежаващи напитки в Бразилия.
Catuaba, лат. anemopaegma mirandum, принадлежи към семейството на
Rotholzgewächse
и е родом от тропическите дъждовни гори на Южна Америка. Тупи индианците, които произхождат от Бразилия, описват в много от песните...
...Мощно и възвишено, както е природата на вулканите, които характеризират територията на Гватемала, такава е и тази кафе от Централна Америка с един произход, отглеждано в планините на 1400-1600 метра над морското равнище, и по този начин класифицирано като SHB (Строго твърдо зърно). Това е елегантно и добре балансирано кафе с пълен и сложен вкус, което се отличава с богат и хармоничен аромат, с плътен и кръгъл вкус, комбиниран с балансирана киселинност, с нотки на цветя и плодове и следвкус на какао и ядки.
... кондензирано мляко.
Необходимо е само да добавите вода в правилното количество, за да възстановите продукта в обикновено мляко.
Изпареното мляко DANA е перфектна добавка за кафе и чай.
Изпареното мляко Dana е предпочитано в много страни, включително в страните от Северна Африка, Близкия Изток, както и в Латинска Америка.
Изпареното мляко Dana е премиум продукт, който изглежда чудесно на всички...
...внос-износ на "café verde" на партиди от 20 HC за международно разпространение, произход Централна Америка, 100% арабика, specialty coffee и търговски кафе...
...Скрабът от червена боровинка се получава чрез първото студено пресоване на семена от Vaccinium macrocarpon, същият процес, по който се извлича маслото. Vaccinium macrocarpon е храст, родом от студените райони на Северна Америка. Той има висока концентрация на мастни киселини, като особено се открояват омега 6 и омега 9. Като козметична съставка, неговият ярък цвят и приятен аромат се отличават. Скрабът от червена боровинка е 100% натурален продукт.
...Hausbrandt Венеция зърна
Hausbrandt Венеция е подходяща за кафеавтомати, кафе машини и кафемашини.
Вкусна смес от арабика и робуста, състояща се от 65% най-добри арабика и 35% най-фини робуста зърна. Използваните зърна произхождат от Бразилия и Централна Америка.
Еспресо кафе с пълен и силен вкус, като същевременно има ниска киселинност.
То ласкае небцето и впечатлява с мощна подправка и леко плодово аромa, съчетано с нежна кремообразност.
С удоволствие ще доставим до вашата фирма/предприятие.
...Вермонте произвежда и изнася кафе и производни в цял свят. Имаме търговски офис в Дубай, само за дистрибутори и вносители в страните от региона на Близкия изток и Северна Африка, Южна Америка, САЩ и Канада. Търсим дистрибутори в Северна Европа, Америка, Китай и Япония.
Произвеждаме най-добрите смеси от кафе, селектирани и ценни, внос от Колумбия, Бразилия, Етиопия, Виетнам, Индонезия и Мексико, с...
...Дивата мента, един от безбройните видове мента, се среща само в Централна и Южна Европа.
Тя се отглежда в Северна Америка, в цяла Европа и Северна Африка.
ТЕМПЕРАТУРА НА ВОДАТА: 90 до 100°C
ВРЕМЕ ЗА НАСТОЯВАНЕ: 5 до 10 минути...
...Истинското изражение на класическото италианско кафе. Смес от 100% робуста, съставена от най-добрите робусти от Централна Америка и Африка, прави това класическо кафе силно, горчиво и плътно. Кафе с голямо "К", което жертва част от финеса на вкусовете, за да остави повече място за невероятен заряд енергия, благодарение на високото си съдържание на кофеин. Популярно кафе, но не по-малко деликатно...
...Смес от кафе Canephora и Arabica, с плодовия аромат на най-добрите измивани Arabica от Южна и Централна Америка, с нотка от измиван Canephora от Индия, за да обогати вкуса на шоколада. Качество: Интензивният вкус и плътността се постигат с най-добрия неаполитански стил. Киселинност: Отсъства Горчивина: Почти отсъства, с леки нотки на какао Сладост:...
...Смес, направена чрез комбиниране на отличен Робуста кафе с мек аромат и пълен, богат вкус, с дълъг и устойчив послевкус; премиум кафета от Африка и Централна Америка, тъмно печени.
...Капсули за кафе, съвместими с Nespresso®
10 капсули в опаковка
Гурме кафе от занаятчийски производители
Вкус след кафе: канела, цитруси, сушени плодове
Плодов вкус
СМЕС
Произход на кафето: Бразилия, Никарагуа, Колумбия, Етиопия, Индонезия, Индия.
Смес от перфектен баланс между Арабика от Южна Америка и Африка и Робуста от Азия.
Качествата на кафето се избират директно на местата на отглеждане...
...Наричан бразилски чай или американски чай, "йерба" мате не е чай. Това е растение от семейството на храста, което расте в Южна Америка. Този био зелен мате е слабо оксидирано, за да предложи всички свои многобройни ползи.
Чаша мате (8 г сухи листа) осигурява около 80 мг кофеин, което е малко повече от чаша чай (40 мг), но по-малко от кафе (85 мг до 180 мг). Следователно, той е отлична...
