...Кафето, отгледано от Карлос в неговата плантация в Хондурас, има доста богат ароматен и вкусов профил. Благодарение на 48 часа естествена ферментация, с това кафе можем да се насладим както на сладки нотки на млечен шоколад и карамел, така и на по-фруктови нотки на портокал и зелена ябълка. Експлозивна смес, която винаги остава балансирана с умерена киселинност.
Местоположение: Коркин, Копан
Финка: Карлос Естевес Мехия
Височина: 1450 – 1550 м над морското равнище
Варитет: Червен Катуай
Процес: Анаеробна ферментация 48 часа
Органолептичен профил: Портокал, бял шоколад, зелена ябълка и карамел...
... се направи по следните начини:
• Чрез осигуряване, ако се мази, на покритие или мазилка Untersana, направена на място с естествена хидравлична вар CALCESANA;
• Чрез извършване, ако зидарията остава открита, на перфектно запълване на фугите и несъответствия (например, пукнатини, вдлъбнатини, пропуски) с една от следните мазилки: Sanazieg, Sanalink или Unisan (да се избере в зависимост от...
...Шампоан за естествена веганска антифурнулна помощ. Подходящ е за нормална и упорита пърхот. Формулиран с уважение към природата, съдържа специална смес от растителни съставки с пречистващ и освежаващ ефект. Естествен балансьор на секрецията на себум, помага за намаляване на пърхота. Нежно почиства скалпа и косата.
Съставки: вода, натриев лауроил саркозинат, кокамидопропил бетаин...
... ферментирала смес от соеви зърна, пшеница, сол и гъбата koji е една от най-използваните подправки в Япония, универсален сос, подходящ за подправяне на супи с нудли, рамен, суши, окономияки, шабу шабу и много други.
Наистина няма заместител на соевия сос.
Има много разновидности, от които да избирате, включително тъмен соев сос, светъл соев сос, соев сос с ниско съдържание на натрий и цялостен или marudaizu соев сос.
...Миннула – Бадеми с смокини и черен пипер са естественасмес от сицилиански бадеми от нашите най-добри сортове, овкусени със сицилиански смокини и пикантни с млян черен пипер.
Хрупкави и интензивни, те са експлозивна смес от вкус и интензивност.
Бадемите се съчетават с дълготрайния аромат на смокини и черен пипер за вкусна закуска, която можете да вземете със себе си.
През 1954 година Джовани Теренциани и съпругата му Ада отвориха магазин и се специализираха в продажбата на семена и фуражи. След няколко години, с помощта на трите си деца, Силвана, Уго и Коррадо, компанията набра скорост и се специализира в събирането на зърнени култури, което и до днес е една от основните й дейности.
Днес третото поколение е представено от децата на Коррадо и съпругата му Габр...
...Тази версия на Finocchiona IGP има нетно тегло от около 500 г и е опакована цяла в естествена черва.
Finocchiona IGP се произвежда от първокласни свински меса. Сред тях са: рамо, шунка, филе, капа и бекон. Обработката се характеризира с добавянето на ароматни семена от див копър, сол, черен пипер и чесън. Тази естествена и автентична смес придава на тосканския деликатес уникалния и неповторим...
...MANNOLU
Ликьор за храносмилане с манна
MANNOLU е медицински ликьор за храносмилане, произведен ръчно с
смес от ароматни/лечебни билки, корени, портокали, кора, листа, семена от ясен и естествена, чиста и оригинална манна, извлечена от нарязването на ясените в района на Полина/Кастелбуоно (избрана манна от Мадони) в провинция Палермо; на манната се приписват изключителни здравословни качества...
... задоволят множество индустриални приложения: фармацевтична, хранителна, домакинска техника и др. Компетентността, наличността и гъвкавостта на всеки член от нашия екип гарантират ежедневно производство с високо качество и доставки в рамките на 24 часа. За всички производства се извършват прецизни проверки, необходими за гарантиране качеството на продукта. За всяка смес се произвежда реометрична крива, за да се провери поведението й в етапа на вулканизация. Изискваната дебелина се получава чрез каландриране и се проверява с устройство за калибриране, което се калибрира на годишна база.