...Агнолотини дел плін са малки равиоли, които се запечатват на ръка, пълнени с фондю и трюфел. Те представляват истински шедьовър на традиционната италианска кухня. Всеки агнолотини предлага уникално и изискано вкусово изживяване: деликатното яйчено тесто се разтапя в устата, разкривайки кремообразна и ароматна плънка, с фондюто, което предлага богата и обгръщаща нотка, а трюфелът повишава цялото ястие с неговия опияняващ аромат и неповторим вкус.
... "тиела" (тиган). Този тип паста е типичен за Амалфи, където е създаден от шефа Енрико Косентино през 1978 г., когато, представяйки Скялатиели на кулинарен конкурс, спечели наградата за най-добър ентреметие на годината.
Сравнение между ПряснаПаста и Суха Паста:
Да направим качеството избор за по-добър живот.
270 ккал/100г за ПряснаПаста
350 ккал/100г за Суха ПастаПрясна Средиземноморска Паста Made In Italy "Неапол"
Рефрижериран транспорт Стеф...
...Нашата прясно приготвена паста е пълнена с месо, сушен шунка, рикота и спанак, гъби порчини, всичко увито в тънък и лек лист, направен от брашно и яйца от свободно отглеждани кокошки.
... пресна яйчена паста "Таглиателе" 500 г
1 пакет пресна паста "Фусили Наполетани" 500 г
Общо пакети в кутията: 12
Общо тегло: 4,5 кг
Предполагаемо време за доставка: 14 дни след поръчката
Висококачествени продукти, за да предоставят на клиента отличен продукт.
Суровините са внимателно подбрани, за да направят пастата винаги оптимална.
Тези продукти са подходящи за всякакви подправки: плънките в тестото са адаптивни към всякакви сосове.
...Mammamore - насладете се на добротата на прясната паста с богата и вкусна плънка.
Както го прави мама… с любов!
Налични също:
Casoncelli с гъби 250г
Panzerotti с рикота и подправки 250г
Равиоли с сирена 250г
Тортелони с рикота и спанак 250г
Равиоли с прошуто 250г...
Основана през 1997 г., Cinque Terre Concetti е специализирана в оборудването, цялостното оформление, обучението и консултациите в сферата на италианската кухня. Нашата компания предлага широка гама от машини за пряснапаста (преси, равиолатори, гнокатори и комбинирани устройства), всичкото необходимо оборудване за приготвяне на паста, пици, както и качествени хранителни продукти, произведени в Италия (пасти сосове, ризото...). Cinque Terre Concetti разполага също с акредитиран обучителен център за италианска кухня.
Пицария в Леон, автентична италианска кухня и специалитет в домашно приготвена пряснапаста. Сега и с доставка, очакваме те или ще ти го донесем. Ела да опиташ нашите пици на най-добра цена.
Пастифичо Италйка произвежда ръчно изработена паста, както прясна, така и суха, сертифицирана като биологична от Icea, използвайки само 100% италианска пшеница. В момента произвеждаме 10 вида пряснапаста (срок на годност 3 месеца, съхранявана в хладилник) и около 25 вида суха паста. Нашият уебсайт е www.pastificioitalyca.it, където можете да видите нашата история и нашите продукти.
Освен това произвеждаме и EVO масло, също сертифицирано като биологично от Icea.
Възможно е да се постави персонализирана етикета на продуктите.