...Агнолотини дел плін са малки равиоли, които се запечатват на ръка, пълнени с фондю и трюфел. Те представляват истински шедьовър на традиционната италианска кухня. Всеки агнолотини предлага уникално и изискано вкусово изживяване: деликатното яйчено тесто се разтапя в устата, разкривайки кремообразна и ароматна плънка, с фондюто, което предлага богата и обгръщаща нотка, а трюфелът повишава цялото ястие с неговия опияняващ аромат и неповторим вкус.
... "тиела" (тиган). Този тип паста е типичен за Амалфи, където е създаден от шефа Енрико Косентино през 1978 г., когато, представяйки Скялатиели на кулинарен конкурс, спечели наградата за най-добър ентреметие на годината.
Сравнение между ПряснаПаста и Суха Паста:
Да направим качеството избор за по-добър живот.
270 ккал/100г за ПряснаПаста
350 ккал/100г за Суха ПастаПрясна Средиземноморска Паста Made In Italy "Неапол"
Рефрижериран транспорт Стеф...
...Нашата прясно приготвена паста е пълнена с месо, сушен шунка, рикота и спанак, гъби порчини, всичко увито в тънък и лек лист, направен от брашно и яйца от свободно отглеждани кокошки.
...Mammamore - насладете се на добротата на прясната паста с богата и вкусна плънка.
Както го прави мама… с любов!
Налични също:
Casoncelli с гъби 250г
Panzerotti с рикота и подправки 250г
Равиоли с сирена 250г
Тортелони с рикота и спанак 250г
Равиоли с прошуто 250г...
Пастифичо Италйка произвежда ръчно изработена паста, както прясна, така и суха, сертифицирана като биологична от Icea, използвайки само 100% италианска пшеница. В момента произвеждаме 10 вида пряснапаста (срок на годност 3 месеца, съхранявана в хладилник) и около 25 вида суха паста. Нашият уебсайт е www.pastificioitalyca.it, където можете да видите нашата история и нашите продукти.
Освен това произвеждаме и EVO масло, също сертифицирано като биологично от Icea.
Възможно е да се постави персонализирана етикета на продуктите.