...В Сицилия те са известни като "Funci di Ferla" за предпочитаната им среда на растеж, а именно до Ferulae. Хрупкави и плътни на вкус, те се обработват ръчно и се подправят с местни подправки, чесън, магданоз и екстра върджин зехтин, за да се подчертае вкусът им.
...Il Tuber Uncinatum VITT Extra, известен като черен трюфел, е селектиран сред най-добрите екземпляри, събрани в земите на компанията Valtrebbia Tartufi и от сътрудничеството с опитни италиански трюфелари. С правилна форма и щедри размери, този трюфел има черна и брадава кора, докато вътрешността му е светлокафява с добре видими бели жилки. Ароматът му е интензивен и земен, с нотки на лешник и гъби, което го прави перфектен за есенни и зимни ястия от висшата кухня. Тази качество Extra се избира заради безупречния си вид и силното ароматно въздействие.
...АРОМАТИЗИРАНИ ПОДПРАВКИ С ЕКСТРА ВИРДЖИН ОЛИВКОВО МАСЛО
За да съчетаем вкус и удобство в кухнята, съчетахме екстра вирджин зехтин с медитерански подправки и не само:
Гъби Порчини
Чесън
Босилек
Черно Трюфел
Бяло Трюфел
Лимон
Чили
Розмарин...
...Нашият крем от трюфелни гъби е уникален продукт.
Перфектен за намазване на канапета или крутони като аперитив, като подправка за паста, ризото, варени/печени картофи, на меса или в много други рецепти.
Съхранявайте на хладно място, далеч от пряка светлина. След отваряне, съхранявайте в хладилник, покрит с масло и използвайте в рамките на няколко дни.
СЪСТАВКИ: Гъби, Трюфел, екстра върджин зехтин, сол, натурални аромати
Срок на годност: 30 месеца, налични различни формати...
... на растителни тонове.
Зехтинът Кортина трябва да се опитва и цени за уникалните и неповторими вкусове и аромати, които освобождава. Има много храни, които добре се съчетават с това масло с важен и решителен вкус.
В кухнята се препоръчва за подправяне на зеленчуци и месо на скара, гъби манатарки, но също така и за супи от смесени бобови култури, салатни домати и особено за сезонни сирена. Маслото от Кортина се гордее и с най-високото съдържание на олеинова киселина, което противодейства на лошия холестерол.
...Тосканската традиция на масата.
Пици с аромат на гъби шампиньон и черен трюфел.
Съставки: семолина от твърда пшеница, гъби шампиньон (Agaricus Bisporus), летен трюфел (Tuber aestivum Vitt) 1%, аромат.
Идеално в комбинация с пресен трюфел, с масло на основата на черен трюфел King of Truffles и/или с перли от черен трюфел.
...Предлагаме директно от производителите в Сицилия, истинския сицилиански арancino от 250 г, вкусен и деликатен, с плънки от: зелени фъстъци от Бронте, спанак, масло, рагу, сицилиански патладжани, гъби порчини, каретиера. Цена на брой 0,90, без транспорт, опаковки от 24 броя, полуготови за поставяне в фритюрник и за няколко минути получавате арancino с вкус като в типичните сицилиански ростиерии. Предварително приготвени замразени арancinи, готови за поставяне във фритюрник и за три минути получавате хрупкаво и вкусно арancino.
... прави качеството и автентичността свои основни стълбове.
От десетилетия нашият основен продукт е артишокът от Бриндизи, вкусен в натуралния си вид или консервиран в саламура или вмасло.
През годините решихме да се посветим с ентусиазъм и на други продукти: тиквички, патладжани, домати, гъби, маслини и други зеленчуци.
Нашите консерви са плод на страстната работа на полето, на мъдростта на...
обработка, трансформация и опаковане на масло и маслини от маслиновото дърво Ночелара дел Беличе, маслини в буркани за голямо разпространение и в кофи за ресторантьорството, опаковки в пликове за туристически места, пастет от зелени маслини, черни маслини, подправени маслини, пастет от артишок, гъби и сушени домати, правим опаковане и на парчета артишок в буркани. Опаковаме и работим и за трети лица с етикет на клиента.
... върджин зехтин, 100% италианско производство с различни смеси и аромати, като чесън, портокал, лимон, босилек, гъби, люта чушка, розмарин, трюфел. 4) Занаятчийски зеленчукови кремове, сосове и продукти вмасло. 5) Специални закуски, произведени по занаятчийски начин. Soledòr с радост ви представя нашата наличност за въвеждане на продуктите си, когато почувствате нужда от промяна в сектора на...
... трюфел, пате от черни маслини, пикантен сос, домати с трюфел или гъби. Също така сушени трюфели в буркани. За ресторантьорството предлагаме отлични порчини и замразени трюфели. Умбрийски и тоскански вина. От 1990 г. Tartufi Bianconi произвежда специалитети с трюфели и трюфелови подправки, като трюфелово масло и ризото. Имаме също така сушени/замразени гъби и трюфели. Предоставяме и вина и EVO. Ще се радваме да можем да ви изпратим нашия каталог! Ще бъдем щастливи да ви изпратим нашия нов каталог с продукти и оставаме на разположение за допълнителна информация.
Продажба на подправки от 1946 г. от производителя до потребителя. Гастрономически специалитети в зехтин и слънчогледово масло, приготвени ръчно, и много други специалитети на скара. Асортиментът на нашите продукти включва диворастящи гъби: манатарки, яйцевидни, чидини, трюфели, горски плодове и др. (сушени, замразени, пресни, в зехтин и подобни). Качеството и надеждността на нашите продукти са доказани чрез контролни процедури в съответствие с действащите закони, както и с многогодишния ни опит в сектора.
... с частна марка. Сапуни с маслиново масло. Шампоан и душ гел, винаги с екстра върджин зехтин. Типични лигурийски сладкиши като амарети и генуезки панетоне. Маслини в саламура и без костилки в зехтин. Дървени предмети от маслина. Лавандулова есенция. Възможност за организиране на групи за екскурзии в нашата долина. Възможност за настаняване в приятелски агритуризми.