...Храни за човешка консумация
- различни страни в Южна Америка и от Украйна или Африка
- Захар, соя, зърно, царевица, боб,
- Птиче месо, говеждо и свинско също за ИЗНОС ЗА КИТАЙ
- Кафе, ядки, различни масла, рапично масло, соя, царевица и палмово масло
пишете ни - ние защитаваме вашите права и вашите пари - чрез нашия прост, но сигурен търговски метод - тествайте ни!
Индустриални суровини...
... производството на кафе, захар и банани и заема 50% от активното население.
Гватемалските роми имат особеността да бъдат отлежавани на висока надморска височина в планините. Обикновено дестилирани от меласа или захарен мед (захарен сироп), тези роми се отлежават по метода солера.
Признати в световен мащаб за производството на качествени роми.
„RON“ от Гватемала
Ром от меласа от Гватемала: колона дестилация, отлежал 2/3 години в дъбови бъчви от американски бърбън.
Да го опитате е покана за пътуване!
...Лекотата на кафе Cor в практичните кафе капсули или единични дози.
Те са най-добрият начин да опитате истинско леко еспресо, без кофеин, у дома, както в кафе; с лек и ароматен вкус... за тези, които искат да избегнат кофеина, без да се отказват от удоволствието от добро еспресо... с по-малко от 0,10% кофеин.
Интензивността на кафето не зависи само от процента на кофеин, но и от печенето; именно поради тази причина арабиката от Южна Америка с малко робуста се пече бързо, за да се подчертае техният аромат.
SERENCO е компания, базирана в Лиеж, Белгия, специализирана в търговията с кафе. Ние предлагаме кафе в капсули или на зърна, от еспресо до лунго. Нашето кафе се състои от 80% Арабика и 20% Робуста, което му придава този уникален и мощен аромат.
Нашето кафе се произвежда от 1880 г. от дървета, засадени в Африка и Южна Америка, включително в Бразилия, Етиопия и Колумбия, в контекста на устойчиво...
... фауна, се намират на около 1000 км от тихоокеанското крайбрежие на Южна Америка. Те принадлежат на Еквадор от края на миналия век.
Първото кафеено дърво е засадено на остров Чатам през 1879 г., първите растения произхождат от френските колонии, а в момента този остров е известен като Сан Кристобал и е мястото, където се произвежда това отлично кафе.
Уникалният климат, който е умерено тропичен...
Ние сме директен търговец на кафе, който работи в Южна Америка и Африка с кафе фермери и общности, за да осигурим най-доброто специално кафе, но също така да се грижим за околната среда и общностите, в които то се отглежда.
В Обединеното кралство печем кафе свежо всяка седмица и доставяме на взискателни кафенета, ресторанти, хотели, църкви и офиси фантастично кафе, подкрепено от страхотни истории за променени общности.
... зърна идват от цял свят - от Азия, Америка, Океания и, разбира се, Африка. Нашият метод на печене е много нежен, стремим се да изведем ароматите на зърното, без да го изгорим и без да подчертаваме горчивината и остротата. Всички наши зърна са много различни, панелът от вкусове е огромен. Можете да намерите кисели зърна, като Кения или Мока, или горчиви зърна, като Непал или Перу. Гамата също така...
Разполагаме с най-съвременните съоръжения за печене и опаковане на нашите ценни смеси, спазвайки древната традиция на италианското еспресо. Кафетата, с които работим, произхождат от най-добрите плантации в Южна и Централна Америка, Африка и Азия.
ИСТОРИЯТА ЗАПОЧВА В КРАЯ НА 40-ТЕ ГОДИНИ...
…в сърцето на Рим, срещу Колизеума, се ражда малка кафе печка, която с времето се утвърдява, разпространявайки своите смеси в най-добрите барове в Рим и постепенно по целия свят.
СЛЕД 75 ГОДИНИ, ДОСТИГНАЛИ ДО ЧЕТВЪРТОТО ПОКОЛЕНИЕ
запазваме тайната на страхотното кафе, запазвайки традицията непокътната.
Производство на печен кафе, според древната неаполитанска традиция, избирайки най-добрите зелени кафета от Южна и Централна Америка за качествата Арабика. За другите качества Робуста се обръщаме към африканските и индийските райони. Налични сме за производство с частна марка с минимални партиди.
... услуга. Днес нашият екип се стреми да ви обслужва най-добре в целия регион Франш-Конте чрез своята дистрибуторска мрежа: магазини, деликатесни магазини, големи и средни търговски обекти, кафета, хотели, ресторанти и във вашите предприятия или офиси. Кафетата на Дамата Бланш (регистрирана марка), създадени през 2002 г., ни позволиха да дадем воля на въображението си, създавайки наши собствени смеси. Кафетата имат своите тероари и реколти. След като сме избрали най-добрите от Централна Америка, Южна Америка, Африка или Азия, те се смесват и пекат в нашите помещения.
... можете сами да съставите напитката си, като изберете произхода на зърната кафе: Латинска Америка, Африка или Азия, Арабика или Робуста, без кофеин или с кофеин.
Предлагаме също аксесоари и собствено кафе.
Доставката се извършва до дома, а плащането е сигурно.